פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר.עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק?איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ.והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב?תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני לא רואה שום סיבה כרגע לחכות ל-dx10 תקנה כרטיס מסך טוב שיחזיק לך עד שיצא dx10 ואז לשדרג אגב בארץ יש לך x1900gt כרטיס מעולה ב-1190ש"ח ב-ksp.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש עוד הרבה זמן עד ל-DX10. תקנה כרטיס מסך חזק, במיוחד בגלל שאתה קונה בחו"ל, תן ל-DX10 להתבשל קצת ואז כבר שתרגיש שהכרטיס מסך שלך כבר לא סוחב או מגביל אותך - תחליף.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש עוד הרבה זמן עד ל-DX10. תקנה כרטיס מסך חזק, במיוחד בגלל שאתה קונה בחו"ל, תן ל-DX10 להתבשל קצת ואז כבר שתרגיש שהכרטיס מסך שלך כבר לא סוחב או מגביל אותך - תחליף.מחזק.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים דווקא אני עם גישה הפוכה, כרטיסים עם DX10 ממש בפתח (כמה חודשים), חבל להשקיע כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך חדש ועוד כמה חודשים להצטער על זה.אם יש לך כסף ולא איכפת לך אז אתה יכול לקנות עכשיו אחד ועוד כמה חודשים עוד אחד.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני גם מתלבט אם לקנות או לא,והגעתי למסקנה, שכרגע אני ארכוש x1800xt 256mb ב1500 שקל, ועוד שנה בערך אני ארכוש כרטיס תומך DX10ככה אני מרוויח כרטיס חזק למשך השנה הזאת, וגם שאני אקנה כרטיס DX10, כניראה כבר יצא הדור שהשני של כרטיסי DX10, ויהיו הרבה יותר משחקים אשר משתמשים בDX10...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.