עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך ?!

Featured Replies

פורסם

זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה:

בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע.

וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד).

סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק.

יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו.

אנא עיזרו לי....מה קורה פה cry.gif

פורסם

קודם כל תבדוק אם הוא חם לדעתי הוא מתחמם ופשוט מפסיק לעבוד!

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק את זה ?

פורסם

פותחים את המחשב ונוגעים בו..תבדוק גם את המאוורר אם הוא פועל

פורסם
  • מחבר

בדקתי, ה HSF לא חם במיוחד אבל הזכרונות חסרי הקירור דיי חמים...

גם עשיתי עכשיו format ואני יודע בטוח שזה הכרטיס שהלך פרש.

פורסם
  • מחבר

טוב... עכשיו אני בכלל לא יודע מה קורה פה.

הכנסתי את הכרטיס למחשב אחר (P3 733Mhz) ושם זה עובד מעולה... הרצתי 3DMark אלף פעמים ואין שום עיוותי גרפיקה.

והינדוס לא ניתקע....

מזה אני מסיק שהכרטיס תקין ואין לו שום בעיית חימום.

ועוד משהו שאני מסיק: משהו במחשב שלי נדפק !@@#!

HELP >:(

פורסם

זה לוח עם VIA333 ?

פורסם
  • מחבר

לא,

זה לוח דפוק עם north bridge של AMD ו southbridge של VIA

פורסם

מה לגבי המעבד? איך הטמפרטורות שלו?

פורסם

תחליף חלק חלק אם אתה יכול ותאתר את התקלה.

לדעתי זה הלוח

פורסם

MSI GeForce4 Ti4400

פורסם

יכול להיות בעיה עם הכרטיס מסל. בגלל שהרבה כרטיסי מסך שהם 4400 היו להם בעיות! עם הרבה לוחות... :bash:

פורסם
  • מחבר

נתקע לי הוינדוס בזמן כתיבת ההודעה :( אז שוב:

הכרטיס עבד אצלי שלושה חודשים בלי שום בעיה.

הכרטיס תקין(כנראה :bash: ראה הודעה קודמת)

הבעיה אצלי היא כנראה במעבד או בלוח... אבל אני לא מבין איך ביום מעונן אחד המעבד או הלוח מחליטים שהם מפיסקים לעבוד חלקית.

עריכה: הטמפרטורות הן תקינות כרגיל: 29 ללוח ו 53 למעבד.

פורסם
  • מחבר

wow...

קרה עכשיו משהו יוצא דופן. התקלה קרתה שוב אבל הפעם אחרי ה restart הגיע הודעה כזאת של Windows had big takala bla bla

רוצה לשלוח report? עשיתי כן, ואחרי שהוא שלח ועשה Analyze(!!!) קיבלתי עמוד אינטרנט שאומר:

Windows Online Crash Analysis

Analysis Information

Thank you for submitting an error report. This report has been processed and analyzed. We determined that this crash event was caused by:

Nvidia Graphics Driver

NVIDIA® Corporation is the manufacturer. An updated driver for your device which corrects this problem is available. Microsoft recommends installing the new driver to improve the stability of your system.

To download the new driver, see the NVIDIA® Corporation Web site at http://www.nvidia.com/content/refresh/ms/microsoft_windows_xp.html.

הממ... הדריברים שיש שם זה ה 30.82 שבהם אני משתמש ועליהם גם בתקתי את הכרטיס במחשב השני... כך שאני לא ממש מבין מה הם רוצים

פורסם

תנסה להסיר לגמרי את הדרייברים של נבידיה, ואח"כ להתקין מ- WINDOWS UPDATE (יש שם את אותם דרייברים של נבידיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים