פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?)יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI....באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו....http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619תודה מראש כל המגיבים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אפשר לראות סרט ולגלוש באינטרנט במסך נפרד,אבל אי אפשר להפעיל משחק ולהציג משהו אחר במסך השני...
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר בלי משחקים!!!! במסך אחד תוכנה מסויימת שהיא תוכנת WINDOWS לדוגמה money time למי שמכירובחלון השני אינטרנט אקספלורר האם זה אפשרי ואיך עושים את זה ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר תודהואיך מתבצע בפועל התיאום בין המסכים/תוכנות כלומר איך קובים מה שיודר באיזה מסך ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אל תדאג, הדרייבר של ATI מאד אינטואיטיבי. ולא צריך תוכנה מיוחדת.כעיקרון, יש לך מסך ראשי ומסך משני.האחד מתחיל איפה שהשני נגמר (מבחינת תצוגה ותנועות העכבר).
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים בדיוק,אתה מתייחס לזה כחלון רחב\חלון כפול.אתה יכול לעבור מחלון לחלון ולגרור אליו תוכניות, דוגמא למשוך את פוטושופ לחלון השני וכו'...באינוידיה אתה יכול להגיר קבוע איזה תוכנית תעבוד באיזה חלון, אני בטוח שזה כך גם ב-ATI.בכל מקרה אין צורך בתוכנה בשביל זה, הכל ניתן לעשות דרך הדרייבר.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אל תדאג, הדרייבר של ATI מאד אינטואיטיבי. ולא צריך תוכנה מיוחדת.גם אני משתמש רק בדריבר,אבל התוכנה שנתתי מיועדת לדבר הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.