עבור לתוכן

קירור AVC - תוצאות.

Featured Replies

פורסם

תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי.

קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT?

הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר?

עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי הוא בסביבות 1.25). העליתי ל-1.33 ואת הלוח ל+0.1 והמחשב עושה בעיות.

יש הצעות?

פורסם

לדעתי הבעיה היא לא במתחים אלא במחלקי הזיכרונות

תן לנו print screen של הלשונית memory בתוכנה CPU-Z

פורסם

תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי.

קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT?

הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר?

עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי הוא בסביבות 1.25). העליתי ל-1.33 ואת הלוח ל+0.1 והמחשב עושה בעיות.

יש הצעות?

מה מידת הרעש שלו?

פורסם
  • מחבר

לדעתי הבעיה היא לא במתחים אלא במחלקי הזיכרונות

תן לנו print screen של הלשונית memory בתוכנה CPU-Z

מה הקשר למחלקים? (מדובר על 1:1 - 840MHZ אפקטיבי).

רעש? המממ, הוא יותר שקט מהסטוק, אבל לא בהרבה. למען האמת - זה הכי פחות חשוב לי.

הזכרונות יכולים לעלות מעל 840. הם גם מעלים תזמונים (בינתיים), ואני לא מונע מהם (בינתיים), ככה שהזכרונות לפי דעתי אינם הבעיה.

הדבר היחיד שמטריד אותי זה הטמפרטורה של הגוף שיושב על הצ'יפסט, שהוא קצת חם.

עדכון: מקודם המזגן עבד. עכשיו בטמפ' החדר הוא מתחמם יותר (ממוצע 60 מעלות במאמץ). אבל באמת חם פה. לא יודע בדיוק כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים