עבור לתוכן

סוף סוף נראה לי שאני די סגור על מפרט מחשב, תגידו מה דעתכם תקציב סביבות ה 9000.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מזה ספק ליברטי?

ואני לא הולך לעשות oc ככה שאני מבין שאין סיבה לקחת 800mhz נכון?

פורסם

אם את לא עושה אוברקלוק אולי אזי מספיק לך 533MHZ כי אין הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ביצועים אפילו ה533 יותר עדיף למחשבים עם C2D כי המבנה הפנימי שלו שונה מה וP4 תקרא את המאמר הזה ותראה שכמעט בכל המקרים DDR533 עדיף מ 667 במערכת של CORE 2 (זה שונה לגבי AMD ו P4):

http://www.madshrimps.be/printart.php?articID=472

בהצלחה - לפי דעתי או שתלך על 800 או עדיף לך להשאר עם 533.

פורסם

במחיר שאתה משלם על PQI TURBO אתה יכול כבר למצוא זכרונות 800

המפרט שהבאת טוב מאד ל OC וגם אם אתה לא מתכנןן אחד אולי כדי שתשקול

את שוב כי זה ממש פשוט במיוחד עם מעבדי הקונרו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי דוגמא לזיכרונות טובים של 800mhz פחות או יותר באותו מחיר

הבעיה של ה oc זה שאף פעם לא עשיתי ואני ממש מפחד לעשות ולהתחיל להתעסק עם ציוד קירור וכאלו

מפחד להרוס את הציוד שעולה ממש המון כסף

פורסם

אתה יכול להביא לי דוגמא לזיכרונות טובים של 800mhz פחות או יותר באותו מחיר

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821

עריכה:

ותוסיף את התקציב לכותרת

פורסם
  • מחבר

סבבה אחלה זיכרונות

פורסם

הבעיה של ה oc זה שאף פעם לא עשיתי ואני ממש מפחד לעשות ולהתחיל להתעסק עם ציוד קירור וכאלו

מפחד להרוס את הציוד שעולה ממש המון כסף

אני מבין את החשש שלך אבל אין לך מה לפחד בשביל OC מכובד עם הקונרו אתה אפילו לא צריך קירור מיוחד

אני מציע שתתחיל לקרוא בנושא ולהבין במה זה כרוך.חוץ מזה על כל מה שאתה קונה יש אחריות,כשעושים OC

בדרך כלל שום דבר לא מתקלקל אבל גם אם כן יחליפו לך את זה.

אני מבין שOC זה לא בשביל כל אחד ויש אנשים שלא רוצים להתעסק עם זה אבל עם אתה לוקח מעבד 1.8 גיגה הרץ

והופל אותו ל3 גיגה הרץ בלי מאמץ בלי קירור מיוחד ובלי להתעסק עם מתחים ע"י שינוי יחסית פשוט בביוס

אז זה פשוט בזבוז לא לעשות את זה(במקרה שלך אפילו יותר כי אתה קונה את ה6400).

בכל מקרה עם אתה בטוח שאתה לא רוצה OC ולא תרצה בעתיד OC אולי דווקא כדאי לקצץ בתקציב

לקנות זכרונות+לוח אם פחות יקרים ולפנות כסף לאיזה מסך מפוצץ לכרטיס מסך שלך או להוסיף זיכרון

או לקנות ספק יותר חזק

פורסם
  • מחבר

אני מבין את החשש שלך אבל אין לך מה לפחד בשביל OC מכובד עם הקונרו אתה אפילו לא צריך קירור מיוחד

אני מציע שתתחיל לקרוא בנושא ולהבין במה זה כרוך.חוץ מזה על כל מה שאתה קונה יש אחריות,כשעושים OC

בדרך כלל שום דבר לא מתקלקל אבל גם אם כן יחליפו לך את זה.

אני מבין שOC זה לא בשביל כל אחד ויש אנשים שלא רוצים להתעסק עם זה אבל עם אתה לוקח מעבד 1.8 גיגה הרץ

והופל אותו ל3 גיגה הרץ בלי מאמץ בלי קירור מיוחד ובלי להתעסק עם מתחים ע"י שינוי יחסית פשוט בביוס

אז זה פשוט בזבוז לא לעשות את זה(במקרה שלך אפילו יותר כי אתה קונה את ה6400).

בכל מקרה עם אתה בטוח שאתה לא רוצה OC ולא תרצה בעתיד OC אולי דווקא כדאי לקצץ בתקציב

לקנות זכרונות+לוח אם פחות יקרים ולפנות כסף לאיזה מסך מפוצץ לכרטיס מסך שלך או להוסיף זיכרון

או לקנות ספק יותר חזק

אוקי סבבה קיבלתי

איפה אני יכול לקרוא קצת על הנושא בעיברית ולראות איך אני עושה oc על הלוח שאני בחרתי או בכללי

פורסם

מקום טוב להתחיל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0

תעבור על הנעוצים בפרום אוברקלוקנג ותדפדף אחורה בין ההודעות ותיקרא

אחרי שתבין את העיקרון ומה עושים אתה צריך לקרוא את החוברת של הלוח שלך למצוא איפה משנים שם את הערכים הרלוונטים

תלמד את הנושא כמה ימים תשאל בפורום שאלות לדברים שאתה לא מבין ובסוף אתה תצליח

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה רבה לך

עכשיו שאלה אחרונה

אם אני הולך ל oc, הזיכרונות של ה gskill 800mhz שהציעו לי מקודם טובים ל oc או שאני צריך משהו אחר?

פורסם

הם מעולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים