עבור לתוכן

המחשב החדש שלי! D:

Featured Replies

• תגובות 51
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מפרט 1 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199473.10

מפרט 2 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194119.0

יש עוד אני לא זוכר את כולם....

לינק ראשון: הזכרונות קצת יותר טובים משלי, הייתי אמור לקנות כאלו אבל נגמר המלאי ולא היה לי סבלנות לחכות.

והמפרט שרשום בדף השני זה AM2, לא מתחרה בCONROE, וכבר אמרתי שאני ממש לא מחשיב את ה7950GX2 לכרטיס מסך טוב, יותר לכיוון כרטיס מסך מוגזם במחיר ולא מוצדק בתוצאות, בכלל לא מוצדק אפילו. :S .

מפרט שני-ניצח אותי במעבד ובלוח אם! :) אה ויש לו אחלה ספק כוח אבל סתם יותר מידי WATT.. 550 מספיק חח.

-ג'ו. :D

פורסם

אה ולתגובה של מארבל, ברור! מחר אני מעדכן אותם בתוצאות OC, SUPER PI 1.5, 3dMark06, SiSoftware Sandra 2007 Pro וכמה תוצאות FPS של משחקים כמו FEAR COMBAT, בעצם, רק FEAR COMBAT כי זה המשחק ה"עדכני" היחיד שאני משחק, אלא אם כן אתם רוצים גם תוצאות של ET, גם בזה אני משחק פה ושם ;) .

אחלה :+)

חחח גמני משחק ET, זה אולי משחק ישן (3שנים) אבל אני משחק אותו כבר שנתיים וחצי ולא נמאס :]

ונראה לי ל blaze יש מפרט דומה לשלך רק שלו יש את ה Infinity

פורסם

אחי אני לא אומר שהמערכת שלך גרועה, או שאתה בתחרות עם מישהו ואני אומר שהם יותר טובים.....

רא5יתי עוד שני משתמשים עם מפרט קצט יותר טוב משלך..... אבל אני אומר שוב יש לך מפרט מעולה ואני לא נגדך.... :xyxthumbs:

פורסם

dog

אני מציע לך לקשור את המחשב למשהו עם שלשלאות ברזל חזקות למה בפורום מדע וטכנולוגיה יש מידע איך לייצר מפתח שפותח כל דלת ונראה שכולם נדלקו על המפרט...

פורסם
  • מחבר

dog

אני מציע לך לקשור את המחשב למשהו עם שלשלאות ברזל חזקות למה בפורום מדע וטכנולוגיה יש מידע איך לייצר מפתח שפותח כל דלת ונראה שכולם נדלקו על המפרט...

חחחחחח קניתי כבר מנעולים! והיה לי טרקטורון לא מזמן אבל נפטרתי ממנו, נשארו לי השרשראות המחוסמות ;) נראה אותכם חותכים את זה! LOL

אחי אני לא אומר שהמערכת שלך גרועה, או שאתה בתחרות עם מישהו ואני אומר שהם יותר טובים.....

רא5יתי עוד שני משתמשים עם מפרט קצט יותר טוב משלך..... אבל אני אומר שוב יש לך מפרט מעולה ואני לא נגדך.... :xyxthumbs:

זה בסדר גבר אני יודע! אני ביקשתי לדעת איזה מפרטים יש פה ולמי יש משהו יותר טוב :D סתם בשביל ההתלהבות. והתגובה שלי לא היתה נגדך גם כן פשוט אמרתי, והמפרט השני באמת היה טוב יותר :D

-ג'ו.

פורסם

יש לך 4 גיגה זיכרון פנימי? :OOO

למה כל כך הרבה? יש טעם בכלל ב4 גיגה היום?

פורסם
  • מחבר

יש לך 4 גיגה זיכרון פנימי? :OOO

למה כל כך הרבה? יש טעם בכלל ב4 גיגה היום?

רק 2GB, ולא, אין טעם ב4GB עדיין, XP יכול לזהות רק 3.2GB בכל מקרה, ושום תוכנה בעולם שמשתמש רגיל עובד איתה [גם OBLIVION] לא משתמש ביותר מ2GB RAM... ככה שאין טעם בכלל.

איפה קראת 4GB?? :nixweiss:

-ג'ו.

פורסם

יש אנשים שחובים על העתיד וברור שבעתיד הוא יצטרך כל כך הרבה זיכרון פנימי.

פורסם

מפרט פצצה! תתחדש.

למה לא קנית את הכרטיס של C3D שבא עם קירור זלמן? אותו מחיר..

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שחובים על העתיד וברור שבעתיד הוא יצטרך כל כך הרבה זיכרון פנימי.

יש לך עוד שנתיים עד שויסטה יהיה שווה משהו :P גם לXP לא עברנו כל כך מהר, תזכור! הרוב נשארו עם 98' עד שנת 2002 בערך..... רק אלו שסתם התלהבו [כמוני xD] רצו ופרמטו ביום שזה יצא ונתקעו עם כל הבאגים [שחלקם אפילו היום עוד לא תיקנו חחחחחחח :silly: ]

ורק ויסטה [חוץ מווינדוס סרבר 2003 ו64ביט שזה ממש לא יעיל] יתמוך ב4GB ראם ומעלה [אני חושב שהגבול שלו יהיה 8GB, אבל אל תתפוס אותי במילה]

מפרט פצצה! תתחדש.

למה לא קנית את הכרטיס של C3D שבא עם קירור זלמן? אותו מחיר..

תודה גבר! מה שהיה לי עד עכשיו מאוד דומה לשלך, רק לא LGA 775 אלא 478, אני מרחם עליך, לי כבר נמאס מלשחק בהגדרות הכי נמוכות!

ועל מה אתה מדבר? על הכרטיס מסך? כי אני לא אוהב את C3D הPCB שלהם בד"כ הרבה פחות איכותי מהPCB של SAPPHIRE.

בכלמקרה, תודה לכולכם על הפידבקים! לא ציפיתי לכל כך הרבה :) אבל מחר בנצ'מארקים דבר ראשון על הבוקר!, טוב נו על הרגע שמגיע הספק כוח........ תאחלו לי בהצלחה ;) אני רוצה להגיע ל11 שניות SUPER PI 1MB לפחות ו11K ב3DMMARK06...

-ג'ו

פורסם

הPCB של C3D לא פחות טוב..

בכל מקרה הוא עדיף כי הוא מגיע עם קירור של זלמן VF-900.

פורסם

אני רוצה להגיע ל11 שניות SUPER PI 1MB לפחות ו11K ב3DMMARK06...

בשביל זה אתה צריך קירור גז לפחות...., אבל בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

הPCB של C3D לא פחות טוב..

בכל מקרה הוא עדיף כי הוא מגיע עם קירור של זלמן VF-900.

שטויות עוד חודש-חודשיים אני קונה מערכת קירור מיים מקצועים ב1000 שקל מארה"ב.

ומארק, כנראה שלא יצא לך לראות SUPERPI של E6400, הא? חבר שלי הגיע ל14.3 עם אחד :) וזה הכל עם הSTOCK COOLER.

-ג'ו.

פורסם

וואו ספיר איכותיים? אפשר להגיד שהם בסדר, כי עד לפני שהם התחילו לעבוד עם ATI הם היו pc partner והם היו גרועים

ככה שהם אותו דבר כמו כל חברה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים