עבור לתוכן

המחשב החדש שלי! D:

Featured Replies

פורסם

אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ :P] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים ;) .

אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות :D מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ]

Intel Core 2 Dou E6400

Gigabyte GA-965P-DS4

Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 :) .

X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו.

ToPower 550P5 Low Noise Power Supply

Gigabyte Aurora 3D Full Tower ATX Case

זהו.

תמונות[הספק כוח מגיע רק ביום ראשון, בגלל זה גם הבנצ'ים מתעקבים]:

E6400Box.jpg

E6400wStockCooler.jpg

DS4front.jpg

DS4Back.jpg

DS4Bundle.jpg

DS4Angle.jpg

Picture67.jpg

Picture63.jpg

X1900XTBox.jpg

X1900XT.jpg

ואפילו קיבלתי כזה ליד של LANPARTY, סתם המוכר היה נחמד, הוא גם הביא לי משחה טרמית AC MX1 הגסרא הלא דביקה בחינם, וגם משחה של VANTEC בחינם, למרות שאני בכלל לא אשתמש בה [גם אמרתי לו, אבל הוא אמר שלא אכפת לו יש לו מלא אז בכיף]

LanPartyWristBand.jpg

מחר הספק כוח מגיע ויהיה פה כיף :D

תגובות!

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

• תגובות 51
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיזה חנות קנית?

פורסם
  • מחבר

אני גר ליד חיפה אז קניתי בנעה מחשבים, האתר:

www.noacomp.co.il

קיבלתי הנחה דיי טובה כי אני לקוח קבוע[מצטער, מחיר אני לא רושם כאן.]

מה אתה אומר על המפרט \ חלקים? :) השקעה טובה? [בוא נגיד ששילמתי הרבה פחות מ8000 שקל על הכל]

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

פורסם

אחלה חלקים.

לא היה עדיף E6600?

ו DS3?

פורסם
  • מחבר

לא היה לי תקציב לE6600 ולDS3 יש בעיה של חיסרון בPHASE POWER REGULATORS, יש לו רק 3, זה גורע -מאוד- מהייציבות של הזרם של הVCORE, וגם מגביל בכמות הכוללת שניתן להעביר לVDIMM\VCORE של החשמל, בעוד שלDS4 יש 6 PHASE POWER REGULATORS + הצינורות קירור השקטים, שזה לא הכי יעיל בעולם אבל -ממש- יפה :yelclap:

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

פורסם

מפרט מעולה, יש מצב הוא יריץ את Mario על High עם פילטרים... :silly:

פורסם

אני גר ליד חיפה אז קניתי בנעה מחשבים, האתר:

www.noacomp.co.il

קיבלתי הנחה דיי טובה כי אני לקוח קבוע[מצטער, מחיר אני לא רושם כאן.]

מה אתה אומר על המפרט \ חלקים? :) השקעה טובה? [בוא נגיד ששילמתי הרבה פחות מ8000 שקל על הכל]

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

איך ידעתי איך ידעתי

סתם

אני גם קונה משם אז גם לי נתנו את המשחה בחינם אז ישר עלה לי שקנית משם רק רציתי לוודא אם בעוד מקום נותנים משחה חינם

בכל מקרה תתחדש, אחלה מפרט

פורסם

איזה! אפילו DAVE הוא לא יריץ!

ועכשיו ברצינות..

מפרט מדהים! קנית קירור? מקווה שתצליח עם הOC - עם המערכת הזאתי OC זה אחד הדברים הכי פשוטים שיכולים להיות.

מערכת מדהימה ובהחלט שווה את הכסף(גם 8000שקל היא שווה - כן כן)

פורסם
  • מחבר

מפרט מעולה, יש מצב הוא יריץ את Mario על High עם פילטרים... :silly:

אני בונה על זה!

אף פעם לא ראיתי איך מריו רץ עם MAX AA\AF חחחחח :silly:

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

נ.ב.

