פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים היי,אני מחפש לוח אם ASUS או GIGABYTE או INTEL למעבד E6300 במחיר נורמאלי, יש למישהו מושג?האם P5LD2SE תומך?תודה על העזרה ;D
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אוקיי, ואיך אני יכול לוודא שמה שאני קונה הוא באמת מהגרסה המתאימה?חוץ מזה, ראיתי לוח אם של אינטל דגם DP965LT במחיר יותר זול ומבחינת אופציות של הלוח הוא מאובזר כראוי.השימוש שלי במחשב הוא בסיסי + אבל כבד, אני לא ממש מתכוון לעשות OC או משהו כזה...האם אינטל היא לא בחירה טובה מבחינת מוצר?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אינטל מהווה הגבלה מראשכלומר מראש אתה מגביל את עצמך לא לעשות OC, גם כשהמחשב יתיישןגירסה מופיעה מעל הברקוד (על אותה המדבקה) על הלוח
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אף פעם לא עשיתי וכנראה גם לא אעשה...אני אשתמש במחשב בצורה כבדה אבל כנראה שלא אעשה OC .חוץ מזה, אם אני קונה את המעבד הזה או E6400 הוא אמור לספק את התמורה לכמה שנים טובות לא?יש לי שאלה נוספת, אולי אני בור ועם הארץ אבל אני לא יודע בקשר לזכרונות מה יותר טוב CL גבוה או נמוך?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים CL נמוך יותר טוב (לא משמעותי)ושובזה להגביל את עצמך מראש, ואם בעתיד תרצה OC?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אבל אם לא רוצים OC,ליאור.האם הלוחת של אינטל מומלצים?כי בכל מקום שאני נכנס לא ממליצים עליהם.למה?הם לא איכותיים?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים בעיקרון מדובר על לוחות מצוינים חוץ מהעובדה שאין בהם שום אופציות לשינויי תדרים תזמונים ומתחים
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כעיקרון לוחות של אינטל הם סוסי עבודה... אם אתה מחפש לוח שיהיה פשוט יציב כסלע ויעבוד ויעבוד ויעבוד, אז אינטל יהיה בחירה טובה מאוד.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים בעיקרון מדובר על לוחות מצוינים חוץ מהעובדה שאין בהם שום אופציות לשינויי תדרים תזמונים ומתחיםכמובן שע"י מוד יהיה בסדר לא ?אגב איך הגיוני שמוד חומרה מוסיף תפריט בביוס ?או שלא הבנתי נכון... ?עריכה: הכוונה כמובן היא לINTEL BAD AXE בלבד...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לא לא לא ולאהמוד נכון רק ל-975X שלהםהתכוונתי אליו, לא הייתי ברור :-\ אני אתקן....כי אצלך ראיתי על הBad Axe מוד פיזי, הוא פשוט פותח את תפריט הOC ?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים סבבה. וסתם שאלה מעניינת.מי מייצר לאינטל את הלוחות אם? למה אתה חושב שחברה עם כוח ייצור כמו אינטל צריכה שחברה אחרת תייצר לה את הלוחות אם? התכוונתי אליו, לא הייתי ברור :-\ אני אתקן.... כי אצלך ראיתי על הBad Axe מוד פיזי, הוא פשוט פותח את תפריט הOC ? כן
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כי ממה שאני זוכר מאינטל לא מייצרים לוחות.ייצור לוחות אם זה תהליך שונה ומורכב מייצור מעבדים.ולא ראיתי בשום מקום איזכור למפעל שלהם שמייצר לוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.