פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני צריך נייד שיספיק לסטודנט במדעי המחשב. בעיקר תכנות, מקלדת נוחה אמין זמן סוללה ארוך.כנראה גישה לאינטרנט (מישהו יודע אם באוניברסיטת תא יש נקודות WIFI?)שיריץ XP חלק. ו שינגן מוזיקה כראוי. כרטיס מסך בכוחות של GF4 לא יזיק.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים כל מה שאתה מבקש לא כל כך מסתדר עם המילה זול.מה התקציב שלך? הוסף אותו בבקשה לכותרת.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יש מבצע עכשיו באופיס דיפו על מחשב fujitsu v2085 שעולה 4000 ש"חבדקתי מחירים במקומות אחרים והמחיר הנ"ל הכי נמוך שראיתי, בהחלט מחיר מפתההמחשב מכיל Pentium M 735A 1.7GHz40GB 512MB וכרטיס גרפי שיספק אותך
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אתם יודיעים מה עיזבו כרטיס מסך.הכי חשוב זה מקלדת נוחה,זמן סוללה שיריץ עם MSVC XP כראוי לא איכפת לי שישקול יותר. אני אפילו משאר שאני לא צריך כוננן תקליטורים, USB יספיק.והכי חשוב זה זול. אולי אם יש מקום אמין ליד שניה, גם טוב..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שאלה באותו עניין - מצאתי בחו"ל מחשב Acer בעל המפרט הבא............ אודה על ההתייחסות Operating Systems Microsoft® Windows® XP Media Center Expansion Ports 1 - Type II PC Card Slot Processor Brand AMD Processor Class Turion 64 ML-34 Processor Speed 1.8Ghz Additional Technologies HyperTransport TechnologyPowerNow! Technology Memory Type DDR333 Memory Size 1GB (512MB x 2) Memory Speed DDR333 (PC2700) Memory Slots (Total) 2 Capacity 120GB Optical Drive Type DVD±RW Graphics Description Integrated Graphics GPU/VPU ATI Radeon® Xpress 200M Communications Description Integrated ModemIntegrated LANIntegrated Wireless LAN Interface Type 802.11b/g Wireless NetworkingRJ-11 Phone ConnectorS-Video TV-OutRJ-45 Ethernet Connector Display Type WXGA TFT LCD with Crystal Bright Technology Viewable Screen Size 15.4" Battery Type 6-Cell Lithium-ion Battery Life Up to 2 hours מדובר על Acer 5044 ......... מחירו בחו"ל כ 2700 ש"ח ........ האם הספציפיקציות טובות?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים Dr. David,לא מקובל אצלנו להתפרץ לשרשורים של אחרים, במיוחד כאשר זה לא בדיוק קשור לנושא, ובטח ובטח לא כאשר כבר פתחת לעצמך שרשור משלך.אנא ערוך את ההודעה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.