פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר מוזר, לי אין שום מדבקה על המעבדאז איך האחריות שלך מתבטאת?איך מזהים את המעבד... שזה המעבד שהאחריות נוגעת לגביו..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מוזר שמדברים על זה גם לי אין מדבקה ואני זוכר שקניתי מהחנות הם אמרו שהם לוקחים את המעבד שנייה לשים את המדבקה מה לעזאזל הם עשו לי במעבד אם אין מדבקה ניראה לי הביאו לי משומש אבל לא ניראה לי זה KSP לא היו לי בעיות אתם אף פעם אבל לכו תידעו אנחנו בישראל :lol:
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לפותח האשכול, אני מאוד ממליץ לך לקרוא את החוברת של הלוח אם לפני שאתה מתחיל לעשות משהו, אם לא לקרוא אז לפחות להסתכל על הציורים, כי שמה מסבירים בדיוק איך עושים את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אני יודע איך להתקין את זה...אני פשוט לא הכי יודע איך לעבוד עם משחה טרמית...ועכשיו מה שמטריד אותי זה שהמדבקה הזאת יכולה לרדת.. ואיתה גם האחריות..(אני רוצה להחליף את המאוור ואת המשחה ל-MX-1 בעוד כשבוע..)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אוקיי.. =] תודה...היא מודבקת באיזשהו חומר נוסף.. שמחזיק אותה.. כה?=]תדה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מה... אם אני קונה עכשיו מעבד והקירור סטוק בא עם מדבקה תרמית אז זה מונע ממני למרוח את mx-1?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אתה יכול להוריד המדבקה הטרמית באלוכוהול...הוא התכוון למדבקה של האחריות.. שעל המעבד..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אוקיי.. =] תודה...היא מודבקת באיזשהו חומר נוסף.. שמחזיק אותה.. כה?=]תדה רבהדבק טרמי מספיק חזק כדי שהמדבקה לא תיצמד בטעות להיטסינק כשאתה מוציא אותו (שהרי נוצר וואקום)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים המממממממאוקיפשוט על המעבד p4 שלי לא ראיתי שום מדבקהדרך אגבאלכוהול 70% זה אציטון? ועל מה לשים? צמר גפן ולנגב כמו חומוס עם פיתה?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר רגע.. ואם אני רוצה להחליף מאוורר..וכשאני מוריד אותו.. המשחה הטרמית נשארת על המעבד..אני מתחיל להוריד אותה עם אלכוהול 70%... המדבקה הטרמית לא תרד.. כה?רק המשחה הטרמית תרד ללא המדבקה.. (אחריות..דבק טרמי)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אלכוהול 70% זה אציטון?לפי מה שאני יודע, זה לא!!וכן, לשם אלכוהול על צמר גפן, ואז לנקות, בעדינות....
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תסלחו לי שאני מתפרץ. לא ניראה לכם מעשה דבילי לשים מדבקה היכן שצריך להיות מוצמד ההיטסינג ???. הרי זה יוצר מישטח לא אחיד ופוגע בהעברת החום...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר המדבקה מאיסטרוניקס לא מפריעה לכלום תסלחו לי שאני מתפרץ. לא ניראה לכם מעשה דבילי לשים מדבקה היכן שצריך להיות מוצמד ההיטסינג ???. הרי זה יוצר מישטח לא אחיד ופוגע בהעברת החום...האם היא באמת מפריעה להעברת החום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.