פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים בטח ששוה לעשות לו הוא יכול להגיע לרמה של X850XTPEאתה יכול לעשות לו OC עם ATI TOOL.אפשר גם לפתוח לו צינורות.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מדריך האוברקלוק הגדול. תדפדף קצת למטה ותמצא מדריך לOC לכרטיס מסך. לGTO2 יש גם אופציה לפתיחת צינורות, כדי לך לשאול מישהו שמבין יותר ממני בנושא הזה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תודה אחי אני ינסה את המדריך.. אבל יש לי סתם שאלה: אם בעזרת תוכנה פפשוטה של ATI ניתן להפוך אותו לכרטיס יותר טוב... למה לא ייצרו אותו מההתחלה ככה?כי שמעתי מהרבה שהכרטיס הזה הוא במיוחד לOC.. אז מה הקטע?ועוד שאלה אחרונה ( אני חושב..): אני צריך לדאוג לקירור יותר חזק ממה שיש לי כרגע שמחשב אחרי שאי עושה OC?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם הוא היה חזק מההתחלה המחיר שלו היה יותר יקר.כל הרעיון לקנות כרטיס זול ובעזרת OC להגיע איתו לרמה של כרטיס חזק יותר(שמחירו גבוה יותר).
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אוקיי... אז הבנתי, יש לו כלי שאיתו פותחים צינורות .פתיחת צינורות זה לא OC נכון?אחרי שאני יפתח צינורות, יהיו לכרטיס ביצועים טובים יותר? (מאיזה בחינה? )
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים פתיחת צינורות זה לא OC.אחרי פתיחת צינורות ללא OC אני חושב שהכרטיס יהיה ברמה של X800XL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.