עבור לתוכן

מבקשת דעתכם לגביי מפרט ב- 4000 שקל ללא מסך

Featured Replies

פורסם

כל ספק שיעלה לך מאה שקל הוא ספק גנר'י (מחברה משתנה או חברה עם מוצר לא איכותי)

פורסם

FSP 300W עולה 130 ש"ח. אין סיכוי לFSP 400W בכזה מחיר ואין דבר כזה FSP 480W :P

פורסם
  • מחבר

בעיה בעייתית: מצאתי ספק של HEC בראשון אבל... דיברתי עם KSP והם אמרו שאין כזה דבר אחריות על ספק שלא נקנה אצלם ואין כזה דבר להוסיף כסף, אם אני קונה ספק בחנות אחרת ורכיב במחשב יישרף ויוכח שזה בגלל הספק הם לא יחליפו. לעומת זאת אם אקנה אצלם וישרף הם כן יחליפו.

עכשיו נשאלת השאלה מה לעשות:

לקנות מהם ספק ג'נרי ולדעת ששנה אני מוגנת עם האחריות.

לקנות ספק ליברטי שיוצא מאוד מאוד מאוד יקר אך לפי מה שכתבתם נחשב אמין. האם הוא שווה את המחיר?

לקנות בכל זאת HEC מחנות אחרת ולהתפלל שלא יישרף וישרוף איתו רכיבים אחרים )מה הסבירות שספק של HEC יישרף?(

חוץ מזה יש לי עוד כמה שאלות:

האם כדאי להחליף את הזכרון של twinmos בזכרון של corsair?

ספק של כמה וואט רצוי בהנחה שאולי אקבל בקרוב כרטיס קול מקצועי+כונן dvd?

פורסם

כ.קול+DVD לא צריכים להזיז ...

לא כדאי להחליף זכרונות בגרסת ה-VALUE נדמה לי שאין הרבה הבדל בינהם..(בהנחה שהם במהירות זהה וכו')

אני היתי הולך על ספק טוב ואמין כמו ליברטי אפילו בלי אחריות..

פורסם

לגבי השאלה עם הספק -תראי איזה ספק הם כן יכולים לתת לך שהוא איכותי יותר מהכי פשוט שלהם.. והייתי לוקח מהם (למרות שיש פה אנשים שקנו ספק בנפרד ו KSP הרכיבו להם) והם לא יכולים להוכיח שום דבר לגבי רכיב שרוף -הם חייבים לכבד את האחריות בדיוק כמו שהם נותנים לגבי כל רכיב שקונים מהם מזה השטיות האלו.

לגבי הזיכרון -אין הבדל באיכות אבל צריך לשים לב למהירות שהיא אותה מהירות בזיכרון (667 או 800 או 533 זה המהירות לדוגמא)

ספק של 400 ואט רצוי - רק שיהיה 400 אמיתי ולא 250 שרשום 400 עליו (מה שקורה בספק גנרי)

פורסם

זיכרון-כמו שהוא אמר ואני אמרתי קודם לכן...

לגבי הספק..הוא העלה נקודה שלא חשבתי עליה...אי אפשר להוכיח שהלוח נשרף מהספק..סתם דוגמא..וללוח יש אחריות..

ובכל מקרה נדמה לי שדי בקלות אפשר לקחת ת'"סיכון" בספק אחר ולדדעתי הסיכון קטן מאוד...

אין להם ספקים אחרים..יש להם SPIRE שהוא ממש לא מומלץ,יש להם גנ'ריים שהם עוד יותר לא מומלצים ויש להם את האנרמקס...

עדיף לקנות FSP 400 לתת להם להרכיב ומניסיון (לפני שבוע חבר שלי עשה דבר כזה) הם מרכיבים את זה חינם וללא כל בעיות וד"א לא אמרו לי שום דבר לגבי האחריות

פורסם

xtract1 - יכול להיות שזה היה סניף מסויים, בעיקרון התנאים ב-KSP זה שעל כל הוספה של רכיב לא מאצלהם הם לוקחים כסף, ועם ספקי כח לא מאצלהם הם לא מתעסקים.

בתור עובד לשעבר של KSP בוא אני אגיד את זה במילים פשוטות - הבאת ספק לא מאצלהם וקרה משהו? אין לך אחריות. או שתצטרך לעבור ת'מוות עד שתקבל מה שמגיע לך.

עכשיו נשאלת השאלה מה לעשות

לקנות במקום אחר שכן יכבד את הלקוח ואת האחריות שמגיעה לו? זה לא שאת מוגבלת לקנות רק בראשל"צ.

אגב לדעתי ספק Spire מדגם 500W לא יהיה כזה נוראי ויחזיק מערכת כזו בלי בעיה, אבל אין להם כמעט שום Spire במלאי, ומהיכרות איתם זה לא סימן טוב לזמינות.. אף פעם לא הצלחתי לשכנע את הבעלים להבין כמה זה חשוב להמנע מהג'נריים והם פשוט לא קולטים שהם מאבדים לקוחות בגלל שטויות כאלה.

מה שהכי דפוק זה שהם הרי עובדים עם רוזטק (היבואן הרישמי של Enermax בארץ) ולרוזטק יש Enermax 420W במלאי ובמחיר שפוי (390 ש"ח ב-LogicPC). זה פשוט טמטום שהם לא מכניסים אותו גם כן.

עיזכון מרוזטק: יש להם הזמנה של אנרמקס, שהתעכבה בגלל המלחמה ואמורה להגיע שבוע הבא. אבל הבנתי ש-KSP הזמינו רק מסידרת הליברטי (גם את ה-400W).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים