עבור לתוכן

מפרט למשחקים ב7000

Featured Replies

פורסם

בעיקרון, בנועה הזיכרונות הכי זולים.

המפרט האחרון שהובא אחלה. לגבי ספק הכוח - תביא אותו מנועה. הם קצת לא יהיו מרוצים, אבל הם יסכימו להכליל אותו במסגרת האחריות ולעשות לו בדיקה תמורת כמה עשרות שקלים.

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות !

אבל לא עדיף לקנות כבר liberty 500W כשוחשבים על כמה שכרטיסי המסך הבאים הולכים לצרוך ?

והאם שווה להשקיע עוד ולקנות את הDS3 אם יכול להיות שאני בכלל לא יעשה OC ?

וזכרונות 800MHZ אני כבר לא אקח בגלל התקציב...

פורסם

אם אתה בונה אותו מ-KSP

חובה לקחת את ה-XBX, לא עושה את הלינק הנכון משום מה סתכל ב-KSP בלוחות אינטל 975X

הלוח הכי טוב לקונרו שקיים נקודה

והוא עולה ב-KSP בדיוק כמו בארה"ב!!!!!!

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Brand=1157&N=2010200280+1070509908+50001157&Submit=ENE&Manufactory=1157&SubCategory=280

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה יקר מדי

אני חושב שאני אלך על הABIT וזהו.. אבל מה לעשות עם הספק ? להשקיע עוד ולקנות Liberty 600W ?

פורסם

הלוח הזה יקר מדי

אני חושב שאני אלך על הABIT וזהו.. אבל מה לעשות עם הספק ? להשקיע עוד ולקנות Liberty 600W ?

בשביל מה?? 500 מספיק ביותר

פורסם
  • מחבר

כן סליחה, שאלתי האם כדאי להשקיע עוד ולקנות 500W במקום 400W (שניהם ליברטי של אנרמקס)

פורסם

לא

ה400W מספיק ביותר

פורסם

כן סליחה, שאלתי האם כדאי להשקיע עוד ולקנות 500W במקום 400W (שניהם ליברטי של אנרמקס)

אם אתה משחק הרבה או מריץ הרבה תוכנות כבדות לזמנים ארוכים בשביל לא להסתכן עדיף לקחת 500W

אחרי הכל ספק שעובד ב-overload שהליברטי עושה יוצא מן הכלל עדיין מקצר לכל ספק את החיים

תעשה את השיקול שלך

פורסם
  • מחבר

מה זה זמנים ארוכים ? ימים או שעות ? בכל מקרה אני חושב שה500W תהיה הגזמה.

ומה בקשר ללוח ? אני עדיין לא יודע אם ללכת עליו או על הDS3, או שבכלל כדאי ללכת על לוח אחר ?

פורסם

אם ה400W לא היה מספיק מלא אנשים היו חוזרים לפה עם תלונות, אנשים שקנו לפני שנה אם זה מה שמתכוונים לפני הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני נזכר שבאתר של powercolor (החברה שnמנה לקחתי את הX1900XT למפרט) ציינה שמומלץ ספק עם יותר מ450W

http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=105

ד"א איך החברה הזאת בהשוואה לsapphire וconnect3D (שנחשבות לחברות טובות לא?)

פורסם

כל הכרטיסים יביאו לך את אותו הדבר

אם אתה קונה מנעה או מפנדס אז אתה מקבל את הכרטיס מורכב עם קירור של זלמן ככה שזה כבר לא משנה איזו חברה

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני לא עושה OC זה לא משנה אם אני עם הקירור הרגיל של הכרטיס או עם משהו אחר ?

פורסם

אם אתה לא עושה, עדיין כל חברה מביאה את המאוורר שלה, שיכול להרעיש, או לא להרעיש, לקרר או לא לקרר מספיק טוב, המאוורר של זלמן אוכל את כולם בשקט ובקרירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים