פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים יש להם כ"כ הרבה מפעליםכ"כ הרבה חברות בנותבכ"כ הרבה מדינותשאתה סביר להניח בחיים לא תדע על ואת כולן
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר תודה על העזרה, אני חושב שאני אלך על לוח של אינטל כי מה שהכי חשוב לי זה שהרכיבים במחשב יעבדו כמו שצריך לתקופה ארוכה והביצועים יהיו טובים.איך שאני מכיר את עצמי אני לא אעשה OC גם בעתיד אז זה מתאים לי...בקשר לזכרון, איזה חברה מומלצת? שתיתן VALUE FOR MONEY טוב? אני חשבתי על Samsung?Kingstone סתם יקרים לא?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אינטל מהווה הגבלה מראשכלומר מראש אתה מגביל את עצמך לא לעשות OC, גם כשהמחשב יתיישןשאלה באותו עניין: הרבה פעמים ממליצים כאן למי שלא מתכנן OC על לוחות כמו GB 945 או Asrock ב-700 ש"ח ומטה - מה ההבדל ביניהם לבין לוחות אינטל שעליהם לא ממליצים? האם לוחות אינטל מגבילים יותר?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים איכות הרכיבים, הגשרים וכדומהיכולים לעמוד ביותר OCנראה ליהאיכות של מי מהם? הרי נאמר כבר כאן על לוחות אינטל שאלו לוחות מצויינים ו"סוסי עבודה".
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אה... מצטער לא קראתי את השאלה נכון :-)אינטל מורכב מרכיבים טובים ועמידים יותראבל לא מאפשר שום OC (רק בBADAXE ורק ע" מוד פיזי)לכן OCים לא מעדיפים
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים והלוחות כמו GB 945 S3 או Asrock שמומלצים למי שלא מתכנן OC - במה הם שונים מלוחות אינטל שלא מאפשרים שום OC כמו שכתבת?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים האסרוק, איכות הרכבה זולה, חלקים זולים הכל פשוט.עם באנדל מצומצם וללא פיצ'רים נוספיםלגבי הגיהבייט אני לא יודע.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים והלוחות כמו GB 945 S3 או Asrock שמומלצים למי שלא מתכנן OC - במה הם שונים מלוחות אינטל שלא מאפשרים שום OC כמו שכתבת?200-400 שקל בכיס / לשאר המפרט
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים 200-400 שקל בכיס / לשאר המפרטאני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל בין INTEL LEMONT P965 שיש עליו גם יציאת FIREWIRE לבין GB 945P S3 יש רק 67 ש"ח (בזיגזג). יש גם לוחות אינטל 946 זולים יותר (http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_528&products_id=4770 ב-550) כך שאם ההבדל מתמצה רק במחיר אני לא לגמרי מבין את ההסתייגות הכל-כך גורפת מלוחות אינטל. האם יש הבדל כלשהו מבחינת OC, איכות או פיצ'רים שהופכים את לוחות אינטל לקנייה לא כדאית? ודרך אגב, למה לא ממליצים על Bad Axe 975 כאשר התקציב הוא 1300+/-, אלא למשל על GB-DS4 או Asus שעולים סכום דומה, פלוס או מינוס כ-10%? זה לא שאני דואג למכירות של אינטל באיזשהו אופן - אני פשוט תמה על הסיבה שהם לא מופיעים כלוחות מומלצים.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לוחות אינטל לא מאפשרים שום OC נקודהלגבי איכות הרכיבים היא תהיה זהה או גבוהה יותר באינטלBad Axe בשביל לקבל בו אופציות BIOS נורמליות דורש מוד פיזי, שינוי פיזי בלוח שגורר לאובדן אחריותב-965P של אינטל אפילו את האופציה למוד אין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.