פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני משחק פשוט DREAMFALL על 1280X960 עם פילטרים על מקסימום והכל, ועדיין אני רואה שהטקסטורות במשחק יכולות להיות הרבה יותר טובות(רק לגיבורה יש טקסטורות טובות) :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר לא, לא הבנת אותי-אפשר לשנות הגדרות בפונקציות של הכרטיס מסך, כמו AA או ASF, שהם לא ישלטו ע"י האפליקציה-אלא שהן נכפות בהגדרות שאתה מגדיר להם.אני שואל אם אפשר לכפות את הפונקציה של ה SHADER MODEL 3 גם?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים בטח שאי אפשר אם המשחק לא נוצר שיהיה לו תטכנולוגיה הכרטיס לא יכול לעשות את זה..
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר רגע, ראיתי ב AOE III שהגרפיקה שונה ב SM2.1 ל-SM3, זה אומר שהם הגדירו במשחק ממש טקסטורות שונות? זה לא פשוט פונקציה שנותנת יותר או פחות פרטים בהתאם לגרסא?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים רגע, ראיתי ב AOE III שהגרפיקה שונה ב SM2.1 ל-SM3, זה אומר שהם הגדירו במשחק ממש טקסטורות שונות? זה לא פשוט פונקציה שנותנת יותר או פחות פרטים בהתאם לגרסא?אפקט נוסף - אותן טקסטורות.בקשר ל-Dreamfall, כנראה שהטקסטורות של היקרות זולות כיוון שאי-אפשר להפעיל כמה דגמי Shaders על אותה סצינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.