פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים שלוםרכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agpעכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים)בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר?חייב תשובה דחוף תודה..נ.בהמערכת שלי היא:מעבד: amd a64 3000לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhzעכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט..חייב תשובה דחוף תודה..
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים סביר להניח שאתה מסתכל על מהירויות השעון במצב 2D ב-Catalyst Controll Center(יCCC).מה הספק הספק(w)? אם יש את אותה הבעיה במשחקים, נסה את לחבר את הכרטיס מחדש או לנסות במערכת אחרת. במידה והבעיה חוזרת, תממש את האחריות.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר הספק שלי generic 400wאבל הבעיה שמדאיגה אותי זה שהמסך מרצד כל הזמן בboot ובהפעלה של הwindows...עכשיו אני ינסה להפעיל משחקים תעזרו לי בבקשה..
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אנשים זה ממש מדאיג..שמישהו יענה.. איך אני יכול לדעת באמת שהmemory clock במהירות הרגילה שלו
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר ועוד משהו יכול להיות שזה בגלל שחיברתי ככה: מהספק אל הכרטיס מסך ולדיסק הקשיח ויש גם חיבור לפלופי שהוא אותו אחד כמו של הכרטיס מסך שנמצא על אותו הכבל.. יכול להיות שזה יוצר את הבעיה? נ.ב כל הפעלה של המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה CPU fan error .. למה זה קורה? בבקשה אני חייב עזרה דחוף.. הנה התמונה מהCCC
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים 4 הודעות רצופות?אתה לא יודע שההקפצה אסורה? כדאי שתקרא את חוקי הפורום...קבלת אזהרה ראשונה. עוד 2 ותורחק מן הפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.