עבור לתוכן

בשעה טובה קניתי כרטיס חדש(עכשיו תסבירו לי עליו)

Featured Replies

פורסם

אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte

תמונה:

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759

אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!

פורסם

מחיר טוב.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

למה אתה שואל אחרי קנייה?

כל השאלות שלך רלוונטיות בשלב ההתלבטות. פעם הבאה מומלץ להתייעץ פה בפורום לפני הקנייה.

פורסם
  • מחבר

למה אתה שואל אחרי קנייה?

כל השאלות שלך רלוונטיות בשלב ההתלבטות. פעם הבאה מומלץ להתייעץ פה בפורום לפני הקנייה.

התייעצתי ולא הייתם רציניים התחלתם לדבר על דברים לא קשורים אז לא היה לי עצבים והזמנתי

פורסם

אה.

אז אני מתנצל בשמם.

פורסם

אם החלפת כרטיס בן 3\ צריך לבדוק שיש לך PCI-E ולא AGP. אגב, הוא ממש יקר..

פורסם
  • מחבר

בזמן הזה החלפתי את הלוח אם ויש תיציאה החדש הזאת

ולמה יקר כמה זה כבר אמור לעלות?

פורסם

מחיר טוב.

תתחדש :xyxthumbs:

בגלל תגובות מערובות כאלה הדיונים האלה נגמרים בדר כלל בויכוח אחד גדול בלי תשובה לשאלה שבגללה נפתח הת'רד...

פורסם

מחיר סביר כרטיס דרעק כי של לידטק מגיע עם איורור פחות רועש...

פורסם

קודם כל תתחדש :xyxthumbs:.

הכרטיס שקנית טוב מאוד ביחס למחירו.

ביקשת הסבר על הכרטיס? קצת ארו ך אבל אני יסביר לך:

הכרטיס הוא שלך הוא כרטיס ביינים,כלומר לא החזק ביותר ולא החלש ביותר,אלא כרטיס ממוצע ומספק.

לכרטיס יש טכנולוגית חדשות שאתה יכול לנצל אותם במשחקים כמו HDR וSM3 שמוסיפים ומשפרים את חווית הריאליסטיות של המשחק.

הכרטיס שלך של חברת NVIDIA מהסדרה החדשה ביותר שלה,סדרה 7000.

אמממ זהו?

פורסם

התייעצתי ולא הייתם רציניים התחלתם לדבר על דברים לא קשורים אז לא היה לי עצבים והזמנתי

הוא צודק אנשים פה לא רציניים ולא מקצועיים

רק אם אתה מתכוון לקנות x1900xtx הם יענו לך בהקדם

רוב האנשים לפי מה ששמתי לב פה בוחרים לך כרטיסים לפי ה"פוטנציאל" שלהם לביצועים

זאת אומרת לoc ולפתיחת צינורות וזה ממש לא מה שהגיימר הממוצע רוצה

פורסם

Oh Please!

אם לא עונים יש כמה סיבות:

1. שכנראה כבר ענו על השאלה הזאת כבר והת'ארד מצוי בפורום (נשאר רק לחפש כמה דפים אחורה,ובכלל יש את המנוע חיפוש שעוזר מאוד)

2. שכנראה השאלה אינה מנוסחת כמו שצריך

לצערי הרב יש הרבה חברה לא מקצועיים (שנתווספו לקהילתנו לאחרונה) ולא ממש מתייעצים או בודקים לפני שהם כותבים תגובה שבסופו של דבר נותנים מידע שגוי בכדאיות של קניה זו או אחרת מה שמביא בסופו של יום לתגובה זו כמו שרשמת כרגע מאי סיפוקך מהאתר...

אגב...

תמיד אפשר לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים או המשתמשים ולבקש את עזרתם יש כאן עוד הרבה אנשים איכותיים ומקצועיים שיעזרו השמחה רבה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

הייתי יכול להביא את הכרטיס ב100 שקל פחות אבל קניתי מהחנות הזאת כי היא אמינה והמשלוח שלה מהיר מאוד ושאתה קונה משהו מההתלהבות :) אתה רוצה שיגיע הכי מהר שיכול

קיצר אם אתם יכולים לפרט לי עוד על הכרטיס יענו מישהו כתב פה הרגע שיש דברים בכרטיס שמשפרים ולא הבנתי בכלל מה זה

פורסם

רוב הסיכויים שהכרטיס יגיע עם קירור פאסיבי (silent pipe 2)- לכן ההערה על הרעש לא רלוונטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים