עבור לתוכן

יש זיכרון DDR-II 800 ומעבד E6300 הוזמן - איזה לוח עד האלפיה שיתן אוברקלוק ל-430?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע באיזה הבדלים מדובר? (כמה בכלל הDS3 חם? רק ראיתי ביקורות שהוא חם לא ראיתי מספרים)

פורסם
  • מחבר

האמת קניתי אותו בגלל התוצאות שלו בבאסים גבוהים. לא כתבו הרבה על ה-DS4, אז ירדתי מהעניין. אם ה-DS3 מסוגל לעשות 480 בלי בעיה אז מה יהיה ההבדל בינו לבין ה-DS4?

והאם אתם מדברים על HEATPIPE כקירור חיצוני (לא סטוק) לצ'יפסט? זה מומלץ? מסובך להרכבה?

אני לא מעוניין בקירור בשביל להגיע לבאס גבוה, אלא בגלל שאני חושש שצ'יפסט רותח לא יחזיק מעמד יותר מדי זמן, במיוחד באוברקלוק. אפשר כמובן פשוט לכוון מאוורר לקירור של הצ'יפסט - אבל אני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט.

ההרכבה שעשיתי על ה-Ultra-D עם ה-Heatpipe היתה דיי מסובכת, חתכתי עם dremel קירור לכרטיסי מסך של זלמן (HP80 נראה לי) כך שיהיה אפשר לחבר אותו ללוח אם, ועדיין זה היה לא פשוט בגלל המיקום של הצ'יפסט מתחת לכרטיס מסך. ב-Ultra-D הייתי חייב שהצינור יחסום לי את החיבורי USB הנוספים שקיימים על הלוח.

בכל מקרה צילמתי עכשיו כמה תמונות של זה, סליחה על איכות ה-webcam אבל אין לי כח לשלוף מצלמה.

אני רואה דיווחים של בעיה עם האסוס P5B D וזכרונות של OCZ, לדוגמא:

http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22643

http://forumz.tomshardware.com/hardware/OCZ-Memory-P5B-screwed-ftopict196516.html

גם אם זה יסודר עם ביוס או לא, זה מרתיע, כי אם אני מזמין מחו"ל ולא יעבוד אני בבעיה.

אני שוקל את ה-DS4, לפחות אני יכול לבדוק אותו בחנות לפני שאני לוקח עם המעבד והזכרונות שלי.

או אולי לחכות למשלוח הבא של ABIT שיגיע ל-KSP לראות אם במקרה יהיה שם AW9D

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך עדיין קשרים ב-KSP לא?

תשאל אותם מתי מתוכנן להגיע ומה הצפי למחיר

פורסם
  • מחבר

האנשי רכש שם התחלפו, לא מכיר את החדשים.

אמרתי לאחד מהמכירות שידבר איתם על הדגם הזה, אבל נראה לי שצפי ומחיר זה כבר מעליהם.

נראה לי שפסלתי את:

P5B Deluxe - מחו"ל זה מסוכן מדי לפחות, אם הוא לא יהיה תואם לזכרונות אני אדפק, ובארץ הוא יקר לי מדי.

ה-DFI - מגיע לבאסים גבוהים רק עם ביוס מותאם אישית וגם אין Heatpipe.

ה-DS3 - אין heatpipe ולפי המיקום של הצ'יפסט בתמונה נראה לי שגם הזלמן הערבי שלי לא יתאים שם.

ה-AB9 - אוברקלוקר גרוע, ביוס בעייתי עדיין.

נשארתי עם DS4 - אני אוכל לבדוק תאימות לפני שאני לוקח, אמור להיות דומה ביכולות ל-DS3 רק שיש גם Heatpipe.

או לראות אם AW9D יפתיע פתאום, או אולי אלבטרון - למרות שרוזטק לא צופה שיגיעו בקרוב

בכל מקרה יש לי איזה שבוע או יותר לחכות עד שיגיע המעבד מחו"ל, אני אחכה לראות אם יהיו התפתחויות עד אז..

פורסם

Albatron שומרת על דממת אלחוט בקשר לדגמים שלה (גם 965P וגם 975X)

פורסם

הP5B נראה חמוד מאוד (התרשמות מביקורות), אך מנסיון הDS3 מעולה.

פורסם

הציפיה שלי מ-Albatron כ"כ גבוהה שאני מחשיב אותם כבר כ-Silent death בשביל לוחות אחרים...

אני יודע שאני מגזים אבל זה פשוט נראה כמו משהו שווה לחכות לו..

פורסם
  • מחבר

מעניין שבהרבה לוחות אני קורא על בעיות של תאימות עם זכרונות.. ולא רק OCZ אלא גם Corsair ו-G.Skill ואחרים.. ועם לוחות של אסוס וג'יגהבייט שהם שני היצרנים היותר משמעותיים בשוק הזה - נראה שמאוד מהירו עם הלוחות שנמצאים כיום בשטח.

אני לא הייתי מסתמך על אלבטרון יותר מדי, הרי אפילו לוחות 945 ו-955 לא ראינו מהם עדיין, ובארץ גם לא AM2 לצערי.. נראה כאילו הם זוחלים מאחור לאחרונה ובמיוחד כשזה קשור לאינטל.

מבחינת DS4 דווקא ראיתי כמה תוצאות חיוביות ב-XS, כאלו שעברו בבאס את ה-500 איתו. נראה לי שהוא הכי יתאים לי, רק צריך לראות מתי המעבד יגיע ואם לא ישתנה שום דבר עד אז.

פורסם

כמו שאמרתי מקודם ה-ds4 יותר משתלם ויותר טוב קח אותו ותהנה.

פורסם

נכון להיום, ה-DS4 הוא הלוח בשבילך...

פורסם

ל OCZ ו GSKILL יש בעיות תאימות קשות עם לוחות שמבוססים על CHIPSET 965 (מנסיון)

בעיקר בדגמי זיכרון 5300 (DDR667) אז תיקח את זה בחשבון (למרות שלך יש 6400)

זה בטוח לא יעבוד עם AB9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים