עבור לתוכן

בקשר לfps - משו מוזר (7800GS )

Featured Replies

פורסם

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 ....

יש למישהו פיתרון?

פורסם

אולי כי הפעלת V-SYNC

פורסם
  • מחבר

אולי כי הפעלת V-SYNC

כבר ביטלתי וזה עזר....

אבל יש איזהשהיא דרך לבטל אותו רק ל cs ולשאר הנמחשקים להשאיר אותו?

פורסם

במשחקים שאני מכיר אתה יכול לבחור אם להפעיל או לא :D

תחפש באפשרויות

פורסם

אולי תסבירו לי למה אנשים מתעקשים לעבור את ה-60FPS?

פורסם

כי הם אשכרה חושבים שזה עוזר במשהו. זה כמו "יש לי 2545 טרה גיגה מגה בייט בכרטיס מסך!!", ומסתבר של FX5200..

פורסם

העין לא מזהה יותר מ60 FPS?

פורסם

אתה לא תראה הבדל בין 50 לבין 100

פורסם

בטלוויזיה אתה רואה חלק, נכון? לידע כללי, אתה רואה 25FPS בטלוויזיה. העין מזהה באזור ה-18.

פורסם

^^^^

24

פורסם

למה אנשים רוצים יותר FPS בCS,CZ,CS:S אני לא יודע אבל אני יודע למה בcod2

אתה יכול לירות בנשקים חצי אוטומטים הרבה יותר מהר

ובגלל שכשאתה יורה באוטומטים לגמרי אתה רואה איך בכל כדור הנצרה חוזרת אחורה ומביאה עוד כדור ולכן יורים גם יותר מהר עם 125FPS לעומת 60

אבל זה רק בתחום שלי CoD2

פורסם

בטלוויזיה אתה רואה חלק, נכון? לידע כללי, אתה רואה 25FPS בטלוויזיה. העין מזהה באזור ה-18.

אמת לאמיתה, שיב לב שכל סרט שאתה מוריד מהאינטרנט הוא בד"כ 23.97 תמונות לשנייה, מידי פעם יש 25 וראיתי גם 29 אבל זה כבר מאוד נדיר.

בכל אופן את מרבית הסרטים שאתה רואה זה 23.97 ותאמין לי שאתה לא רואה שום קירטוע, אם תשחק עם כזו כמות של FPS במשחקים אתה האומנם כן תראה ותרגיש בזה אבל תאמין לי שכמו שאמר זה שמעלי מעל 50 FPS אין שום הבדל שנראה לעין ואם תראה זה בגלל איזה צניחת FPS שתיהיה לך שנייה בגלל עומס כזה או אחר אבל לא בגלל שיש הבדל בין 50 ל-100000 FPS..

פורסם

איך אני אגיד את זה בצורה הטובה ביותר.... כולכם newbies :) חח סתם..

אתם מתעסקים לי פה בעניינים מדעיים אבל בתאכלס אם תיכנסו למשחק עצמו ותשימו 60 FPS לעומת 100 FPS אתם תבינו מה ההבדל. זה לא משנה כל כך מה העין מסוגלת לקלוט, זה משנה עד כמה המשחק יזוז חלק ומהר וככה המשתמש יוכל להוציא את המקסימום ביצועים מהמשחק.

פורסם

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 ....

יש למישהו פיתרון?

כיוון שנפתחו בפני הכרטיס הגדרות שמצריכות יותר כוח עיבוד. אתה יכול לנסות את פקודת ה-fps_max 100 אבל אני בספק שזה יעזור.

עריכה: בעיקר אפקטים שהכרטיס הקודם שלך לא יכל לרנדר.

24.9. כיוון שהמסך מרנדר תמונות שלמות והעין קולטת אור בצורה רציפה, זה נראה איטי ומקרטע. לכן כמה שיותר תמונות לשניה, עדיף.

למה אנשים רוצים יותר FPS בCS,CZ,CS:S אני לא יודע אבל אני יודע למה בcod2

אתה יכול לירות בנשקים חצי אוטומטים הרבה יותר מהר

ובגלל שכשאתה יורה באוטומטים לגמרי אתה רואה איך בכל כדור הנצרה חוזרת אחורה ומביאה עוד כדור ולכן יורים גם יותר מהר עם 125FPS לעומת 60

אבל זה רק בתחום שלי CoD2

אתה לא יורה מהר יותר. במקרה הטוב - אתה רואה את התמונה רציפה יותר ובלי קפיצות. במקרה הפחות טוב, הכל בראש. מבחינת מהירות ירייה, זה תלוי במשחק.

אמת לאמיתה, שיב לב שכל סרט שאתה מוריד מהאינטרנט הוא בד"כ 23.97 תמונות לשנייה, מידי פעם יש 25 וראיתי גם 29 אבל זה כבר מאוד נדיר.

בכל אופן את מרבית הסרטים שאתה רואה זה 23.97 ותאמין לי שאתה לא רואה שום קירטוע, אם תשחק עם כזו כמות של FPS במשחקים אתה האומנם כן תראה ותרגיש בזה אבל תאמין לי שכמו שאמר זה שמעלי מעל 50 FPS אין שום הבדל שנראה לעין ואם תראה זה בגלל איזה צניחת FPS שתיהיה לך שנייה בגלל עומס כזה או אחר אבל לא בגלל שיש הבדל בין 50 ל-100000 FPS..

25י PAL ו-30י NTSC. אלו צורות שידור.

איך אני אגיד את זה בצורה הטובה ביותר.... כולכם newbies :) חח סתם..

אתם מתעסקים לי פה בעניינים מדעיים אבל בתאכלס אם תיכנסו למשחק עצמו ותשימו 60 FPS לעומת 100 FPS אתם תבינו מה ההבדל. זה לא משנה כל כך מה העין מסוגלת לקלוט, זה משנה עד כמה המשחק יזוז חלק ומהר וככה המשתמש יוכל להוציא את המקסימום ביצועים מהמשחק.

בדיוק. פחות קרטועים, יותר נוחות משחק.

פורסם

למה בכל זאת עדיף יותר FPS?

כי אם יש 80 רציף ואז יש נציחת FPS מסיבה כלשהי,זה עדיין רץ חלק.

בכל מקרה,תודה רבה על התשובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים