עבור לתוכן

התלבטות:קונרו E6400 או E6600

Featured Replies

פורסם

למה לקנות E6400 לחסוך 600 שח ולהשקיעה אותו בקירור כדי להגעיה לרמה 6600 עם אפשר לקנות 6600 ובעתיד לשדרג לקירור טוב ולהרויח :s05:

א. ב-600 שקל אתה משתיק (לגמרי) את המחשב שלך (250 לביג טייפון, 150 לסיילנסר / אקסלרו, 2 מאווררים נגיד 100, ומשתיק לדיסק קשיח נגיד גם 100).

ב. כי הקירור סטוק של אינטל לא פחות ממזוויע (ואני עוד נחמד אליו).

ג. כי אתה רוצה טמפרטורות נורמליות ולא 60+ במאמץ (להשוואה E6300 @ 2.6GHz + 0.05V עם ביג טייפון לא עובר 45).

פורסם

למה לקנות E6400 לחסוך 600 שח ולהשקיעה אותו בקירור כדי להגעיה לרמה 6600 עם אפשר לקנות 6600 ובעתיד לשדרג לקירור טוב ולהרויח :s05:

א. זה לא נכון להגיד שעם קירור מגיעים לרמה של 6600... מגיעים להרבה יותר, ולכן 6400 יותר משתלם.

ב. לגבי השדרוג העתידי - בעתיד בכל מקרה המחירים של המעבדים יירדו... אז החישוב הכספי שלך הוא לא כל כך טוב. אם כבר אז בשביל שדרוג עתידי הייתי קונה את ה6300. עוד שנה הייתי מוכר אותו (והקירור ולוח האם היותר טוב שקניתי בהפרש בכל מקרה נשאר לי) וקונה 6700 או משהו טוב יותר שיהיה משתלם כלכלית.

פורסם

תשמעו נגיד אני קונה 6400 ולא עושה אובר אז הוא מחזיק מעמד גם על הקרור הסטנדרתי שלו?

פורסם

כן הוא יחזיק, ואם אתה לא עושה OC עדיף לך הE6300... קונים את E6400 בגלל המכפלה שלו...

פורסם

בנתיים אני לא עושה כי אין צורך הוא אמור להחזיק כול משחק חזק ?(אולי היה בעיות עם CRYSIS) אולי עוד שנה הצתרך אובר

פורסם

כל מה שE6400 יחזיק גם הוא יחזיק... וגם הE6300 עושה OC מצויין...

שוב, את הE6400 קונים בגלל המכפלה, כלומר מי שמתכנן OC כבד...

פורסם

תשמעו נגיד אני קונה 6400 ולא עושה אובר אז הוא מחזיק מעמד גם על הקרור הסטנדרתי שלו?

כן חוץ מזה שהקירור הסטנדרטי הוא חרא מרעיש וגרוע

פורסם

כן חוץ מזה שהקירור הסטנדרטי הוא חרא מרעיש וגרוע

הסיבה היחידה להחליף קירור אם לא עושים אובר זה בגלל הרעש. הרי גם ככה יש אחריות למעבד.

פורסם

סיבה יותר טובה זה שאתה לא רוצה לחיות ליד קירור כזה

פורסם

ליאור, איך הקירור סטוק של C2D לעומת הקירור סטוק של NORTHWOOD 2.4 מבחינת הרעש ?

פורסם

האם זה אומר שעם הקירור סטוק של E6400 אי אפשר לעשות OC בכלל? ואם אפשר בכל זאת, אז עד איזה סדר גודל?

פורסם

ליאור, איך הקירור סטוק של C2D לעומת הקירור סטוק של NORTHWOOD 2.4 מבחינת הרעש ?

הבדל עצום

האם זה אומר שעם הקירור סטוק של E6400 אי אפשר לעשות OC בכלל? ואם אפשר בכל זאת, אז עד איזה סדר גודל?

לא רק שלא כדאי, אלא שאני בספק אם הוא ייקח אותך רחוק

ואם כן זה יהיה רועש וחם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים