פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קיבלתי מחשב חדש (קונרו)ושמתי לב שהכבלים של הספק עלו על המאוורר של המעבד והוא הפסיק לעבוד הזזתי את הכבלים משם בזמן שהמחשב היה דלוקולאחר מכן כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס זיכרון רק כדי לראות אותו,החזרתי אותוולאחר מכן כל פעם שהמחשב עולה לוקח לווינדוס איזה 2 דק' במקום 20 שניות לעלות מה יכולה להיות הבעיה?פירמטתי את המחששב פעמיים אחרי זה ולא השתנה כלוםתודה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים רצינית לכל הדעות.עכשיו תקן את הכותרת כדי שמי שיחפש תשובה לבעיה שלו באותו נושא יגיע לת'רד הזה.בנוסף, קרא את חוקי הפורום.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תוציא את כל הזיכרונות ותחבר בחזרה ותהדק היטב ללוח עד שתישמע את הקליק של התפסנים ודחוף עוד קצת אחרי זה כניראה אחד מהם משוחרר מעט והווינדוס עולה לאט כי הוא מזהה רק חלק מהזיכרון בגלל חיבור רופף
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים טוב לא יודע אם זה יעזור אבל תאפס את הביוס ותשחק אם המהירות זיכרון ותזמונים שמה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים תבדוק שכול כבלי החשמל מחוברים כמו שצריך(בזמן שהמחשב כבוי)לא יודע איזה לוח יש לך ואיזה זיכרונות(אני עדיין לא קורא מחשבות) תרשום את המפרט פה כדי שאני יוכל לייעץ לך מה לעשות בהמשך במידה ומה שהצעתי לא יעזור
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים רועיגם לי יש קונרו חדש, זה לא קשור כל כך למעבדזה קשור ללוח אם שלך...הזמן שלוקח לו זה לא כל פעם זה מתי שהוא מרגיש שינוי , הוא פשוט עובר על כל ההתקנים ובודק אותם בגלל זה לוקח כל כך הרבה זמןאיזה לוח יש לך ?ויש עוד משהו שאתה יכול לנסותקליק ימני על ה"מחשב שלי">>SYSTEM PROPERTIES>>HARDWARE>>HARDWAR PROFIELSתוריד שם את הזמן המוקצב מ30 שניות ל5 נגידיש עוד כמה אפליקציות שבתוך הWIN והרגרסטי ששולטות על כל מיני זמנים בעלייה של המחשבתנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.