פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים 1. צריך SATA 22. צריך DUAL CHANNEL3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזהלא צריך יותר מ 667MHZ ולכן אפשר לחסוך, זה מפרט למשחקים עם 7900GT ואפשר לחסוך אם אני לא מעוניין לעשות OCתודה מראש לעונים
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אם אתה לא מתכוון לעשות שום overclockingלמה לא לקחת לוח אם 965 של אינטלצ'יפסט עם תמיכה מלאה ל-Core 2 חברה טובה ויכולות OC שואפות לאפסמדובר בלוח הזהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1890אנשים שקנו את הלוח הזה מרוצים ממנו בארה"ב
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים כנראה שאני אלך על הלוח הזה (ש wheel הציע).אני אשמח אם תוכלו להסביר לי על היתרונות שלו כנגד הלוח של גיגהבייט.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני מנסה כבר שבוע להבין, ופשוט לא מצליח. מה ההבדל בין הלוחות? :s07: שהלוח של אינטל לא יאפשר אוברקלוק בעתיד ואילו הלוח של ג'יגבייט יאפשר אוברקלוק רק שעדיין אין תוצאות אוברקלוק שלו אז אנחנו עדיין לא יודעים למה אפשר לצפות ממנו ב - OC.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים הסבירו לך למעלה.הלוח של אינטל מחוסר כל אפשרויות לשינויים ואם כבר יש הן מוגבלות.הלוח של ג'יגה בייט פתוח לשינויים ותוצאות כמו שאמרו עדיין לא ידועות.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כולם פה משוגעים על אוברקולוק...אם אתה לא מתכנן OC, תקנה את הלוח של אינטל...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים 3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזהאם הוא יקנה לוח של אינטל הלינק להסבר לא בדיוק יהיה יעיל.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כולם פה משוגעים על אוברקולוק...אם אתה לא מתכנן OC, תקנה את הלוח של אינטל...זה להגביל את עצמו מראשטעות חמורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.