עבור לתוכן

למה 1900gt זול כל כך?

Featured Replies

פורסם

חברה כנסו שניה לאתר של קספ, מוכרים שם 1900gt ב1190 שקל , זה בגלל הורדת מחירים או שהם טעו במחיר?

תודה

• תגובות 66
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחיר הוא לא טעות. הכרטיס לא במלאי עדיין. אם אתה מזמין אותו עכשיו הם ישריינו לך אותו במחיר הזה, יכול להיות שכאשר הוא יכנס למלאי המחיר יעלה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר להזמין אותו או לא? כי ביום ראשון הזמנתי מהם מחשב והוא עדין לא הגיע אז כך שאני יכול להחליף עוד חלקים.

פורסם

באמת יחסית זול

פורסם

אז מה אתה אומר להזמין אותו או לא? כי ביום ראשון הזמנתי מהם מחשב והוא עדין לא הגיע אז כך שאני יכול להחליף עוד חלקים.

בטח להזמין, זה כרטיס מטורף!

פורסם
  • מחבר

ואולי בכל זאת, עדיף לחכות לכרטיסי מסך החדשים עם תמיכה ב DX10 או לקנות אותו?

פורסם

מה הזמנת במקור?

תשאל כמה תצטרך להוסיף בשבילו.

לדעתי אין טעם לחכות לDX10,תריץ חיפוש למה.

פורסם

ואולי בכל זאת, עדיף לחכות לכרטיסי מסך החדשים עם תמיכה ב DX10 או לקנות אותו?

לפי דעתי אם אתה מחכה לכרטיסי מסך dx10 כדי לך לקנות אותו בגלל המחיר הנמוך. יש לו 12 pixel piplines ו 36 shader processors מצאתי benchmark של הכרטיס עצמו והם די השקיעו:

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1968&articID=469

אתה יכול לסחוב את הכרטיס הזה שנה-שנתיים ואז תקנה כרטיס לDX10 אחרי שהם יפסיקו להיות תנורים ;)

פורסם

לפי דעתי אם אתה מחכה לכרטיסי מסך dx10 כדי לך לקנות אותו בגלל המחיר הנמוך. יש לו 12 pixel piplines ו 36 shader processors מצאתי benchmark של הכרטיס עצמו והם די השקיעו:

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1968&articID=469

אתה יכול לסחוב את הכרטיס הזה שנה-שנתיים ואז תקנה כרטיס לDX10 אחרי שהם יפסיקו להיות תנורים ;)

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מחזק מאוד. תראה גם ביקורות אוהדות ב- http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2812&p=1

פורסם

תגידו שאני מגזים אבל יחסית למחירו הזול הכרטיס הזה הוא פשוט כרטיס קרנף :lol:

פורסם

חברה מישהו כאן עובד עלינו??

איך יכול להיות שמוכר שפוי, נותן כרטיס כזה פסיכי ביותר בזול מכרטיס יותר גרוע ממנו??

X1800GTO ב-1290 ו 1900GT ב-1190?? ה 1900GT מוציא מעל 9000 ב 3DMARK05! ה X1800GTO סביבות ה6500 אולי 7500~ בטוח לא 9000++!

מישהו יכול להסביר לי וואט דה פאק, כי אני רץ לקנות עכשיו ב3000 תשלומים.

פורסם

שפוי ביותר

היום הייתי שם ומישהו קנה מחשב וכמעט קנה 7600gs למרות שהוא רוצה משחקים ויש לו כסף להוסיף כי הוא לקח לוח אם זול לקונרו במקום לוח יקר סתם, אז אמרתי לו שיקח את זה ובסוף הוא הזמין את זה, אמרתי לו ששווה לו לחכות שבוע בשביל זה ולא ללכת על 7600GS או GT שבדיוק באותו מחיר, הסבר למה זה היה דבר נכון נמצא בבנצ'מרק שהביאו מעליי

פורסם

לא הבנת, ברור שזה מדהים לקנות דבר כזה במחיר הזה-השאלה איך יכול להיות שמישהו מוכר דבר כזה חזק ביותר זול ממשהו יותר גרוע ממנו? זה לא שפוי.

פורסם

לא משנה! זה שאתה שואל את זה שוב ושוב זה עושה עין הרע אתה יודע? עכשיו אתה פתחת פה לשטן

רגע... מה זה.. לא!!! שטן לא! אל תילך להעלות את המחיר נו בבקשה אני יסדר לך טיסה להוואי!!! חכה לי!!!!!!!

פורסם

:kopfpatsch:

:lol:

תשמע, אני כבר שלחתי להם שיזמינו לי, מה אתה גנוב? אני רק מטיל ספק בכלל שזה כזה זול, הרי ה1800GTO פיסח לעומתו והוא יוותר יקר עוד! מה, בעל הבית השתגע? יש פה קאצ' נו..רק שנדע אותו אחרי הקניה בטח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים