עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-crysis.

Featured Replies

פורסם

תגידו....אם עוד לא יצא דיירקס 10 ועוד אין כרטיסים של זה...אז זה אומר שכל התמונות והסירטונים שהם שיחררו הם עם דיירקס 9 לא?

ואם לא אז איך הם עשו את זה?

פורסם

כן כרגע התמונות בדיירקס 9 הם ההמירו את התמונות לדיירקס 9

אני לא חושב שיש להם עדין תמיכה רבה בדיירקס 10 ל-crytic (כתבתי נכון ? :x )

פורסם
  • מחבר

לא ממש....crysis (או אם התכוונת לחברה אזcrytec).

ואם ככה אז מגניב..זה יראה פצצה גם עם דיירקס 9 :yelclap:

פורסם

תגידו....אם עוד לא יצא דיירקס 10 ועוד אין כרטיסים של זה...אז זה אומר שכל התמונות והסירטונים שהם שיחררו הם עם דיירקס 9 לא?

ואם לא אז איך הם עשו את זה?

לא , הם עשו מערך crossfire של x1900xtx והכריחו את המשחק לעבוד על dx10 (ב e3 , וגם בכמה מהסרטונים שלהם..)

בגלל זה יש להם ירידה בביצועים משמעותית והם בקושי הצליחו להריץ את המשחק על 1024 @ high - הריצו ב 30fps משו כזה

אבל בעקרון המשחק עובד על dx10 אפילו שהכרטיס לא תומך בזה

כן ומה שמצחיק בשם זה שלא רושמים אותו ככה :] אלא Crysis , אבל בגלל שהם רוצים שה Cry הלוגו של החברה שלהם (גם FarCry)

אז הם שינו את זה ל Crysis

פורסם

מה זאות אומרת להכריח את המשחק לעבוד על DX10???

זה טכנולוגיה לא איזה תוכנה שאתה מריץ!!

יש לי שתי השערות:

1) או שCRYTEK קיבלה DX10 נסיוני לבניית המשחק!

2) או שזה בעצם DX9 שהוציעו לו את המיץ!

פורסם
  • מחבר

לא , הם עשו מערך crossfire של x1900xtx והכריחו את המשחק לעבוד על dx10 (ב e3 , וגם בכמה מהסרטונים שלהם..)

בגלל זה יש להם ירידה בביצועים משמעותית והם בקושי הצליחו להריץ את המשחק על 1024 @ high - הריצו ב 30fps משו כזה

אם הכרטיס לא תומך בדיירקס 10 אז איך אפשר לעשות שהוא כן יתמוך?? :silly:

אז אם נשנה את ההגדרות של המשחק שיפעל על דיירקס 9 הוא אמור להיראות בערך ככה...כי גם אם הם גרמו לו להפעיל על דיירקס 10 הוא עדיין לא תומך בזה באופן מלא...אז זה לא יראה כמו שזה אמור להיראות עם תמיכה בדיירקס 10 אבל עדיין יעבוד יותר מהר כי שינינו את ההגדרות מ דיירקס 10 ל-9...לא?

פורסם

תחשבו על זה כסוג של אימולציה :s07:

פורסם

אני חושב שאתם קצת מגזימים עם החומרה שדרושה להריץ משחקי DX10....

כן ומה שמצחיק בשם זה שלא רושמים אותו ככה :] אלא Crysis , אבל בגלל שהם רוצים שה Cry הלוגו של החברה שלהם (גם FarCry)

אז הם שינו את זה ל Crysis

זה לא קצת מוגזם?

הרי כשיצאו משחקי ה-DX9 הראשונים, כל בעלי כרטיסי מסך התומכים ב-DX8 עברו ישר לדור כרטיסי המסך הבא?

הרי היו הרבה שנשארו עם ה-GeForce Ti והריצו משחקי DX9 רבים בקלות, אז ש-X1900XTX יאלץ להזיע מאוד בשביל Crysis?

נראה לי קצת מוגזם.

פורסם

זה לא קצת מוגזם?

הרי כשיצאו משחקי ה-DX9 הראשונים, כל בעלי כרטיסי מסך התומכים ב-DX8 עברו ישר לדור כרטיסי המסך הבא?

הרי היו הרבה שנשארו עם ה-GeForce Ti והריצו משחקי DX9 רבים בקלות, אז ש-X1900XTX יאלץ להזיע מאוד בשביל Crysis?

נראה לי קצת מוגזם.

המישחק יתמוך גם בDX9 וגם ב10

ככה שלא צריך לידעוג ובקשר לTI הוא הריץ את המישחקים במצב של 8 ככה שחלק מהאפקטים

לא יכלו ליראות במישחקי 9 זה הכל

פורסם

לפי דעתי הם ביכלל קיבלו מין גירסא מינימלית של DX10, סוג של אימולטור שמדמה את DX10

פורסם

המישחק יתמוך גם בDX9 וגם ב10

ככה שלא צריך לידעוג ובקשר לTI הוא הריץ את המישחקים במצב של 8 ככה שחלק מהאפקטים

לא יכלו ליראות במישחקי 9 זה הכל

ברור שהוא יתמוך גם ב-DX9, אחרת אף אחד לא יקנה אותו עד שישדרג את המערכת שלו.

הנקודה היא שיש פה אנשים שממש מגזימים בקטע שכרטיסי מסך High End כמו X1900XT לא יצליחו להריץ את המשחק באיכות טובה.

פורסם

ברור שהוא יתמוך גם ב-DX9, אחרת אף אחד לא יקנה אותו עד שישדרג את המערכת שלו.

הנקודה היא שיש פה אנשים שממש מגזימים בקטע שכרטיסי מסך High End כמו X1900XT לא יצליחו להריץ את המשחק באיכות טובה.

אני ראיתי סרטון של המישחק בפעולה ואני לא רואה סיבה ש X1900XT יריץ אותו טוב מאוד

בניגוד לתמונות המישחק הרבה יותר סטנדרתי לגרפיקה של היום אומנם יש שיפור בגרפיקה אבל לא כזה גדול

פורסם

זה לא קצת מוגזם?

נראה לי קצת מוגזם.

זה לא מוגזם , אני מספר לך מה שהיה

ושוב , הכרטיסים הזיעו בגלל שהכריחו אותם לעבוד ב dx10 , לא יודע איך , אני רק יודע שזה מה שעשו

פורסם

זה לא מוגזם , אני מספר לך מה שהיה

ושוב , הכרטיסים הזיעו בגלל שהכריחו אותם לעבוד ב dx10 , לא יודע איך , אני רק יודע שזה מה שעשו

לא יכולים להכריח אותם לעבוד בDX10 חומרתית כי פשוט אין להם תחומרה

הכי הרבה נותנים תפילטרים שנותרו בחוץ דרך תוכנה בימקום חומרה

והביצועים יורדים ביגלל זה זה הכל

פורסם

לא יכולים להכריח אותם לעבוד בDX10 חומרתית כי פשוט אין להם תחומרה

הכי הרבה נותנים תפילטרים שנותרו בחוץ דרך תוכנה בימקום חומרה

והביצועים יורדים ביגלל זה זה הכל

נו אז הנה לך , לא יודע איך אני יודע שהם פעלו ב dx10 עובדה יש סרטונים

קיצר בגלל זה ירדו הביצועים ובגלל זה השתמשו במערך כפול של 1900xtx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים