פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהראבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! helpאולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג נ.בלפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג נ.ב לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק) HOT HOT - קונרו חם מאוד. החלפת גוף קירור לא תפגע באחריות, וקנה משהו טוב כי הקונרואים באמת חמים
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים HOT HOT - קונרו חם מאוד. החלפת גוף קירור לא תפגע באחריות, וקנה משהו טוב כי הקונרואים באמת חמים אם אתה אומר אתה יודע,אבל דיי הרבה אמרו שהקונרו דווקא לא כל כך חם ואפילו קריר יחסית.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים HOT HOT - קונרו חם מאוד. החלפת גוף קירור לא תפגע באחריות, וקנה משהו טוב כי הקונרואים באמת חמים לא נכון בכלל... פשוט כל התוכנות לא יודעות למדוד את הטמפ' שלו ואנחנו מקבלים נתונים שגויים... למי שיש טמפ' של 70+ מעלות שיגע בסינק ויראה שהוא לא חם כלמעשה הוא אמור להיות רותח...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים 40 מעלות בקירור סטוק עם אוברקלוק קטן זה ממש לא חם.. (אצלי) אז כנראה יש איזו בעיה אצלך.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מה שאני בדקתי (ליבות conroe) היו חמים יחסית, 50-60 על אוויר = HOT, אולי: 1) ה es סטפינג לפני הרטייל חמים יותר 2) ליבת ה allendale קרה יותר מה conroe 3) הלוח שלי מזייף (כנראה התשובה הנכונה, בזמן האחרון יש לו בעיות רציניות עם מעלות ;D ) : http://img354.imageshack.us/img354/4050/lllollljz6.jpg
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מישהו ניסה עם MBM 5 בגירסא החדשה?אני כרגע מפעיל PRIME95 על המפרט הנוכחי שלי סתם כדי לדעת כמה הטמפ' במאמץ בימים חמים אלו, וזה נראה כי התוכנה מאוד מדויקת (בינתיים לאחר שעה וחצי-שעתיים של פעילות, לא עובר את ה50)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר יש איזה המלצה על קירור? בטוח שהאחריות לא תיפגע :s05: אה ועכשיו במנוחה הוא 49-50 יכול להיות שזה כשור לכרטיס מסך שלי שהוא על 60 במנוחה ו70 במאמץ, בכל זאת המעבד נימצא מעליו ועם כן מה אפשר לעשות
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כרגע כמעט כל הלוחות מזייפים במדידת הקונרו אצלי ב975x/g הוא אומר 50 מעלות והBT קפוא ובול בטמ''פ החדרכנ''ל גם הטמ''פ לצ'יפסט הלוח אומר 55 והסינק קר
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כרגע כמעט כל הלוחות מזייפים במדידת הקונרו אצלי ב975x/g הוא אומר 50 מעלות והBT קפוא ובול בטמ''פ החדר כנ''ל גם הטמ''פ לצ'יפסט הלוח אומר 55 והסינק קר תוכל לנסות אולי עם MBM 5 גירסאת 16 באוגוסט? בינתיים אף אחד לא ניסה אותה ומי יודע, אולי היא בסדר
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר יכול להיות שזה כשור למארז קניתי אותו בפאנדס הם סמו לי את שתי המאוררים שיוציאו אוויריש אפשרות לשנות אותם או שכול מאורר עושה את מה שהוא נועד?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני גם חושב כמו שמוליק כל הסנסורים בלוחות של dfi עד עכשיו מזייפים הם לא נותנים טמפרטורה מדוייקת חכו שייצא עדכון ביוס חדש.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים זה לא רק זה הסנסורים בכל הלוחות של 975-965 יש זיופים כאלה וגם בחלק מה 945P כשאני אגיע הבייתה (עבודה ) אני אנסה את הMBM החדש
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כן, זאת בהחלט תופעה מעצבנת בכל העולם (יש איזה נושא של 10 עמודים אני חשוב ב XS רק אנשים שמביאים את הטמפ' שלהם, אוברקלוק ודרכי קירור וכאלה) אף אחד לא יכול להצביע למי החיישן "קרוב" למציאות או למי החיישן "רחוק"... בכל מקרה, כל עוד המחשבים יציבים אז הכול טוב ויפה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר יש אפשרות לשנות את כיוון המאורר בימקום שיוציא אוויר שיכניס כי כרגע שתי המאוררים שלי מוציאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.