עבור לתוכן

איך הלוח Abit Ab9 ?

Featured Replies

פורסם

לא שמעתי אותו אישית אני לא יכול להעיד עליו

תודה ליאור, גם כך עזרת המון.

• תגובות 42
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו חייב להיות הכי זול

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לוודאת אז בבקשה תענו לי על השאלות הבאות

1.הסטיק של twinmos 1GB DDR2 נחשב לזיכרון VALUE ?

2.אני יכול להגיע עם 2 סטיקים כאלו בלי בעיה ל2.4 עם E6300?

3.הוא בטוח מתאים לDS3 ?

פורסם

אני רוצה לוודאת אז בבקשה תענו לי על השאלות הבאות

1.הסטיק של twinmos 1GB DDR2 נחשב לזיכרון VALUE ?

2.אני יכול להגיע עם הסטיק הזה בלי בעיה ל2.4 עם E6300?

3.הוא בטוח מתאים לDS3 ?

1. כן , אבל עומד בסטנדרטים יותר גבוהים

2. אין סיבה שלא , הDS3 נותן מחלקים טובים אז תוכל להגיע איתו רחוק

3. ע"ע תשובה 2 , ובאופן כללי הוא מתאים אם אני לא טועהנ לכל זכרונות DDR 2 למעט אלה שמבוססים על שבבי WINBOND (יש כאלה שמכירים אותם בתור DH-5 ) שדורשים מתחים אדירים שהלוח אם אני לא טועה לא מספק

פורסם
  • מחבר

יצא שערכתי אחרי שענית :smile1:

אבל אני מניח שזה לא משנה (שאלתי אם שאפשר להגיע עם סטיק אחד וE6300 ואחר כך שיניתי ל2)

עריכה : הזכרונות האלה מתאימים לDS3 ולOC?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

פורסם

יצא שערכתי אחרי שענית :smile1:

אבל אני מניח שזה לא משנה (שאלתי אם שאפשר להגיע עם סטיק אחד וE6300 ואחר כך שיניתי ל2)

עריכה : הזכרונות האלה מתאימים לDS3 ולOC?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

איזה עולם חומרה קטן... בדיוק הדגם שאני הולך לקנות... וכן , יש להם HEAT SPREADER , וG.SKILL זאת חברה טובה לזכרונות , אז יהייה לשנינו אוברקלוק נעים

פורסם
  • מחבר

הם 100% מתאימים לDS3 ?

פורסם

שום דבר הוא לא 100% בעולם המחשבים, אתה רוצה להיות בטוח תבדוק שיש פוסט לפני שאתה לוקח.

פורסם

שום דבר הוא לא 100% בעולם המחשבים, אתה רוצה להיות בטוח תבדוק שיש פוסט לפני שאתה לוקח.

פשוט תבקש שירכיבו בחנות ויתקינו שם מערכת הפעלה , אם הם ייתקלו בבעיות , הם יגידו לך , וישמחו באותה הזדמנות להציע לך דגם יותר יקר , במקרה שאכן תהייה (סבירות נמוכה אבל עדיין קיימת) אי תאימות , נשמח כולנו לעזור לך לבחור דגם אחר

פורסם

ב-"פוסט" אתה מתכוון שמישהו כותב שזה עובד לו?

פורסם

:kopfpatsch:

אני מתכוון שהמחשב עושה POST ואפשר להיכנס לביוס. בהרבה מקרים של חוסר תאימות המסך לא נדלק בכלל ורק המאווררים מסתובבים.

כמובן שלהריץ Memtest לאיזה עשרים דק' גם יהיה רעיון טוב.

פורסם

:kopfpatsch:

אני מתכוון שהמחשב עושה POST ואפשר להיכנס לביוס. בהרבה מקרים של חוסר תאימות המסך לא נדלק בכלל ורק המאווררים מסתובבים.

כמובן שלהריץ Memtest לאיזה עשרים דק' גם יהיה רעיון טוב.

פרוט קטן , MEMTEST היא תוכנה שבנויה לעבוד הרבה לפני שWIN רץ , וכמו שהשם מרמז , היא בודקת את הזיכרון , הממשק שלה מאוד דומה לממשק של הביוס , ולמעשה כשאתה מכניס דיסקט שמכיל אותה , היא תשנה זמנית את ההגדרות בביוס ככה שיריץ אותה קודם , ואז ימשיך כרגיל , עכשיו , כשאתה מפעיל אותה , היא תזרוק קודים בינאריים לתוך הזיכרון ותנסה לקרוא אותם (זה באופן מאוד כללי) , אם הם השתנו , סימן הסקטור הזה בזיכרון דפוק , או שפשוט הלוח כתב אותו לא נכון , בשניי המקרים אתה תדע ששהם לא מתאימים

פורסם

סטינו לגמרי מהנושא, ל-Energy

אתה לא צריך שום DS3 למה שאתה רוצה לעשות אמרת כמה פעמים שאתה רוצה להגיע לOC של 2.4 עם הE6300, לE6300 יש מכפלה של 7 הAB9 מגיע לFSB של 400 לפי מקורות שונים באינטרנט שזה 2800MhZ , גם אם יגיע רק לFSB של 360 עם הביוס החדש זה עדיין 2520MhZ, המספר אליו אתה שואף

Anandtech: Abit has informed us they are near a 400 FSB in their internal testing and expect to exceed this level shortly with targets set to reaching 450+ FSB speeds. When we installed our X6800 and started testing for maximum FSB overclocking we were treated with a 9x369 result that indicates our board is at is limits currently

לגבי הזכרון TWINMOS לפי מה שהבנתי לא ממש מעניין אותך להמהיר את הזכרונות, רק שיספיקו בכדי לבצע OC למעבד, והתשובה היא כן! הם מספיקים לגמרי

הנה לינק התראה זאת:

http://www.tomshardware.com/2006/02/27/in_search_of_true_ddr2_bleeding_edge_memory/page32.html

לסיכום; התיכנון ההתחלטי שלך של לוח AB9 וזכרונות TWINMOS לגמרי עונים על הדרישות שלך, אין צורך לשדרג שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים