פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר מזה ספק ליברטי?ואני לא הולך לעשות oc ככה שאני מבין שאין סיבה לקחת 800mhz נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם את לא עושה אוברקלוק אולי אזי מספיק לך 533MHZ כי אין הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ביצועים אפילו ה533 יותר עדיף למחשבים עם C2D כי המבנה הפנימי שלו שונה מה וP4 תקרא את המאמר הזה ותראה שכמעט בכל המקרים DDR533 עדיף מ 667 במערכת של CORE 2 (זה שונה לגבי AMD ו P4):http://www.madshrimps.be/printart.php?articID=472בהצלחה - לפי דעתי או שתלך על 800 או עדיף לך להשאר עם 533.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים במחיר שאתה משלם על PQI TURBO אתה יכול כבר למצוא זכרונות 800המפרט שהבאת טוב מאד ל OC וגם אם אתה לא מתכנןן אחד אולי כדי שתשקולאת שוב כי זה ממש פשוט במיוחד עם מעבדי הקונרו
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אתה יכול להביא לי דוגמא לזיכרונות טובים של 800mhz פחות או יותר באותו מחירהבעיה של ה oc זה שאף פעם לא עשיתי ואני ממש מפחד לעשות ולהתחיל להתעסק עם ציוד קירור וכאלומפחד להרוס את הציוד שעולה ממש המון כסף
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אתה יכול להביא לי דוגמא לזיכרונות טובים של 800mhz פחות או יותר באותו מחירhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821עריכה:ותוסיף את התקציב לכותרת
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים הבעיה של ה oc זה שאף פעם לא עשיתי ואני ממש מפחד לעשות ולהתחיל להתעסק עם ציוד קירור וכאלומפחד להרוס את הציוד שעולה ממש המון כסףאני מבין את החשש שלך אבל אין לך מה לפחד בשביל OC מכובד עם הקונרו אתה אפילו לא צריך קירור מיוחדאני מציע שתתחיל לקרוא בנושא ולהבין במה זה כרוך.חוץ מזה על כל מה שאתה קונה יש אחריות,כשעושים OCבדרך כלל שום דבר לא מתקלקל אבל גם אם כן יחליפו לך את זה.אני מבין שOC זה לא בשביל כל אחד ויש אנשים שלא רוצים להתעסק עם זה אבל עם אתה לוקח מעבד 1.8 גיגה הרץוהופל אותו ל3 גיגה הרץ בלי מאמץ בלי קירור מיוחד ובלי להתעסק עם מתחים ע"י שינוי יחסית פשוט בביוסאז זה פשוט בזבוז לא לעשות את זה(במקרה שלך אפילו יותר כי אתה קונה את ה6400).בכל מקרה עם אתה בטוח שאתה לא רוצה OC ולא תרצה בעתיד OC אולי דווקא כדאי לקצץ בתקציבלקנות זכרונות+לוח אם פחות יקרים ולפנות כסף לאיזה מסך מפוצץ לכרטיס מסך שלך או להוסיף זיכרוןאו לקנות ספק יותר חזק
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אני מבין את החשש שלך אבל אין לך מה לפחד בשביל OC מכובד עם הקונרו אתה אפילו לא צריך קירור מיוחדאני מציע שתתחיל לקרוא בנושא ולהבין במה זה כרוך.חוץ מזה על כל מה שאתה קונה יש אחריות,כשעושים OCבדרך כלל שום דבר לא מתקלקל אבל גם אם כן יחליפו לך את זה.אני מבין שOC זה לא בשביל כל אחד ויש אנשים שלא רוצים להתעסק עם זה אבל עם אתה לוקח מעבד 1.8 גיגה הרץוהופל אותו ל3 גיגה הרץ בלי מאמץ בלי קירור מיוחד ובלי להתעסק עם מתחים ע"י שינוי יחסית פשוט בביוסאז זה פשוט בזבוז לא לעשות את זה(במקרה שלך אפילו יותר כי אתה קונה את ה6400).בכל מקרה עם אתה בטוח שאתה לא רוצה OC ולא תרצה בעתיד OC אולי דווקא כדאי לקצץ בתקציבלקנות זכרונות+לוח אם פחות יקרים ולפנות כסף לאיזה מסך מפוצץ לכרטיס מסך שלך או להוסיף זיכרוןאו לקנות ספק יותר חזקאוקי סבבה קיבלתיאיפה אני יכול לקרוא קצת על הנושא בעיברית ולראות איך אני עושה oc על הלוח שאני בחרתי או בכללי
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מקום טוב להתחילhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0תעבור על הנעוצים בפרום אוברקלוקנג ותדפדף אחורה בין ההודעות ותיקראאחרי שתבין את העיקרון ומה עושים אתה צריך לקרוא את החוברת של הלוח שלך למצוא איפה משנים שם את הערכים הרלוונטיםתלמד את הנושא כמה ימים תשאל בפורום שאלות לדברים שאתה לא מבין ובסוף אתה תצליח
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר סבבה, תודה רבה לךעכשיו שאלה אחרונהאם אני הולך ל oc, הזיכרונות של ה gskill 800mhz שהציעו לי מקודם טובים ל oc או שאני צריך משהו אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.