פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו.מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה.מה אפשר לעשות? תודה מראש.ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נו באמת... אי אפשר פעם אחת להיות רציניים? SOMEBODY ? :-\ רציני בהחלט, ססמאות או אימייל שכתבת אותו בפרטים שלך במשתמשים הקודמים, אין יותר אפשרויות מזה. אבל אין מצב שאתה כלכך בור. רמזת לפריצה לאייסי, זתאמרת אף אחד לא יעזור לך כאן.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אין אפשרות לפנות למישהו באיסיקיו כדי שישנו את זה הם דרך המערכת או משהו?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר רק באחד יש אימייל והוא של אינטרנט זהב... בכל מקרה ניסיתי לשחזר דרכו וזה לא פועל
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אתה מתכוון לזה ששכחת את הסיסמא לICQ שלך?תנסה את התוכנה הזאת http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zipהיא אמורה להגיד את כל הסיסמאות שהוקשו לICQ, MESSENGER
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מסקנה, לא תהשתמש באופציה של התחבר אוטומטי או בשמור סיסמא, כי אחר כך אתה תתחרט על זה.....ודבר שני, לא לפרמט יותר מידיי.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר הקטע הוא שבכלל לא השתמשתי במשתמש הזה... אולי פעם לפני המון שניםיש לי כבר כמה שנים את אותו המשתמש. פעם כן זכרתי את הסיסמה אבל בגלל שלא רציתי את המספר הזה בטח שיניתי אותה לסתם סיסמה אקראית ומג'ורבשת.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר סרקתי את האינטרנט ומצאתי תוכנה שיכולה לעשות את העבודה. הקטע הוא שרק בשביל ליצור את קובץ הסיסמאות האפשריות [גם לזה יש תוכנה] לוקח כמה שעות אם לא ימים, וגם אחרי זה ייקחו כמה ימים בשביל שזה יימצא את הסיסמה הנכונה מבין המליונים שקיימים בקובץ הסיסמאות.מה שאני מחפש זו אלטרנטיבה אחרת [או שלמישהו יש דרך מהירה יותר לימצא את הסיסמה או שאפשר לפנות אולי לגורם כלשהו אבל לאן ואיך?].תודה מראש.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כבר נכתב כאן, לא תקבל לינק לתוכנה כזו בפורום. הפתרון היחיד הוא לפנות ל-ICQ ולבקש שימחקו את החשבון. מסיבה זאת הת'רד ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.