למישהו פה בפורום יש מפרט שמשתווה \ עובר את שלי? כאילו, מישו פה קנה 6600\700 או X6800 וDQ6? :s05: סתם מעוניין לדעת,

אה ועוד חודש אני מקווה יגיע הקירור מיים שלי [דההה... אני לא אשתמש בסטוק לכל חיי :P ] בתקווה, כרגע יש לי דברים יותר חשובים לקנות [הארד דיסק חדש, עכבר חדש, מסך חדש], אבל כל דבר בעיתו :) גם זה יגיע, עד אז אני אחייה עם 3.5+GHZ למעבד ומהירויות של XTX, ד"א בינתיים אני משתמש בGigabyte Rocket 3D Pro למעבד, שזה לא בדיוק המאוורר הכי טוב בעולם, אבל הוא עושה את העבודה [עם קצת יותר רעש חחחחחחחחחחחחחח]

פורסם

אולי שלי? :silly:

עם החלפת זיכרונות ל 800 בקרוב ו כרטיס DX10. :)

פורסם

אחלה מחשב :D

תעדכן אותנו ב OC כשתעשה :}

פורסם

למישהו פה בפורום יש מפרט שמשתווה \ עובר את שלי? כאילו, מישו פה קנה 6600\700 או X6800 וDQ6? :s05: סתם מעוניין לדעת,

ועוד איך אני ראיתי 3 מפרטים +- (יותר בכיוון של +) מהמפרט שלך, 67 לא ראיתי אצל אף אחד כי זה המעבד הכי פחות משתלם מבחינת מחיר/ביצועים....

אבל בכל מקרה מפרט תותח אחי מזל טוב תחדש!

פורסם
  • מחבר

אולי שלי? :silly:

עם החלפת זיכרונות ל 800 בקרוב ו כרטיס DX10. :)

נחמד, לי כבר יש זכרונות של 800, ואל תקשקש, DX10 יוצאים בדצמבר ורק בנובמבר 2007 [מצטער לגבי ה"אוגוסט" שרשמתי כאן, קפץ לי לראש בטעות והתבללתי!] יהיה אפשר להשיג אותם במחירים נורמאליים.

והלוח אם שלך סבבה, אבל צ'יפסט 965P מוציא יותר מהALLENDALES, ה975X יותר מתאים לCONROES.

אז לא, המחשב שלך לא יותר טוב עדיין ;) אבל אני מניח שכשתשקיע בכרטיס מסך החדש אז כה, כי אני לא מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב3 שנים הקרובות.

אה ולתגובה של מארבל, ברור! מחר אני מעדכן אותם בתוצאות OC, SUPER PI 1.5, 3dMark06, SiSoftware Sandra 2007 Pro וכמה תוצאות FPS של משחקים כמו FEAR COMBAT, בעצם, רק FEAR COMBAT כי זה המשחק ה"עדכני" היחיד שאני משחק, אלא אם כן אתם רוצים גם תוצאות של ET, גם בזה אני משחק פה ושם ;) .

ולזה שראה מפרטים, 6700 דווקא כן משתלם בגלל המולטיפלייר שלו אם אני זוכר נכון, ואיזה מפרטים טובים יותר ראית שאנשים בנו? אני לא מחשיב ת'7950GX2 כטוב יותר מהX1900XT בכל מקרה...

-ג'יי דוג קרייסט \ ג'ו.

פורסם

לליאור- CUPRA יש E6700 ולאליאור THE BYTER יש E6600 עם X1800 אם אני לא טועה.. לCUPRA אני לא זוכר איזה כרטיס יש אבל יש לו משו נחמד...

לי יצא להרכיב לחבר אתמול E6300 עם 7600GT וזיכרונות 533 שהגיעו ל770MHZ יציב עם לוח DS3. אחרי אוברקלוק המחשב קיבל 6780 נקודות ב3dmark05 איך זה נחשב?(בגלל הגבלת זיכרונות המעבד הגיע ל2730MHZ יציב...)

פורסם
  • מחבר

לליאור- CUPRA יש E6700 ולאליאור THE BYTER יש E6600 עם X1800 אם אני לא טועה.. לCUPRA אני לא זוכר איזה כרטיס יש אבל יש לו משו נחמד...

לי יצא להרכיב לחבר אתמול E6300 עם 7600GT וזיכרונות 533 שהגיעו ל770MHZ יציב עם לוח DS3. אחרי אוברקלוק המחשב קיבל 6780 נקודות ב3dmark05 איך זה נחשב?(בגלל הגבלת זיכרונות המעבד הגיע ל2730MHZ יציב...)

לא רע בכלל, היום כשהרצתי בנצ'מארק זריז על המחשב החדש שלי עם ספק כוח של חבר קיבלתי איזה 10000 נק' ב06 אם אני לא טועה, אבל ל7600GT וזכרונות של 533, ממש ממש לא רע!!!

עם הזכרונות שלי וולט מוד לVDIMM אפשר להגיע ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12, מה אתה אומר על זה? :) .

-ג'ו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים