פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכםרציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVoוכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לא עדיף כבר X1900XTX? או לחסוך קצת ולקחת X1900XT שאף עובר לעיתים את ה7900GTX...?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 http://www.legitreviews.com/article/310/7/
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים יש אבל בכלל לא בטוח ששווה 250 ש"ח.ולמה לא לקחת X1900XTX או אפילו X1900XT שחזקים וזולים ממה שאתה רוצה לקנות...?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אני לא אוהב את ATI ואני מעדיף לקנות ,ניבדיה ...בבקשה זה לא נושא השיחה באשכול זה,אנא ענו לי על השאלה האם שווה להוציא עוד 250 ולקנות את האקסטריםתודה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים עניתי לך על השאלה. ההבדל הוא מינורי שאפשר לסוגרו בעזרת OC קטן. גם כלל לא בטוח שההבדל יורגש במחשקים.ותעשה מה שאתה רוצה בקנייה, זה הכסף שלך. אנחנו מנסים לייעל את ההוצאה שלך כמה שיותר, חבל שאתה סתם מתנגד.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר עניתי לך על השאלה. ההבדל הוא מינורי שאפשר לסוגרו בעזרת OC קטן. גם כלל לא בטוח שההבדל יורגש במחשקים.ותעשה מה שאתה רוצה בקנייה, זה הכסף שלך. אנחנו מנסים לייעל את ההוצאה שלך כמה שיותר, חבל שאתה סתם מתנגד.תודה על ניסיון העזרה,אבל עם הנסיונית שלי על הATI לא היו טובים,אני לא אוהב את הכרטיס .
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים גם הניסיון שלי עם nVidia לא היה טוב, ובכל זאת אני קונה nVidia. אין דבר כזה שלא קיים דגם פחות מוצלח.בכל מקרה, אם כבר לבזבז כסף על הGTX, אז לקנות את הגירסא הרגילה ולעשות OC, אין טעם ביותר מזה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שמע אחי, לפני כחצי שנה גם אני קניתי מערכת חדשה, בין היתר עברתי מ Radeon 9200SE ל Leatek 7800GTX Extreme 256MB, הייתי כל כך שמח שעברתי ל NVIDIA, החברה הכי אמינה, לא יהיה לי בעיות בכלל, הביצועים הכי טובים וכו'.הכרטיס גרם המון בעיות בין היתר מסכים כחולים, דרייברים פגומים וכו'.אל תלך על NV, גם אני הייתי באותו מצב כמוך, רק שאז NV הציעו ביצועים יותר טובים במחיר זהה לעומת ATI.היום, כמו אז ATI לא גורמים בעיות, אפקטיביים ופשוטים, ולעומת התקופה האחרונה מציעים ביצועים טובים יותר במחיר זול יותר.אני לא מתיימר להיות מומחה חומרה, אבל עפ"י הגיון פשוט מערכת מבוססת AMD+ATI תהיה יותר יציבה ובטוחה ממערכת מבוססת AMD+NV, בגלל (או אולי בזכות) האיחוד של AMD and ATI.You choice
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אחי גם אני פעם הייתי עם קטע של העדפת חברה, אבל היום אני הולך רק על מה שנותן תמורה לכסףואני אומר לך שאם אתה קונה את ה1900xt עם הזלמן מנעה ותעשה לו אוברקלוק שיעבור את הXTX, אתה לא רואה את ה7900GTX ממטר כי יש לך 48 מעבדי שיידריםתבדוק אפילו בנצ'מרקים של אובליביון
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים לא ממליץ על הגירסה המומהרת מהמפעל במיוחד בכרטיס כזה חזק כי:1. לא שווה את התוספת2. הרבה פעמים יש בעיות עם הכרטיסים הללו כי הם לא מחזיקים מעמד ב -OC ואז מתחילים להסתבך.....
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחזק את Dimmerכרטיסים שמגיעים עם OC מהמפעל לא תמיד יציבים. לי אישית היה 6800gt מומהר מהמפעל והוא עשה לי את המוות, שלא לדבר על זה שהוא שימש כתנור קטן.הפרש הביצועים היה מינימלי, הפרש המחירים היה מורגש והבעיות שהוא עשה היו ברורות ונעלמו עם ביטול ה OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.