פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata?ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים?האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים SATA 1 ו SATA 2 הם אותם החיבורים.יש SATA ויש IDE, אתה יכול לבדוק בעצמך, IDE הם החיבורים כמו של כונן הסידי\צורב\DVD שלך, ו SATA הם חיבורים קטנטנים.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר מישהו יכול לפרסם תמונה של חיבור IDE?ואיך חיבורי SATA נראים? הייתי רוצה תמונה אם אפשר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר האמת היא שחיפשתי פה בפורום ומצאתי שאלות שקשורות לsata אבל לא בדיוק מה שרציתי ובקשר לתמונות לא ראיתי תמונה של מה שרציתי.האמת היא ששכחתי מגוגל.ועכשיו שחיפשתי אני מוצא משהו עם pata וזה לא מובן לי כל כך בכל מקרה מה שאני שואל עכשיו זה האם אני יכול לחבר hard disk של sata2 לחיבור של IDE כלומר האם יש מתאם כלשהו?ועוד שאלה מה זה TCQ או NCQ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים pata מתחבר בחיבור IDE. לא ניתן לחבר SATA לבקר IDE. ניתן לקנות בקר SATA נפרד.NCQ זו תכונה לניהול מערכי RAID. לא אמורה להשפיע על המשתמש הביתי
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אז יש לי כרגע הארד דיסק שברצוני להחליף כי הוא התקלקל והוא עבד על חיבור מסוג IDE מה אני צריך בדיוק לעשות אם ברצוני לקנות הארד דיסק עם חיבור מסוג sata 2?ועדיין לא הסבירו מה זה TCQ?בבקשה עזרה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים pata מתחבר בחיבור IDE. לא ניתן לחבר SATA לבקר IDE. ניתן לקנות בקר SATA נפרד.NCQ זו תכונה לניהול מערכי RAID. לא אמורה להשפיע על המשתמש הביתיPATA ובשמו המלא Parallel ATA זה שם אחר לIDE (כמו הATA)...וNCQ ןTCQ אלה טכנולוגיות שונות לשיפור זמני הקריאה/כתיבה (ועוד נתונים שונים) בHD...ויש לך את כול המידע כאן.....http://hwzone.co.il/reviews/250gb_roundup/ובגדול יש מתאמים שונים מIDE לSATA (וגם להפך) אבל זה סתם בזבוז כי שיפור במהירות אתה לא תראה...ואם אתה הולך על HD חדש תבדוק רק שהלוח שלך תומך בSATA..
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר PATA ובשמו המלא Parallel ATA זה שם אחר לIDE (כמו הATA)...וNCQ ןTCQ אלה טכנולוגיות שונות לשיפור זמני הקריאה/כתיבה (ועוד נתונים שונים) בHD...ויש לך את כול המידע כאן.....http://hwzone.co.il/reviews/250gb_roundup/ובגדול יש מתאמים שונים מIDE לSATA (וגם להפך) אבל זה סתם בזבוז כי שיפור במהירות אתה לא תראה...ואם אתה הולך על HD חדש תבדוק רק שהלוח שלך תומך בSATA..בעיקרון הוא תומך אבל ה-hard disk הישן שלי היה מחובר בחיבור IDE לפי דעתי אז אני לא יודע מה לעשות, איך זה הולך? החיבור מתאים להכל, או שיש מתאם או לא יודע מה אני צריך לעשות?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים פותח התרד ..אתה לא הכי מובן בעולם....אמרת שהHD שיהיה לך הלך לעולמו נכון.?אתה רוצה לקנות אחד חדש שהוא SATA.?הלוח שלך תומך..אז מה הבעיה..?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר פותח התרד ..אתה לא הכי מובן בעולם....אמרת שהHD שיהיה לך הלך לעולמו נכון.?אתה רוצה לקנות אחד חדש שהוא SATA.?הלוח שלך תומך..אז מה הבעיה..?כן חחחחחחחח אני יודע שאני לא הכי מובן לפעמים אני מצטער על זה.בקשר לתגובה הקודמת שלי התבלבלתי התכוונתי להגיד שהHD החדש הוא עם חיבור sata 2 אך אני לא יודע אם לוח האם שלי תומך בו.אז השאלה היא האם כל לוח אם תומך? כי הבעיה היא שאני לא יודע איזה סוג לוח אם זה, כי קניתי אותו מזמן ואין לי מושג מה הדגם שלו.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים SATA2 תומך אחורנית גם בSATA1 ככה שמספיק שהלוח שלך יתמוך "רק" בSATA..ותוריד CPU-Z או EVEREST ותבדוק תדגם של הלוח שלך..
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק ב-CPU Z אם אני לא יכול להפעיל את הHD וככה גם לא עולה לי ווינדוס, כמו שאמרתי מקודם הHD הלך לעולמו?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים חח..טעות שלי..אז תסתכל על הלוח עצמו (תפתח תמארז) רשום על הלוח הדגם וכו....
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אוקיי פתחתי את האמרז בדקתי ומצאתי שהמודל הוא p4s533-mx-uayz עכשיו חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אם הוא תומך ב-sata.אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא האם הלוח א תומך או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.