פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שלום לכולם, אני יודע שמישהו העלה את העייה הזו פה כבר בעבר, ואני ניסתי לחפש לה את הפתרון אך לא מצאתיאני מבקש ממי שיכול שיעזור לי בבקשה, ותן לי הסבר מה לעשות, כי חבל עם כזה מחשב לא לשחק קצת NFS ;Dתודה רבהקובי.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אני ינסה את המשחק הזה תודה 8)אבל נכון לעכשיו יש לי רק NFS :\ ואני לא יכול לשחקאיך אני מבטל ליבה?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים עוד פעם התחלנו אם הפלאט האוט הזה .... תשחק מוסט וונאד עזוב אותך אח שלי משחק אשששששש :hat: תשחק בו אתה תהנה הכי בעולם מילה שלי .. ! :xyxthumbs:
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אי אפשר לבטל ליבה, אפשר להגדיר אותה לא לטפל בפרוסס.פתח את המשחק, פתח את ה-task manager (מנהל משימות), לך ללשונית processes (תהליכים) ושם תמצא משהו כמו: nfsmw.exe ימני עליו ו-set affinty לכך שהוא ישתמש רק בליבה אחת.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים רגע...כשעושים את הדבר הזה זה מבטל את הליבה רק במשחק הזה או גם בדברים אחרים?זה יכול לקרות גם בעוד משחקים?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים רגע...כשעושים את הדבר הזה זה מבטל את הליבה רק במשחק הזה או גם בדברים אחרים?זה יכול לקרות גם בעוד משחקים?לא מבטל, זה גורם למשחק להשתמש רק בליבה אחת.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אה...אז יענו אם יש לי בעיה באיזה משחק יש מצב שכשאני אעשה את הדבר הזה הוא יפעל יותר טוב?וזה גורם לבעיות מסויימות ככה שאני ידע שזאתי הסיבה ולא משהו אחר(כאילו בעיות ספציפיות שקורות בגלל הליבה הכפולה...)ואגב למה זה קורה?ליבה כפולה לא אמורה להיות יותר טובה?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כי לליבות יש שעון שונה לכל ליבה, ברגע שליבה אחת סיימה את העבודה עם המשחק נכנסת הליבה השניה עם שעון אחר וגורמת לבעיות האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.