עבור לתוכן

תפקיד המעבד בכוח...

Featured Replies

פורסם

ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר.

בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.

פורסם

קודם כל שנה את הכותרת שלך לאחת אינפורמטיבית יותר. למה היא "נתקעה" באמצע?

בכל מקרה, למעבד יש תפקיד חשוב אבל הוא מתפקד כגורם משני בלבד ביחס לכרטיס המסך. ה6200LE כמעט ולא יחזיק לך שום משחק חדש ברזולוציה והגדרות נורמליות.

פורסם

אני לא מומחה גדול, ויכול להיות שאני טועה, אבל ניראה לי שאם יש לך זיכרון סביר ומעבד כמו שציינת מיקודם, אז תוכל להפעיל את המשחק הזה על הגדרות נמוכות/בינוניות עם קצת קרטועים.

(תקנו אותי אם אני טועה :))

פורסם

ממ אם הוא ברמה של הX300SE אז תריץ את HL2 בצורה סבירה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מומחה גדול, ויכול להיות שאני טועה, אבל ניראה לי שאם יש לך זיכרון סביר ומעבד כמו שציינת מיקודם, אז תוכל להפעיל את המשחק הזה על הגדרות נמוכות/בינוניות עם קצת קרטועים.

(תקנו אותי אם אני טועה :))

אהבתי את התשובה המדוייקת. יש לך GPU-RADAR, חוש שישי כזה :)

טוב, אני מניח שאני אנסה. רק רציתי לדעת תיאורטית - נגיד ויש לי CPU שחזק פי 1000 מהמעבד הכי חזק היום בשוק אבל כרטיס מסך 6200LE, למשל... האם אז אני אהיה מסוגל להריץ HL2 במלוא ההגדרות הגבוהות? אל חשש, אני לא מתכוון להמתין 100 שנה עם הכרטיס מסך הזה כדי לקנות כזה מעבד. זוהי אינה תוכנית עבודה :)

פורסם

לא נעסוק פה סתם בניחושים.

ה6200LE הוא כרטיס מסורס. HL2 לא ממש ירוץ על הגדרות נורמליות בקצב משביע רצון.

פורסם

*שיעול*אפשר לפתוח ל6200LE צינורות ולהפוך אותו ל6200 רגיל.*שיעול*

ל6200 רגיל אפשר לעשות אוברקלוק שהופך אותו ל6600.*שיעול*

פורסם

אהבתי את התשובה המדוייקת. יש לך GPU-RADAR, חוש שישי כזה :)

טוב, אני מניח שאני אנסה. רק רציתי לדעת תיאורטית - נגיד ויש לי CPU שחזק פי 1000 מהמעבד הכי חזק היום בשוק אבל כרטיס מסך 6200LE, למשל... האם אז אני אהיה מסוגל להריץ HL2 במלוא ההגדרות הגבוהות? אל חשש, אני לא מתכוון להמתין 100 שנה עם הכרטיס מסך הזה כדי לקנות כזה מעבד. זוהי אינה תוכנית עבודה :)

כרטיס המסך הוא צוואר בקבוק. גם אם יהיה לך מחשב על מאחורי ה6200 אז משחקים לא יעבדו טוב.

(אלה אם המשחק יודע לנצל את המעבד במקום כרטיס המסך, אבל זה לא המקרה).

פורסם
  • מחבר

*שיעול*אפשר לפתוח ל6200LE צינורות ולהפוך אותו ל6200 רגיל.*שיעול*

ל6200 רגיל אפשר לעשות אוברקלוק שהופך אותו ל6600.*שיעול*

לבריאות.

או שתסביר למה התכוונת :)

לפתוח צינורות? שמעתי את זה כאן. הכיצד?

פורסם

האם 2 מ"ב יודעים להפוך ל-4 ?

פורסם

מה?

ותשדתלו שהדיון לא יעבור לOC...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים