עבור לתוכן

איסיקיו

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו.

מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה.

מה אפשר לעשות?

תודה מראש.

ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.

פורסם

תנסה את הסיסמה "anisholet roflol!!!1"

פורסם

תנסה את הסיסמה "anisholet roflol!!!1"

:screwy:

פורסם
  • מחבר

נו באמת... אי אפשר פעם אחת להיות רציניים? :nixweiss:

SOMEBODY ? :bash: :-\

פורסם

נו באמת... אי אפשר פעם אחת להיות רציניים? :nixweiss:

SOMEBODY ? :bash: :-\

רציני בהחלט, ססמאות או אימייל שכתבת אותו בפרטים שלך במשתמשים הקודמים, אין יותר אפשרויות מזה.

אבל אין מצב שאתה כלכך בור. רמזת לפריצה לאייסי, זתאמרת אף אחד לא יעזור לך כאן.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לפנות למישהו באיסיקיו כדי שישנו את זה הם דרך המערכת או משהו?

פורסם

ניסית לשחר את הסיסמא דרך האימייל?

פורסם
  • מחבר

רק באחד יש אימייל והוא של אינטרנט זהב... בכל מקרה ניסיתי לשחזר דרכו וזה לא פועל

פורסם

אתה מתכוון לזה ששכחת את הסיסמא לICQ שלך?

תנסה את התוכנה הזאת http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip

היא אמורה להגיד את כל הסיסמאות שהוקשו לICQ, MESSENGER

פורסם
  • מחבר

טוב שהמחשב לא פורמט איזה 400 פעם מאז שפתחתי את החשבון הזה :nixweiss:

פורסם

מסקנה, לא תהשתמש באופציה של התחבר אוטומטי או בשמור סיסמא, כי אחר כך אתה תתחרט על זה.....

ודבר שני, לא לפרמט יותר מידיי.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שבכלל לא השתמשתי במשתמש הזה... אולי פעם לפני המון שנים

יש לי כבר כמה שנים את אותו המשתמש. פעם כן זכרתי את הסיסמה אבל בגלל שלא רציתי את המספר הזה בטח שיניתי אותה לסתם סיסמה אקראית ומג'ורבשת.

פורסם

בקיצור אתה מחפש תוכנה שתעשה לך את העבודה

פורסם
  • מחבר

סרקתי את האינטרנט ומצאתי תוכנה שיכולה לעשות את העבודה. הקטע הוא שרק בשביל ליצור את קובץ הסיסמאות האפשריות [גם לזה יש תוכנה] לוקח כמה שעות אם לא ימים, וגם אחרי זה ייקחו כמה ימים בשביל שזה יימצא את הסיסמה הנכונה מבין המליונים שקיימים בקובץ הסיסמאות.

מה שאני מחפש זו אלטרנטיבה אחרת [או שלמישהו יש דרך מהירה יותר לימצא את הסיסמה או שאפשר לפנות אולי לגורם כלשהו אבל לאן ואיך?].

תודה מראש.

פורסם

כבר נכתב כאן, לא תקבל לינק לתוכנה כזו בפורום. הפתרון היחיד הוא לפנות ל-ICQ ולבקש שימחקו את החשבון. מסיבה זאת הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים