פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפוהמדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד)מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום)שווה לקחת את הפרו דיסק?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אתה מדבר על CD (ולא DVD) נכון?אפשר להשיג TY בוורבטיםחפש את הצבעוניים Pastelכדאי שתקרא את זהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=127433.0תראד עתיק שלי
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר רק ללירה יש ולשם אני לא מתקרב בכלל איזה בלאגן שהיה לי איתם פעם(וחוץ מזה שזה מיצובישי ולא TY)אין מקומות אחרים?ואיך אתה מסביר את התוצאות שיצאו לי בסריקה?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים את הפסטל יש בהמון מקומותפעם אחרונה שבדקתי היה גם באופיס דיפו וגם בקרביץוהפסטל הם TY
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר את הפסטל יש בהמון מקומותפעם אחרונה שבדקתי היה גם באופיס דיפו וגם בקרביץוהפסטל הם TYמתי בדקת?אלה הוורבטים ה CD-R היחידים שיש בשוקהמדיות האיכותיות של וורבטים באופיס דיפו אלה DVDושוב איך ניתן להסביר את התוצאות המרשימות שהפרו דיסק הוציא בסריקה?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל לא ראיתי לנכון לפתוח ת'רד נוסף.החלטתי שפסטלים יותר מדי יקרים לי.האם ללכת על הפרודיסק מאופיס דיפו?(100 דיסקים ב 114 שקל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.