פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר כן, איך שהווינדוס עולה התהליך הזה ישר פועל אבל אין שום חלון של אקפלורר ברקע...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זה תהליך חיוני של הדפדפן שבודק תהגדרות אבטחה..וכו..(זה לא אומר שהדפדפן פתוח)...ובקיצור תשתמש בגוגל תבין...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר זה תהליך חיוני של הדפדפן שבודק תהגדרות אבטחה..וכו..(זה לא אומר שהדפדפן פתוח)...ובקיצור תשתמש בגוגל תבין...פשוט תסביר לי איך אני מעיף את זה בבקשה... זה אוכל לי דיי הרבה משאבים...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר דאאא ניסיתי אבל זה חוזר כל הזמן, ולמה לא כדי להעיף את זה?? זה של האקפלורר ואני משתמש רק בFF...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים דאאא ניסיתי אבל זה חוזר כל הזמןזה תהליך חיוני של הדפדפן שבודק תהגדרות אבטחה..וכו..(זה לא אומר שהדפדפן פתוח)...בקיצור זה תהליך שיחזור כול פעם עד להסרה מוחלטת של הדפדפן...(ואני עדיין לא מבין מה זה מפריע...)...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר זה מפריע כי זה לוקח לי משאבים מהמחשב סתם והאינטרנט יותר איטי...אבל זה לא הגיוני כי אף פעם לא היה לי את זה....
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תאמין לי שההשפעה על המהירות של האינטרנט והמחשב בכללי כמעט ולא מורגשת ובמיוחד לא מהתהליך הזה...אבל זה לא הגיוני כי אף פעם לא היה לי את זה..כול עוד יש לך את האקספלורר זה תמיד היה אז...בקיצור תעשה סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול.. כי הבעיה ניראת לי משם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.