פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספיהנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיךבסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשבעכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובותהדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמתגם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומרמקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק לי יותר מדי עם התרעות שהוא עצר ניסיון חדירה למחשב או משהו טיפשי כזהאני מקווה שלא חפרתי לכם יותר מדי ותודה מראש לעונים
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים המלצה אישית שלי אנטי וירוס -קפארסקי (KAPERSKY)פיירוואל- קיריו... (KERIO)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים המלצה אישית שלי אנטי וירוס -קפארסקי (KAPERSKY)מסכים בהחלט הרבה יותר קל מאשר נורטון
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אני יודע שזון-אלרם נחשב פירוול טוב אבל מינסיון שלי איתו (מזמן מאד) הוא היה די מסורבלוכל הזמן היה מעיק עם הודעות שהוא חוסם התקפות על המחשבומה לגבי האנטיוירוס שלהם זה תחום חדש בישבלם ,הוא מוצלח?ועוד שאלה מה אתם אומרים על AVG שמעתי שהוא מוצלח ולא לוקח הרבה משאבים,הוא עונה לכל הדרישות(הגנה על אימייל ועידכונים אוטומטים)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תחום האנטיוירוס אינו חדש בכלל לZone-Alarm,היה להם מאז ומעולם אנטיוירוס הם פשוט לא טרחו לעשות לו רעש ופירסומות.מניסיון הZone די כבד וגם לא מגן בצורה יעילה כ''כ...נורטון בכלל אנטיוירוס שהוא וירוס בעצמו כי הוא מעיק על המערכת תופס זיכרון ומכריח אותך לעשות דברים (כמו כל וירוס).לאחרונה ניסיתי את Kaspersky 6 גירסת האינטרנט סקיורטי,יש לה הכל אנטיספיי,פיירול,אנטיוירוס,אנטיספאם בקיצור הכל ובאיכות ממש טובה וניסיתי ת'פיירול הוא ממש חזק וגם האנטיספאם.ת'אנטיספיי לא ממש ניסיתי,הקספרקסי 6 אינטרנט סקיורטי קל ויש בו ה-כ-ל-! מצא לי המון וירוסים שNOD32 ונורטון לא מצאו לי...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כמו שמשהו אומרגם מניסויני ZA נוראי.אני משתמש ב-KIS 6שזה karpskey internt secirtyשזה כולל אנטי וירוס ופייראול ועוד כל מיני תוכנות ממש טובות
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אוקי לפי ההמלצות פה Kaspersky הוא אופציה טובהההיתי רוצה לשמוע דעות על AVG ויש להם גם חבילה שכוללת פירוול האם למשהו פה יצא להשתמש ב BlackICE זה אמורה להיות תוכנה חזקה מאד מעין פירוולשלא צורך הרבה משאבים
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אוקי לפי ההמלצות פה Kaspersky הוא אופציה טובהההיתי רוצה לשמוע דעות על AVG ויש להם גם חבילה שכוללת פירוול האם למשהו פה יצא להשתמש ב BlackICE זה אמורה להיות תוכנה חזקה מאד מעין פירוולשלא צורך הרבה משאבים AVG- נחמד אבל לא ברמה של קרספסקייש לו גם גירסא עם פיירואל.בחיים שלי לא שמעתי על התוכנה BlackICE
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תודה על התגובות הנה עוד כמה תוכנות אשמח להתרשמות שיש לאנשים מהםPanda BitDefender AVG AntiVir Trend Micro PC-cillin כרגע ההיתרשמות שלי היא שקספרסקי הכי מומלץ----עריכה-----טוב אז הלכתי עם ההמלצות ובנתים אני לא מתאכזבאיזה הקלה על המחשב אחרי שהורדתי את הנורטוןהפיירוול יכל להיות יותר מוצלח אבל זה לא נוראאז שוב תודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.