עבור לתוכן

משתוקקת כבר למחשב חדש (תקציב עד 5K ,לא כולל המסך eizo שאני אקנה) עזרו לי :-)

Featured Replies

פורסם

אוקי , אז אחרי המון זמן (6שנים) אני יכולה לפנק את עצמי במחשב דנדש...

מרפרופים בפורום תצוגה הבנתי שהמסך EIZO FlexScan S1931SH מעולה בכל הפרמטרים ולכן עליו אני מוכנה להתפשר :)

מה שנותן לנו תקציב עד 5 אלף (אם זה מצדיק עוד כמה מאות שקלים אז נזרום...)

, סה"כ חשוב לי שהמחשב יתן לי מענה טוב בכל הפרמטרים גם בשנים הבאות ולכן חשוב לי לקחת חלקים איכותיים של חברות איכותיות.

הן לישומי גרפיקה(פוטושופ וכו) ואולי גם עריכה (שכרגע איני עוסקת בו אבל אי אפשר לדעת.) הן למשחקים (איני גימרית כבדה אבל אולי אני אהפוך לכזאת...) והן להפעלת הרבה תוכנות+ גלישה באינטרנט בו זמנית ושהמחשב ירוץ...

לגבי הארד דיסק מנימום 250 גיגה מהיר ואמין ולגבי זכרון מנימום גיגה (אולי 2 ?) של חברה טובה, כונן צורב דיוידי + וכונן דיוידי ,כרטיס רשת, עכבר ומקלדת אלחוטיים איכותיים, רמקולים לא חובה -אני כנראה יחבר לרסיבר בחדר שלי -יש לי מערכת קולנוע ביתי האם אני צריכה כרטיס קול מיוחד (6.1 ?) עבור זה, לגבי כרטיס מסך ה 7600Gt (חובה dvi !)האם הוא יספק אותי והאם הקונרו החדש משתלם עבורי ? ולוח אם אמין שאני אוכל להשתדרג איתו בשנים הקרובות כמו כן מאיזה חנות אתם ממליצים לי לרכוש את הפריטים ( באזור המרכז)???

הרגתי אותכם :kopfpatsch:

המון שאלות המון ספקות...

אז יאללה תצילו אותי מהבלאגן ותתנו לי את הבסט שאני יכולה לקבל ולהנות ממנו שנים רבות במסגרת התקציב !!!!

מחכה לתגובות , אני חייבת לסגור את העניין כמה שיותר מוקדם

תודה

יעל :silly:

פורסם

בקשר למסך - אני מבין שאת גרפיקאית, אבל מסך 19" ב-3100 שקל זה קצת טירוף ובכיף לדעתי אפשר לחסוך כאן לפחות אלפיה בלי שממש תשימי לב להבדל.

מכיוון שאת גם בטח מרבה לעבוד עם פוטושופ הייתי מייעץ לך לשקול מהמסכי Widescreen שנכנסו לאחרונה לשוק ומציגים רזולציה רחבה יותר (1440x900) ולכן בעצם מעניקים משטח עבודה גדול יותר. ניתן למצוא דגמים כאלה של חברות מובילות ב-2000 ש"ח ופחות.

האם מבחינת עריכה גרפית את מתכוונת רק לדו-מימד או גם תלת? ציינת אולי גם עריכה.. של מה, וידיאו? במקרה כזה לדוגמא בד"כ מומלץ לקחת כונן 80GB לתוכנות ועוד כונן גדול לעיבוד החומר (בעצם ה-250GB).

ה-7600GT הוא כרטיס מצויין לגיימר בסיסי וסביר להניח שיספיק לך, מה שכן ב-KSP כרגע ניתן למצוא X1900GT שהוא כרטיס מצויין (עובר בביצועיו את ה-7900GT) בסביבת מחיר קרובה (ב-1250 ש"ח במספר סניפים).

מקלדת ועכבר אלחוטיים - בתור גרפיקאית הייתי ממליץ לך להמנע מעכבר אלחוטי, אלא אם כן את מתכוונת להשקיע מעל ומעבר באחד איכותי, הסטים הפשוטים אף פעם אינם משתווים לעכבר אופטי חוטי טוב.

למה גם כונן DVD? את מתכוונת לפתוח מעבדת שיכפולים? :P אפשר להעתיק סרטים גם עם כונן אחד.

הקונרו מאוד יתאים לצרכיך, וגם 2GB זיכרון לדעתי. רק תעני על השאלות ששאלתי ונמליץ לך בהתאם מה שיכנס בתקציב.

על חנויות לא נמליץ לך כאן, כי זה נוגד את כללי הפורום.

פורסם
  • מחבר

ok אז גילוי נאות - איני גרפיקאית!

לגבי המסך eizo (ממה שהבנתי שווה להשקיע עליו עוד 800 שקל מפאת שנותן תמורה מעולה לכל שקל וגם אחריות 5 שנים..)

איני מרבה להשתמש בפוטושופ (יותר כתחביב שאולי התפתח) אז כרגע מסך רחב לא רלוונטי עבורי , לגבי עריכה (וידאו) -בנתיים לא עוסקת בזה אך אולי בעתיד.

לגבי הכרטיס מסך - אקח ברצינות את הצעתך 8)

כעת אפשר איזו עזרה לגבי הרכבת המפרט :jump:

תודה

פורסם

אפשר לקחת את זה, משודרג מאגף המבצעים של KSP:

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache

לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E

זכרונות DDR II 667 1GB Twinmos

דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB

כרטיסי מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E

כרטיסי קול 5.1 Channel Audio

צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black)

ציוד רשתות On Board 10/100/1000

מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)

מקלדות Logitech Logitech Internet Pro Black

עכברים Logitech Logitech UltraX Optical Wheel Mouse

רמקולים AS-850 (USB)

מסכים None

Price of Pakage 4582

Total price 4582 ¤

קני את הספק הזה ותביאי להם להרכבה:

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8633

או זה (אם אין את הראשון במלאי):

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499

תבקשי מהם שיוודאו תאימות של כרטיס המסך ללוח שכן ברשימה של ASROCK ה X1900GT לא מופיע (יתכן שאינה מעודכנת).

אם היה לך תקציב גדול יותר אפשר היה לשים לוח יותר קונבנציונאלי או למשל אם היית לוקחת מסך מצויין אך זול יותר משמעותית כמו:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956

אז בתקציב של 6000 אפשר כבר לקנות מחשב עם 2 גיגה זכרון ולוח הרבה יותר טוב כמו למשל:

מעבדי אינטל? Price Units Total

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1190 1 1190

לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total

AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 850 1 850

זכרונות? DDR II 667 Price Units Total

1GB Twinmos 480 2 960

כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total

X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1 1290

דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total

250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240

מקלדות? Logitech Price Units Total

Logitech Internet Pro Black 70 1 70

עכברים? Logitech Price Units Total

Logitech UltraX Optical Wheel Mouse 120 1 120

Total price + system assemly 5485 ¤

וכמובן להביא ספק מלוג'יק או לקחת את הספק הזה מ KSP:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3076

עריכה:

כן, ואין כל סיבה לכונן DVD +צורב DVD. בזבוז כסף ללא תועלת ממשית.

פורסם

אינטגרל - ברגע שאתה מביא ל-KSP ספק כח ממקום אחר הם יעשו לך גיהנום במקרה של צורך באחריות (או במילים אחרות אחריות תהיה מונח מאוד נזיל באותו רגע).

דיברתי עם רוזטק אתמול והוא אמר שיש הזמנה של ELT400 ל-KSP שהתעכבה בגלל המלחמה ואמורה להיכנס שבוע הבא.

אני מעדיף את המפרט השני שלו, תחסכי במסך לדעתי.

במיוחד אם את מעוניינת בחלקים איכותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים