עבור לתוכן

מפרט ב5500 ~ למשחקים, הערות אחרונות לפני הזמנה ביום ראשון..

Featured Replies

פורסם

תשמע תעשה סקר גם באצמך על תסמוך על אנשים תבדוק ותוודה שכל הפריטים מתאימים

בקשר לספק נירא לי שהוא חלש מדי אז תבדוק את זה כרטיס כמו ה 1900GT היה סוחב בקושי ואת ה 1800XT אני לא יודע תבדוק

תכנס לאתרים תבדוק

http://hwzone.co.iL

ANNANDAH וכל מיני באתר יש גם המלצות תבדוק אותם אל תמהר לקנות

איפה אתה קונה באיזה חנות ?

www.anandtech.com

אכן אתר מעולה

ורד לחלוטין מהGT כי הוא מסריח לחלוטין , אמרתי כבר לאנשים פה היו המווווווווון בעיות איתו , אתה לא רוצה להתחיל לרוץ הלוך וחזור בין הבית שלך לבין החנות בזמן הקרוב נכון? בכל מקרה , טיפה OC יעזור לך מאוד , רק תוודא שאתה עושה מה שאומרים במדריך OC של BUNG , ככה 100% שלא תשרוף שום דבר (היום האמת עם הלוחות הבטוחים צריך להיות די מוכשר בשביל להגיע למצב שבו המעבד מעלה עשן...)

אוקיי אז ככה - מה שנראה לי (לפחות) הכי נכון לעשות.. זה :

מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box

לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775

זכרונות - TWINMOS DDR2 1G MB 667MHz (כפול 2 - 2 ג'יגה)

דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII

צורב דיוידי - LG H10AK x16 Bulk Dual Layer

מארז - COMPUCASE CI-6A19

ספק - HEC-400TRT 400W

כל זה יוצא סביבות ה4200 שקל

כרטיס מסך מחנות נפרדת -

Sapphire Radeon X1800GTO 256MB DDR3 256bit DVI VIVO PCI-E Retail

עוד 1300 שקל ~

יוצא בדיוק כמו התקציב ההתחלתי.. 5500.. נראה לי פסדר

הספק והזכרונות והלוח אם והכל קיצר יעמדו באוברקלוק של המעבד לכמו E6400 ?

נראה מפרט סבבה , קח אותו , אבל המלצה קטנה שלי , קח לך 260 שקל תוספת ותקנה גם THEREMALTAKE BIG TYPHOON , יוריד את הפחד שלך מאוברקלוק , וגם יעשה את זה בשקט בשקט , תאמת לא שווה לקחת את הGIGABYTE עם לא מתוכנן אוברקלוק רציני, כי הוא בנוי לזה , אם אתה לא מתכנן אוברקלוק רציני , קח לוח יותר זול , כמו למשל DFI INFINITY FOR LGA 775/G , הוא אחלה ועולה 200 שקל פחות , ככה יוצא שבתכלס אתה חורג רק ב60 שקל , ששווים את זה זה קרור מעולה

פורסם

בשביל מה לקחת x1800gto כשאפשר לקחת 7600GT בכמעט 300 שקל פחות עם אותם ביצועים?

עם כל הכבוד לHDR+AA אתה לא הולך לשים פילטרים עם HDR בכרטיס midrange במשחקים חדשים

ובכסף שתחסוך מזה תוכל לקחת Liberty 400W

יש לך פה 7600GT ב920 שקל אין שום סיבה לקחת 18GTO על פניו

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686

פורסם

ובקשר ללוח אם לפי דעתי תלך על חברת ABIT חברה מצויינת על הלוח AB9 לוח אם טוב במחיר סביר של 850 ב קספ גם כן .

לוח מסריח לאוברקלוק , לא שווה תמחיר שלו , עם אתה בקטע של זול ואוברקלוקר טוב , קח DFI INFINITY FOR LGA 775/G ב1060 , אם אתה אוברקלוקר קיצוני אז קח GIGABYTE DS3 , אחלה לוח לפי מה שאורמים פה

בשביל מה לקחת x1800gto כשאפשר לקחת 7600GT בכמעט 300 שקל פחות עם אותם ביצועים?

עם כל הכבוד לHDR+AA אתה לא הולך לשים פילטרים עם HDR בכרטיס midrange במשחקים חדשים

ובכסף שתחסוך מזה תוכל לקחת Liberty 400W

יש לך פה 7600GT ב920 שקל אין שום סיבה לקחת 18GTO על פניו

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686

במקרים כאלה אכן עדיף 7600GT ,אבל כמו שאמרו בשתיי הביקורות על שנייהם , כל אחד מקבל ייתרון בתחום אחר, עם אתה משלב גם משחקים וגם רואה סרטים על המחשב (או מחבר את המחשב למסך טלוויזיה ורואה שם :xyxthumbs:) , עדיף את ה1800GTO , עם אתה רק בקטע של משחקים , עדיף לקחת 7600GT או פשוט להעלות את התקציב ולקחת X1800XT , כרטיס הSEMI-HIGHEND לשעבר של ATI (היום המחירים שלהם מאוד ירדו , וזה כרטיס מעולה , סתם לרקע , כרטיס הHIGH END של ATI שקיים בארץ ולא רק בחו"ל הוא X1900XTX , והסמי היי אנד הוא X1900XT , שבטיפה אוברקלוק משתווה ועובר את הXTX )

פורסם

למחוק ! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שעזר ונתן עיצות!

אחרי חושבים שעשיתי קצת בשעה האחרונה

אמרתי שאם אני קונה כבר אז אני אקנה משהו טוב

החלטתי לקנות את המפרט האחרון שרשמתי רק עם כרטיס מסך

Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M

יעלה 6 אלף אבל זה לא מה שיזיז לי משהו... (עם קירור thermaltake big typhoon )

סבבה נראה לי מצאתי תמפרט שלי

תודה שוב אתם אנשים תענוג תאמינו לי

איפה אתם דורכים גדל דשא..

פורסם

תודה לכל מי שעזר ונתן עיצות!

אחרי חושבים שעשיתי קצת בשעה האחרונה

אמרתי שאם אני קונה כבר אז אני אקנה משהו טוב

החלטתי לקנות את המפרט האחרון שרשמתי רק עם כרטיס מסך

Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M

יעלה 6 אלף אבל זה לא מה שיזיז לי משהו... (עם קירור thermaltake big typhoon )

סבבה נראה לי מצאתי תמפרט שלי

תודה שוב אתם אנשים תענוג תאמינו לי

איפה אתם דורכים גדל דשא..

אחלה מפרט אחי תתחדש !!! ותביא תוצאות של אוברקלוק !

פורסם

לוח מסריח לאוברקלוק , לא שווה תמחיר שלו

על מה בדיוק אתה מבסס את זה??

אני ראיתי כמה ביקורות על הלוח AB9-Pro וזה לוח טוב לאוברקלוק הוא מגיע ל400fsb עם ביוס beta! המקורות הפנימיים קח לדוגמה E6300

(369X9=3321 זה סתם דוגמה, יש בלוח גם מספיק אופציות לשונוי יחס זכרון ומהירויות, עכשיו נכון שAB9 זה לא AB9 PRO אבל הגשר הצפוני שלהם הוא אותו אחד כך שלא צריך להיות הבדל בביצועי אוברקלוק בין שתיהם

פורסם

על מה בדיוק אתה מבסס את זה??

אני ראיתי כמה ביקורות על הלוח AB9-Pro וזה לוח טוב לאוברקלוק הוא מגיע ל400fsb עם ביוס beta! המקורות הפנימיים קח לדוגמה E6300

(369X9=3321 זה סתם דוגמה, יש בלוח גם מספיק אופציות לשונוי יחס זכרון ומהירויות, עכשיו נכון שAB9 זה לא AB9 PRO אבל הגשר הצפוני שלהם הוא אותו אחד כך שלא צריך להיות הבדל בביצועי אוברקלוק בין שתיהם

אז לפי מה שאתה אומר הוא כזה גרוע , מצד שני , במחיר שלו כבר תקנה DS3 , או אולי אם אתה רוצה יותר בזול קח DFI , חברה טובה שיש לה ניסיון עם אוברקלוקרים מטורפים...

פורסם

תשמע אולי באמת עדיף את ה DS3 של GIGABITE אבל אני לא יודע תבדוק את זה ובקשר לספק תקשיב אני ממליץ ךכה לקחת משהו יותר טוב קח ספק 400 500 W של חברות מוכרות כמו FSP ENERMAX .....תשמע HEC גם טוב אבל תבדוק את הנושא .

אני מקווה שהזיכרונות לא יגבילו .........ב OC קטן בטוח לא אבל לטווח ארוך מקווה שלא גם כן .

תהנה מהמחשב ירוץ לכה מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים