עבור לתוכן

מחפש מחשב לעבודה עם SolidWorks עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה...

בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... :)

חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול...

אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! :)

Trout

פורסם
  • מחבר

הנה שינוי קטן לת'רד...

אני חיפשתי קצת בעצמי וזה המפרט שאני מצאתי...

אם למשהו יש משהו להגיד, בבקשה, הצעות ושינויים יתקבלו בברכה:

לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI, מחיר: 517 ש"ח

מעבד: Pentium D 930 Intel, מחיר: 1007 ש"ח

כרטיס מסך: Leadtek nVidia Quadro FX 550 128 MB, מחיר: 1200 ש"ח או שיש את ה:ATI FireGL V3100 128 - PCI Express - OEM שעולה 711 ש"ח, אבל אני לא בדיוק יודע למה ההבדל במחיר, ואם משהו יוכול להבהיר את זה, אני אשמח...

חוץ מזה אני רוצה לקנות שני כרטיסי זכרון של 512 של Twinmos במחיר כולל של 490 ש"ח...

מה שיוצא בחישוב מהיר: 3214 ש"ח עם הכרטיס של nVidia ו-2725 עם הכרטיס של ATI...

עכשיו השאלה שלי היא, עד כמה זה כדאי, ומה ההבדל בכרטיסי מסך שיוצר כזה הבדל ענק במחיר?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

מצטרף לשאלה!

אשמח אם יוכל לענות על ההבדלים בין הכרטיסים או על טיב המפרט.

פורסם

Trout

ברוך הבא לפורום :)

בפורום הזה לא שולחים שתי הודעות רצופות. להבא השתמש בכפתור עריכה.

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

.

המפרט שלך ממש לא כדאי. זול יותר ניתן להשיג AMD 3800X2 שחזק יותר מה 930.

אתה בטוח שאתה צריך QUADRO? אני לא. הרבה זכרון יכול לעזור לך יותר (כמובן תלוי מאוד מה אתה עושה).

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מצטער על עניין הכפילות של ההודעות... זה לא יקרה שוב...

לגבי כרטיס המסך, אני מסתמך על מה שרשום באתר של החברה, הם ממליצים על הFireGL של ATI על הWildCat של 3dLabs ועל הQuadro...

אני יודע ששלושת האופציות האלו nVidia הם הכי זולים, כיברגע שמתחילים לטפס בסולם הרמות של ATI הם מתחילים להגזים עם המחירים (שלא לדבר על הWildCat שהגדם הכי זול שלו עולה בעד 5000 ש"ח...), מה שכן אין לי מושג מה ההבדל המהותי בין שני הכרטיסים שאני רשמתי בהתחלה כ על פניו נראה שהם די דומים... ועניין הכסף הוא די משמעותי פה...

תודה על העזרה...

פורסם

תסתכל פה על ההשוואה בין 560 ל 3400

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/quadrofx-vs-firegl_14.html

מה שיותר חשוב, תסתכל על ההבדלים הקטנים יחסית בין הכרטיסים מאותה החברה ברוב העבודות.

יש לי חבר שבונה בסוליד גופים די מורכבים וכל מה שיש לו זה FX5200 והוא מסתדר איתו. לעומת זאת במחשב שלו לרוחב פס הזכרון ולכמות הזכרון יש השפעה אדירה בפקודות כגון REBUILD.

לאור האמור לעיל אני הייתי מבקש מהחנות לבדוק את הזול ביותר (שיאפשר לך אולי לעלות ליותר מגיגה זכרון) ולאפשר לי להחליף אותו אם אינו מספק אותי.

אבל, אני לא מבין גדול בתוכנה הזאת ובכל מקרה התקציב שלך לא מרשה לך לקנות יותר מכרטיס ENTRY LEVEL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים