פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים האם בוודאות עד סוף החודש? יש צפי למתי בוודאות ייכנס?אני מעוניין לרכוש נייד בסביבות ה 8,000 ונעול כבר על דגם ACER 5672אני יכול להמתין עם הרכישה עד אמצע אוקטובר... האם כדאי לי להמתין מעטולקבל דגם עם מעבד חזק יותר או לחילופין אותו דגם במחיר זול יותר בזכותהכניסה הצפוייה?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אין דחייה עד כמה שידוע לי.המחירים של המעבדים החדשים צפויים להיות דומים לאלה הישנים.אני מעריך שבאוקטובר תהיה דחיקה כלפי מטה של ה-Core Duo הישן כדי להפטר מסטוקים.ל-Core 2 Duo יש גם יתרון בהיותו 64 ביט.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים היתרון הגדול של המרום (ה-Core 2) זה ה-64 ביט.הייתרון בביצועים קיים, וגם תיקוני הבאגים, אבל השאלה היא מה יהיה המחיר של זה.עד אמצע אוקטובר אני מאמין שכבר יהיו דגמים בשוק (אם נחשוב שה-Core Duo שוחררו בינואר ובמרץ הגיעו הדגמים לשוק), אבל השאלה מה יהיה המחיר
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לא, אבל כשאתה רוצה שהמחשב שלך יריץ גם ויסטה עוד חצי שנה, אז זה נראה לי ייתרון לא רע.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר היום יכזריזו (או הכריזו) על המעבדים האלה :http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3961
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.