עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[שאלה]לגבי LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo

Featured Replies

פורסם

שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם

רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo

וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo

ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש

פורסם

לא עדיף כבר X1900XTX? או לחסוך קצת ולקחת X1900XT שאף עובר לעיתים את ה7900GTX...?

פורסם
  • מחבר

לא תודה ,אשמח אם תענו על השאלה בבקשה.

פורסם

יש אבל בכלל לא בטוח ששווה 250 ש"ח.

ולמה לא לקחת X1900XTX או אפילו X1900XT שחזקים וזולים ממה שאתה רוצה לקנות...?

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את ATI ואני מעדיף לקנות ,ניבדיה ...

בבקשה זה לא נושא השיחה באשכול זה,אנא ענו לי על השאלה האם שווה להוציא עוד 250 ולקנות את האקסטרים

תודה

פורסם

עניתי לך על השאלה. ההבדל הוא מינורי שאפשר לסוגרו בעזרת OC קטן. גם כלל לא בטוח שההבדל יורגש במחשקים.

ותעשה מה שאתה רוצה בקנייה, זה הכסף שלך. אנחנו מנסים לייעל את ההוצאה שלך כמה שיותר, חבל שאתה סתם מתנגד.

פורסם
  • מחבר

עניתי לך על השאלה. ההבדל הוא מינורי שאפשר לסוגרו בעזרת OC קטן. גם כלל לא בטוח שההבדל יורגש במחשקים.

ותעשה מה שאתה רוצה בקנייה, זה הכסף שלך. אנחנו מנסים לייעל את ההוצאה שלך כמה שיותר, חבל שאתה סתם מתנגד.

תודה על ניסיון העזרה,אבל עם הנסיונית שלי על הATI לא היו טובים,אני לא אוהב את הכרטיס .

פורסם

גם הניסיון שלי עם nVidia לא היה טוב, ובכל זאת אני קונה nVidia. אין דבר כזה שלא קיים דגם פחות מוצלח.

בכל מקרה, אם כבר לבזבז כסף על הGTX, אז לקנות את הגירסא הרגילה ולעשות OC, אין טעם ביותר מזה.

פורסם

שמע אחי, לפני כחצי שנה גם אני קניתי מערכת חדשה, בין היתר עברתי מ Radeon 9200SE ל Leatek 7800GTX Extreme 256MB, הייתי כל כך שמח שעברתי ל NVIDIA, החברה הכי אמינה, לא יהיה לי בעיות בכלל, הביצועים הכי טובים וכו'.

הכרטיס גרם המון בעיות בין היתר מסכים כחולים, דרייברים פגומים וכו'.

אל תלך על NV, גם אני הייתי באותו מצב כמוך, רק שאז NV הציעו ביצועים יותר טובים במחיר זהה לעומת ATI.

היום, כמו אז ATI לא גורמים בעיות, אפקטיביים ופשוטים, ולעומת התקופה האחרונה מציעים ביצועים טובים יותר במחיר זול יותר.

אני לא מתיימר להיות מומחה חומרה, אבל עפ"י הגיון פשוט מערכת מבוססת AMD+ATI תהיה יותר יציבה ובטוחה ממערכת מבוססת AMD+NV, בגלל (או אולי בזכות) האיחוד של AMD and ATI.

You choice

פורסם

אחי גם אני פעם הייתי עם קטע של העדפת חברה, אבל היום אני הולך רק על מה שנותן תמורה לכסף

ואני אומר לך שאם אתה קונה את ה1900xt עם הזלמן מנעה ותעשה לו אוברקלוק שיעבור את הXTX, אתה לא רואה את ה7900GTX ממטר כי יש לך 48 מעבדי שיידרים

תבדוק אפילו בנצ'מרקים של אובליביון

פורסם

לא ממליץ על הגירסה המומהרת מהמפעל במיוחד בכרטיס כזה חזק כי:

1. לא שווה את התוספת

2. הרבה פעמים יש בעיות עם הכרטיסים הללו כי הם לא מחזיקים מעמד ב -OC ואז מתחילים להסתבך.....

פורסם

מחזק את Dimmer

כרטיסים שמגיעים עם OC מהמפעל לא תמיד יציבים. לי אישית היה 6800gt מומהר מהמפעל והוא עשה לי את המוות, שלא לדבר על זה שהוא שימש כתנור קטן.

הפרש הביצועים היה מינימלי, הפרש המחירים היה מורגש והבעיות שהוא עשה היו ברורות ונעלמו עם ביטול ה OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.