עבור לתוכן

זקוק לעזרתכם בנושא שדרוג/קנייה

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך מובנה בלוח מספק פתרון תקציבי לאלו שרוצים לשוטט באינטרנט, לראות סרטים ולכתוב מסמכים.

בשביל לשחק משחקים צריך כרטיס מסך חזק יותר. כזה שאינו מובנה.

לפעמים, ישנם לוחות כלכליים שבאים עם כ"מ מובנה ובגלל מחירם שווה לשלב אותם במפרט עם כרטיס מסך למשחקים (ואז כמובן "מכבים" את כרטיס המסך המובנה).

• תגובות 58
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ז"א שאם משחקים אינם מהווים חלק מרכזי מחיי, כרטיס מסך מובנה בלוח יספיק לכל הצרכים האחרים ?

האם בלוח אם gigabyte GA-8I945P-G יש כרטיס מסך מובנה?

Integral: באחת מתשובותיך (עמוד 2) כתבת: "כרטיס המסך בלוח שהוצע לך יותר ממספק לצרכיך. במידה ותרצה תמיד תוכל להוסיף אחד טוב יותר". האם התכוונת לכרטיס המסך המובנה או ל GeForce 6200 שהוצע ע"י Cold Fire ?

פורסם

אין כ.מסך משולב (onboard) בלוח אם GA-8I945P-G

פורסם

Integral: באחת מתשובותיך (עמוד 2) כתבת: "כרטיס המסך בלוח שהוצע לך יותר ממספק לצרכיך. במידה ותרצה תמיד תוכל להוסיף אחד טוב יותר". האם התכוונת לכרטיס המסך המובנה או ל GeForce 6200 שהוצע ע"י Cold Fire ?

התייחסתי ללוח שמופיע במפרט של COLDFIRE

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199423.msg1748291#msg1748291

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לקנות מעבד AMD Athelon64 3600 - ומתוך הנחה שאני לא גיימר - האם עדיף לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? ואם כן, איזה לוח? ....... או שהשילוב של לוח אם ללא כרטיס מסך משולב + כרטיס פשוט (GeForce 6200) עדיף ?

האם המלצתכם הגורפת היחס לעדיפותו של המעבד הזה על פני Pentium 805 - קשורה בעיקר למשחקים או שארגיש הבדל בשאר התחומים ?

פורסם

תרגיש הבדל גם בשאר התחומים, אפילו אם אתה לא גיימר (ויש לך כסף להשקיע במחשב) שווה

לך להשקיע בכרטיס מסך נפרד(זה לא משנה אם יש לך amd או intel)

פורסם
  • מחבר

לא הכסף זו הבעיה .... אבל כמו בכל דבר בחיים, אתה יכול להוסיף עוד קצת ותקבל משהו יותר טוב, וגם אז, אם תוסיף עוד קצת תקבל עוד קצת יותר טוב ...... :o ואין לזה גבול (נכון ברכישת מכונית או בניית בית ..... במחשב זה עוד כסף קטן). ........אז צריך לשים גבול היכן שהוא. אני גם לא רוצה over-qualified. אני רוצה משהו שיספיק לצרכים שלי (אם הבהרתי אותם נכון) ל שנים הקרובות מבלי שאצטרך להחליף לוח אם או מעבד. אני מבין שזכרונות וכרטיס מסך תמיד ניתן להוסיף או לשדרג.

Cold Fire: אם אני לא טועה, המלצת לי על לוח אם Asus: M2NPV-VM עבור מעבד ה AMD וזכרונות DDR2 667 ..... איזה לוח אם מקביל אליו יש ל Pentium 805 ?

פורסם

אין צורך ביותר מכרטיס המסך המובנה בשביל עבודה משרדית. אם תצטרך תמיד תוכל להוסיף.

אל תקנה 805 כשיש 3600X2 בשוק.

פורסם
  • מחבר

סליחה על שאלת התם - האם המרות של קבצי וידאו זו בתחום "עבודה משרדית"?

אני מבין את תרומתו של כרטיס מסך טוב למשחקי מחשב ובמיוחד למורכבים שביניהם ...... לאיזה שימושים נוספים כרטיס מסך טוב יכול לתרום? ז"א - באיזה שימושים נוספים אני יכול להרגיש שחסר לי כרטיס מסך טוב?

פורסם

המרות של סרטי וידיאו לא דורשות כ"מ חזק. מעבד חזק עם מספיק זכרון חשובים. כמובן שאני מניח שאינך עורך אלא אתה מתכוון למשחקים בין DVD ל AVI וכדו'....

פורסם
  • מחבר

אכן.......... לא עורך אלא ממיר בין avi ל DVD למשל .... מוסיף כתוביות וכדומה. אולי אנסה לערוך בעתיד. האם עריכה דורשת כרטיס מסך חזק?

קלעת לנקודה - אני מרגש שהמחשב שלי (בן 3-4) כבר לא סוחב טוב עם ה Pentium 2.4 ו 512 זכרונות. הוא מבצע, אבל אם אני רוצה להפעיל תוכנות נוספות ברקע כמו אימיול ותוכנות נוספות....... הוא מתנשף חזק ......:)

ה AMD עם לוח אם ASUS M2NPV-VM נראה לי. הסיבה שאני "מתעקש" לשאול גם על ה 805 היא שיתכן ואקבל אותו בעלות מזערית - ומעוניין לקבל המלצתכם ביחס ללוח אם מקביל ל ASUS M2NPV-VM הנ"ל.

פורסם

לכן כפול ליבה כמו ה 3600 וגיגה זכרון יתנו לך תשובה מצויינת. בשביל ההמרות שאתה מדבר עליהם כרטיס המסך לא רלוונטי. ופה היתרון של הכרטיס המובנה, כי הוא מספיק לך ואם תרצה לשחק מחר על המחשב תוכל תמיד להוסיף כרטיס ראוי ולא להיתקע עם 6200 ודומיו.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה קולע בול למה שאני צריך.

ערכתי את השאלה הקודמת בזמן שהישבת לי ויתכן שלא ראית. הסיבה שאני "מתעקש" לשאול גם על ה 805 היא שיתכן ואקבל אותו בעלות מזערית - ומעוניין לקבל המלצתכם ביחס ללוח אם מקביל ל ASUS M2NPV-VM הנ"ל..... כך שתהיה לי עוד אופציה .... ז"א - לוח אם ל 805 המקביל בתכונותיו ל ASUS M2NPV-VM

פורסם

סתם משהו שאני זורק לדיון:

עד כמה כרטיסים של ATI מסדרת 1X00 עוזרים לקידוד?

פורסם

רד מה 805. אתה בטח לא תעשה לו OC ואם כן אז צריך קרור יקר שיהפוך אותו ללא משלם מול ה 3600.

GIMEL

אתה גונב את הטרד ולא בפורום הנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים