עבור לתוכן

מחשב מארה"ב-עד 2000 דולר

Featured Replies

פורסם

בעוד כשבועיים אני מתגייס לחיל המודיעין ואני יהיה בבסיס סגור ושם יהיה לי הרבה שעות פנויות

לכן אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וחזק . במקרה אבי נמצא כרגע בניו-יורק והתכנון הוא שהוא יקנה לי מחשב ויביא אותו ארצה

לכן רציתי לקבל המלצה על מחשב נייד חזק בעל מסך 15 או 15.4 איך שזה הולך

על המחשב לתמוך ולהריץ משחקים כבדים סרטים וכו

שהמחשב יהיה בדומה ל LG-S1 שזה מחשב שיכול להתאים לי אך אני רוצה לקבל המלצות על עוד חברות

בנוסף אבקש גם קשור לאתרי חנויות אמריקאיות מהם אפשר להזמין את המחשב הנייד עליו אתם ממליצים .

תודה רבה רבה לכל העוזרים

פורסם

הוסף בבקשה את התקציב שלך לכותרת.

פורסם

תנסה באתרים של DELL או HP להרכיב מחשב זה הכי טוב בשבילך אם אתה מתלבט בין רכיבים כלשהם תשאל...

או שאתה בכלל רוצה מערכות מורכבות (לדעתי פחות כדאי) לHP אני יודע שיש אחריות בישראל לDELL אני לא בטוח...

פורסם
  • מחבר

ו HP נחשבת חברה טובה בלפטופים ?? כלומר המחשבים לא מתקלקלים מהר או מתחממים יותר מידי וכל מיני כאלה ??? זו חברה מומלצת ??

פורסם

לפני שנה וחצי קניתי מחשב בHP והוא היה רגיל לחלוטין (לטוב ולרע) אבל אם תקנה דגם יותר טוב יהיה לך פיצרים יותר מתקדמים ...

נתתי לך את שניהם בגלל האחריות (DELL יש אומרים שיש אחריות ויש אומרים שלא -צריך להתקשר...) אני לא יודע מה עם שאר החברות (כמו ACER או Lenovo- שמשום מה עדיין נקראת ע"י רבים IBM -זה לא IBM!!!!!!! הם רק נותנים את השירות במעבדות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים