עבור לתוכן

בשעה טובה קניתי כרטיס חדש(עכשיו תסבירו לי עליו)

Featured Replies

פורסם

Oh Please!

אם לא עונים יש כמה סיבות:

1. שכנראה כבר ענו על השאלה הזאת כבר והת'ארד מצוי בפורום (נשאר רק לחפש כמה דפים אחורה,ובכלל יש את המנוע חיפוש שעוזר מאוד)

2. שכנראה השאלה אינה מנוסחת כמו שצריך

לצערי הרב יש הרבה חברה לא מקצועיים (שנתווספו לקהילתנו לאחרונה) ולא ממש מתייעצים או בודקים לפני שהם כותבים תגובה שבסופו של דבר נותנים מידע שגוי בכדאיות של קניה זו או אחרת מה שמביא בסופו של יום לתגובה זו כמו שרשמת כרגע מאי סיפוקך מהאתר...

אגב...

תמיד אפשר לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים או המשתמשים ולבקש את עזרתם יש כאן עוד הרבה אנשים איכותיים ומקצועיים שיעזרו השמחה רבה.

תשמע אני חושב שהאתר מספק מאוד.. הוא האתר הטוב ביותר לחומרה בארץ ומקיף את הנושא במקצועיות ובהתמדה

(אני מכיר את האתר כבר הרבה שנים)

אבל כפי שאמרת ישנם הרבה אנשים לא מקצועיים שמפרשים דברים לא נכון ונותנים מידע שגוי לצרכנים שבאים להתייעץ עם אנשי החומרה באתר

ולכן עקב זאת ועקב הרמה שירדה בזמן האחרון בפורום הזה אני מציע לשקול פתיחה של תר'ד שיציג ויסקר בהיקף גדול כרטיסי מסך ויציג השוואות

בין כרטיסי מסך שונים ויציג אפילו מחירים ותגובות של צרכנים כדי שלא נצטרך להתעסק עם כל המי ומי שבאמת לא מבינים גדולים בעולם החומרה

ושהם מטעים את האנשים בפורום..

תודה רבה ויום טוב..

פורסם

ולכן הרמה שירדה בזמן האחרון בפורום הזה

TRUE TRUE

אני מציע לשקול פתיחה של תר'ד שיציג ויסקר בהיקף גדול כרטיסי מסך ויציג השוואות

בין כרטיסי מסך שונים

אחת לחודש\חודש וחצי בערך יש שינויים מקיפים בת'ארד הבא או כשיש באמת מה לשנות

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0

ויציג אפילו מחירים ותגובות של צרכנים כדי שלא נצטרך להתעסק עם כל המי ומי שבאמת לא מבינים גדולים בעולם החומרה

ושהם מטעים את האנשים בפורום.

.

תראה זה לא אתר כמו אנדטק או tom's hardware שיכול להרשות לעצמו לקנות מוצרים בהון עתק ולעשות להם REVIEWS

ובכלל הדגמים המיוחדים של מוצרים מסויימים לא מגיעים כמעט לארץ אז אין סיבה לעשות להם REVIEW

ובנודע לתגובות צרכנים תמיד אפשר להסתכל באתר המכירות של ZAP ששם כתוב לרוב REVIEW של מוצר מסויים ובכלל לזה קיים גוגל

תודה רבה ויום טוב..

גם לך!

פורסם

רוב הסיכויים שהכרטיס יגיע עם קירור פאסיבי (silent pipe 2)- לכן ההערה על הרעש לא רלוונטית.

מאיפה הבאת את זה?

פורסם

כרגע הבאת את ה76GT הכי זול בארץ...

אולי התכוונת שהוא קנה את הכרטיס ביוקר והבאת לינק לאחד זול יותר?

=======================================================================================

עכשיו נפסיק עם השטויות האלו

הבחור קנה את הכרטיס שיתחדש,ואני די מסכים איתו שיש הרבה "Over the text" בפורום שבמקום לתת את מה שמבקשים נותנים דברים שמעבר לתקציב או שסתם נותנים לינקים בלי לבדוק קודם לכן...

כמו שאמרו חז"ל:

"סוף מעשה

במחשבה תחילה"

להבא תבדקו עם לפני שאתם נותנים מידע

פורסם

אני הגבתי לפותח הת'רד.

מעצבן בפורום הזה שאין פה שירשור...

פורסם

Guarding angel

אני מציע לפתוח צוות של אנשים שמבינים ומחוספסים

ועוקבים על כל הנעשה בעולם הגרפיקה ושהם יהיו המיעצים של הפורום

ככה נוכל באמת להמנע מתגובות יתר ותגובות מטעות והרמה של הפורום תעלה..

אולי לכל יועץ תיהיה חתימה מיוחדת שככה ידעו שהוא בצוות או שתפתחו דרגה כזאת בפורום..

אני חושב שזה ממש רעיון טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים