עבור לתוכן

יש זיכרון DDR-II 800 ומעבד E6300 הוזמן - איזה לוח עד האלפיה שיתן אוברקלוק ל-430?

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay)

זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי)

קירור: Thermaltake Big Typhoon

מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים.

מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz.

תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף.

אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי.

חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש.

אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.. אבל זה פתרון דיי ערבי.

ה-DS4 גם מציג תוצאות דומות ובאסים גבוהים? יש לו מערכת קירור יותר רצינית.

יש התנסויות ברשת או ביוס חדש ל-AB9 של ABIT? ראיתי רק ב-Anand ושם הבאס היה נמוך מדי (באיזור ה-360).

כמו כן חדשות לגבי ה-AW9D? יש לי הרגשה שהוא הולך להגיע תוך חודש ולהיות באיזור ה-1000 ש"ח ואולי קצת פחות אפילו.

רק לא יודע אם שווה לחכות לו.

הצעות אחרות?

האם כדאי לנסות להזמין Asus P5B Deluxe מחו"ל? (יצא באיזור ה-1050 ש"ח אם לא יעבור במכס ונדרש לשלם מע"מ)

מעבד וזיכרון פחות חששתי להזמין מחו"ל - לוחות אבל יכול להיות בעייתי.

פורסם

אני חושב שהאסוס יהיה מעולה

ולמה אתה מתכוון בבעייתי בהזמנת לוחות מחול?

פורסם
  • מחבר

בעייתי מבחינת העובדה שהסיכוי שהוא יגיע Dead On Arrival הוא יחסית גבוה לעומת מוצרים אחרים. על מעבד וזיכרון הצורך לממש את האחריות הוא כמעט אפסי ולכן בד"כ נותנים להם "אחריות לכל החיים" - אבל לוחות זה סיפור שונה, הסיכון הרבה יותר גדול והסבירות שיהיה צורך לממש את האחריות גם היא גדולה יותר.

ה-DFI לדעתי פחות עדיף מה-DS3 מבחינת הצלחה עם באסים גבוהים, הלא כן? והוא גם מגיע בלי heatpipe לכן הוא פסול מראש. הצ'יפסט יתחמם יותר מדי עם קירור זהיר שכזה תחת אוברקלוק.

פורסם

אני ממליץ על GB 965P-DS4... או על אחיו קטן ה-DS3...

פורסם

בעייתי מבחינת העובדה שהסיכוי שהוא יגיע Dead On Arrival הוא יחסית גבוה לעומת מוצרים אחרים. על מעבד וזיכרון הצורך לממש את האחריות הוא כמעט אפסי ולכן בד"כ נותנים להם "אחריות לכל החיים" - אבל לוחות זה סיפור שונה, הסיכון הרבה יותר גדול והסבירות שיהיה צורך לממש את האחריות גם היא גדולה יותר.

ה-DFI לדעתי פחות עדיף מה-DS3 מבחינת הצלחה עם באסים גבוהים, הלא כן? והוא גם מגיע בלי heatpipe לכן הוא פסול מראש. הצ'יפסט יתחמם יותר מדי עם קירור זהיר שכזה תחת אוברקלוק.

אח שלי מישהו אתה יכול אולי להסביר לי מה זה heatpipe אין לי מושג כי אני חושב ללכת על הDFI

פורסם

Asus P5B Deluxe נחשב ללוח הטוב ביותר לקונרו היום

אחריו ה-DS3 (עם היטפייפ זה נשמע דווקא פתרון מצוין), DS4 כנ"ל

גם ה-DFI עם הביוס המותאם עושה את העבודה

לגבי ה-HeatPipes

זה צינור מנחושת שמלא בנוזל מסוים

ברגע שהבסיס מתחמם הנוזל סופג את החום, הופך לגז ועולה במעלה הצינור עד הקצה, שם הוא פולט את החום לסנפירי האלומיניום, הופך חזרה לנוזל וחוזר למעלה

פורסם

אני ממליץ על GB 965P-DS4... או על אחיו קטן ה-DS3...

DS3 הוא הבכור, אני מבקש :)

האמת קניתי אותו בגלל התוצאות שלו בבאסים גבוהים. לא כתבו הרבה על ה-DS4, אז ירדתי מהעניין. אם ה-DS3 מסוגל לעשות 480 בלי בעיה אז מה יהיה ההבדל בינו לבין ה-DS4?

והאם אתם מדברים על HEATPIPE כקירור חיצוני (לא סטוק) לצ'יפסט? זה מומלץ? מסובך להרכבה?

פורסם

מה המחיר הכי זול של הלוח של אסוס בארץ?

ומה ההבדלים בין הDS3 לDS4 ?

תודה

ניב

פורסם

Asus P5B Deluxe נחשב ללוח הטוב ביותר לקונרו היום

ה-P5W DH נחשב טוב יותר, לא?

פורסם

ההבדלים בין הDS-3 לDS-4 זה הפיצ'רים והקירור העדיף

הDS-4 הוא OC מצויין, לפחות כמו הDS-3

הP5B-DELUXE מציג בינתיים ביצועים מעולים בO.C

כנראה הטובים ביותר

פורסם

הלוח הכי טוב כיום לקונרו הוא asus p5b delux wifi-ap xtreme edition אבל יש רק 5000 לוחות כאלה בכל העולם.

כל אלה שמתלבטים בין ה-ds3 לבין ה-ds4 תקנו את ה-ds4 בשביל 100ש"ח יותר הוא הרבה יותר משתלם.

פורסם

בשביל 100ש"ח יותר הוא הרבה יותר משתלם.

זה לא 100, זה 300

פורסם

למען האמת 200 ש"ח הבדל... ומעניין כמה ההבדל בקירור כי גם אני הבנתי שהגשר הצפוני של הDS3 מתחמם מהר...

פורסם

ה-965P דיי חמים...

הקירור של ה-DS4 עדיף כי הוא יותר איכותי מקרר יותר טוב.

לגבי OC, ה-DS3 הוכיח את עצמו כמצויין, וכך נובע שה-DS4 יהיה טוב לפחות כמוהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים