פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קניתי עכשיו כרטיס מסךpalit ati radeon x800 gto והמחשב שלי הוא בכלל asus הכרטיס מסך יכול לעבוד אצלי??בבקשה לענות זה ממש חשוב
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כן זה יעבוד וגם אין קשר בין החברה של הלוח אם ולחברה של הכרטיס מסך ואיזה חיבור יש לך APG או PCI-E
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר יש לי agpאבל זה רושם לי על המסך שלא חיברתי את הכרטיס לספק ולא מצאתי שום דרך איך לחבר אותו
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים על הכרטיס אמור להיות חיבור, שקע, אשר אליו אתה צריך לחבר את ספק הכוח שלך.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר חפשתי ולא מצאתי שום חיבור ..בשביל זה אני שאלתי אם יש קשר בין הלוח אם לכרטיס מסך
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אז איך בידיוק אני אמור לחבר אותו לספק אם אין לו שום יציאה ..קבלתי כבל של חשמל בייחד איתו אבל לא מצאתי שום חיבור כזה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר וואלה יש לו משהו כזה אבל זה לא משהו רגיל ..זה מין יציאה כזאת 6 חורים וזה ריבוע קטן...ולא קיבלתי אף כבל שמתאים לזה עם הכרטיס
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קודם כל, זה באמת החיבור.תעבור שוב על הכבלים שקבלת, כי אין ממש סיכוי שפשוט שכחו להכניס לקופסא שקבלת את הכבל המתאים.ואני חוזר שוב על בקשתי לשינוי כותרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.