עבור לתוכן

פיפ"א ופרו אבולושן: בלעדיים בדור הבא ל360

Featured Replies

פורסם

רוצה את הסיבה שסוני פליסטיישן3 עולה יותר מהאקסבוקס 360 ?

בלו ריי , בלו ריי לבד יעלה 1000 דולר

עזוב אני לא מתכוון להיכנס לוויכוח אני רק יודע שגיימר רציני זונת גראפיקה אלך על סוני פליסטיישן3 או אקסבוקס360 גיימר בן 10 או בן 20 שעובד כמלצר אלך על ה WII .

אין על זה וויכוח רוצה הוכחה? למה אנשים פה יורדים על הסוני פליסטיישן2 ? כי יש לה גראפיקה נחותה תראה את MW לפס2 ואת MW למחשב תיסתכל איזה הבדל (בגראפיקה) תן לי סיבה שלא ירדו על הגראפיקה הנחותה והישנה של ה WII ?ביגלל שלט מזורגג? כולם יודעים שאחרי כמה שעות ימאס מהשלט אבל אתם רק מנסים לחשוב שזה לא נכון אבל אתם מודעים לזה שזה ימאס .

אנחנו ב2007( עוד מעט ) לא חושב שאנשים ירצו לשחק בגראפיקה של שנות 99 על מסכי 24 אינץ ישנים , תעשה טובה ושב בשקט .

כל דבר חדש חייבים לרדת עליו אבל בסוף כולם הרי יודעים שהוא ינצח אבל מנסים לחשוב שזה לא נכון

אני מעדיף לקנות ב500 דולר משו שיספק אותי להרבה שנים עם משחקים מדהימים ולא איזה דבר זול ומיסכן עם חומרה של שנת 99 שאחרי כמה חודשים אני יודע שהוא יהיה זרוק בארון ויעלה אבק.

פורסם
  • מחבר

רוצה את הסיבה שסוני פליסטיישן3 עולה יותר מהאקסבוקס 360 ?

בלו ריי , בלו ריי לבד יעלה 1000 דולר

עזוב אני לא מתכוון להיכנס לוויכוח אני רק יודע שגיימר רציני זונת גראפיקה אלך על סוני פליסטיישן3 או אקסבוקס360 גיימר בן 10 או בן 20 שעובד כמלצר אלך על ה WII .

אין על זה וויכוח רוצה הוכחה? למה אנשים פה יורדים על הסוני פליסטיישן2 ? כי יש לה גראפיקה נחותה תראה את MW לפס2 ואת MW למחשב תיסתכל איזה הבדל (בגראפיקה) תן לי סיבה שלא ירדו על הגראפיקה הנחותה והישנה של ה WII ?ביגלל שלט מזורגג? כולם יודעים שאחרי כמה שעות ימאס מהשלט אבל אתם רק מנסים לחשוב שזה לא נכון אבל אתם מודעים לזה שזה ימאס .

אנחנו ב2007( עוד מעט ) לא חושב שאנשים ירצו לשחק בגראפיקה של שנות 99 על מסכי 24 אינץ ישנים , תעשה טובה ושב בשקט .

כל דבר חדש חייבים לרדת עליו אבל בסוף כולם הרי יודעים שהוא ינצח אבל מנסים לחשוב שזה לא נכון

אני מעדיף לקנות ב500 דולר משו שיספק אותי להרבה שנים עם משחקים מדהימים ולא איזה דבר זול ומיסכן עם חומרה של שנת 99 שאחרי כמה חודשים אני יודע שהוא יהיה זרוק בארון ויעלה אבק.

קודם כל אני לא יורד על הPS2 ולדעתי הוא המנצח בדור הקודם

לPS2 יש מיגוון מישחקים עצום והמון RPG יפנים טובים שזה הסוג האהוב עלי

בעינין הWII היא יותר חזקה מהXBOX הרגיל ובדור השני \שלישי של המישחקים ניראה את זה

ויש לה עוד 2 דברים טובים חוץ מהשלט

1-מחיר זול מאוד שיכול להכניס אותה כקונסולה נוספת ל360 או לPS3 וכמובן כקונסולה העממית

2-ביגלל היתבססות על חומרה ותוכנה של הקוביה רק משופרת ומדיה שהיא בעצם DVD (הWII דיסקים זה שטויות כולם יודעים שזה DVD +הגנה)

אמור להיות זול וקל יחסית לפתח אליה וביגלל זה יותר חברות צד שלישי תומכות בWII לאומת הקוביה ומחירי המישחקים אמורים להיות נמוכים מהמיתחרות

זה שאתה מעדיף ליקנות קונסולה ב500 דולאר בחול לא אומר שיש מספיק אנשים שיקנו אותה או יותר חשוב מספיק מישחקים

שלפי שמועות יעלו 70 דולאר בחול

חוץ מיזה המישחקים הבאמת גדולים של הPS3 אמורים להגיע רק עוד שנה בעוד שכמה מישחקי WII גדולים יגעו כבר בתקופת ההשקה

זלדה לדוגמה אמור להיות שובר קופות ענקי

ודרך אגב בלו רי בלו רי בלו רי מה הקשר לאיכות המישחקים?

ורק ביגלל שכתבתה בלו רי קבל-

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048

;D >:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים