עבור לתוכן

קונרו חם

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר

אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help

אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג

נ.ב

לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)

פורסם

אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר

אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help

אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג

נ.ב

לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)

HOT HOT - קונרו חם מאוד.

החלפת גוף קירור לא תפגע באחריות, וקנה משהו טוב כי הקונרואים באמת חמים :beerchug:

פורסם

HOT HOT - קונרו חם מאוד.

החלפת גוף קירור לא תפגע באחריות, וקנה משהו טוב כי הקונרואים באמת חמים :beerchug:

אם אתה אומר אתה יודע,אבל דיי הרבה אמרו שהקונרו דווקא לא כל כך חם ואפילו קריר יחסית.

פורסם

HOT HOT - קונרו חם מאוד.

לא נכון בכלל... פשוט כל התוכנות לא יודעות למדוד את הטמפ' שלו ואנחנו מקבלים נתונים שגויים... למי שיש טמפ' של 70+ מעלות שיגע בסינק ויראה שהוא לא חם כלמעשה הוא אמור להיות רותח...

פורסם

40 מעלות בקירור סטוק עם אוברקלוק קטן זה ממש לא חם.. (אצלי) אז כנראה יש איזו בעיה אצלך.

פורסם

מה שאני בדקתי (ליבות conroe) היו חמים יחסית, 50-60 על אוויר = HOT, אולי:

1) ה es סטפינג לפני הרטייל חמים יותר

2) ליבת ה allendale קרה יותר מה conroe

3) הלוח שלי מזייף (כנראה התשובה הנכונה, בזמן האחרון יש לו בעיות רציניות עם מעלות ;D )

::)

http://img354.imageshack.us/img354/4050/lllollljz6.jpg

פורסם

מישהו ניסה עם MBM 5 בגירסא החדשה?

אני כרגע מפעיל PRIME95 על המפרט הנוכחי שלי סתם כדי לדעת כמה הטמפ' במאמץ בימים חמים אלו, וזה נראה כי התוכנה מאוד מדויקת (בינתיים לאחר שעה וחצי-שעתיים של פעילות, לא עובר את ה50)

פורסם
  • מחבר

יש איזה המלצה על קירור?

בטוח שהאחריות לא תיפגע :s05:

אה ועכשיו במנוחה הוא 49-50

יכול להיות שזה כשור לכרטיס מסך שלי שהוא על 60 במנוחה ו70 במאמץ, בכל זאת המעבד נימצא מעליו

ועם כן מה אפשר לעשות :nixweiss:

פורסם

כרגע כמעט כל הלוחות מזייפים במדידת הקונרו

אצלי ב975x/g הוא אומר 50 מעלות והBT קפוא ובול בטמ''פ החדר

כנ''ל גם הטמ''פ לצ'יפסט הלוח אומר 55 והסינק קר

פורסם

כרגע כמעט כל הלוחות מזייפים במדידת הקונרו

אצלי ב975x/g הוא אומר 50 מעלות והBT קפוא ובול בטמ''פ החדר

כנ''ל גם הטמ''פ לצ'יפסט הלוח אומר 55 והסינק קר

תוכל לנסות אולי עם MBM 5 גירסאת 16 באוגוסט?

בינתיים אף אחד לא ניסה אותה ומי יודע, אולי היא בסדר :silly:

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה כשור למארז קניתי אותו בפאנדס הם סמו לי את שתי המאוררים שיוציאו אוויר

יש אפשרות לשנות אותם או שכול מאורר עושה את מה שהוא נועד?

פורסם

אני גם חושב כמו שמוליק כל הסנסורים בלוחות של dfi עד עכשיו מזייפים הם לא נותנים טמפרטורה מדוייקת חכו שייצא עדכון ביוס חדש.

פורסם

זה לא רק זה

הסנסורים בכל הלוחות של 975-965 יש זיופים כאלה וגם בחלק מה 945P

כשאני אגיע הבייתה (עבודה xD ) אני אנסה את הMBM החדש ^_^

פורסם

כן, זאת בהחלט תופעה מעצבנת בכל העולם (יש איזה נושא של 10 עמודים אני חשוב ב XS רק אנשים שמביאים את הטמפ' שלהם, אוברקלוק ודרכי קירור וכאלה)

אף אחד לא יכול להצביע למי החיישן "קרוב" למציאות או למי החיישן "רחוק"...

בכל מקרה, כל עוד המחשבים יציבים אז הכול טוב ויפה :lol:

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לשנות את כיוון המאורר בימקום שיוציא אוויר שיכניס כי כרגע שתי המאוררים שלי מוציאים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים