עבור לתוכן

מפרט ל קונרו E6600 עד 10K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נהדר.

תודה רבה לכם !

פורסם

מה רע בסדרת הBF של סמסונג?

פורסם

משהו במעבד התמונה של המסכים האלה גורם למריחות. היה מאוד בולט בדגם 960BF.

פורסם

אבל אני המלצתי לו על דגם אחר, על 931....

וגם לגבי הלוח, לא רק שיש בו את הפיצ'ר המובנה של תיקשורת אלחוטית אלא גם הוא יותר טוב בכללי, וחוץ מזה אפילו עם עידכון ביוס ל-DFI עדיף DS3 כי הוא יותר זול.

פורסם

למה אף אחד לא ממליץ על ASUS P5W DH Deluxe?

הוא לא יותר טוב מה p5b?

פורסם

ASUS P5W DH Deluxe, באמת סתם יקר, כי הוא בא עם אפשרות קרוספייר ועם צ'יפסט high end, אבל P5B Deluxe באמת נכנס בתקציב, ויהיה מעולה!!

פורסם

סתם יקר?

כולה 100 שקל יותר..

פורסם

ASUS P5W DH Deluxe, באמת סתם יקר, כי הוא בא עם אפשרות קרוספייר ועם צ'יפסט high end, אבל P5B Deluxe באמת נכנס בתקציב, ויהיה מעולה!!

סליחה? אני לא מבין את ההגיון שלך.

DFI 975X מבוסס על צ'יפסט HIGH END, נכון להיום הוא מלך האוברקלוק ועובר את הP5W DH לאחר עדכון ביוס - והוא זול - ההבדל במחיר זניח בינו לבין הDS3 (כולה 60 שקל? לכל הרוחות, אתה עושה צחוק. אתה אומר שלוח אחד עדיף כי הוא יותר זול, ומציע לוח ב500 שקל יותר!).

אם כבר להשתגע, עדיף לקחת P5W DH כי ההפרש בינו לבין P5B Deluxe הוא ממש זניח מבחינת מחיר. אבל לכל הרוחות - 1500++ ללוח? במפרט של 7600 ללא מסך? מישהו צריך להיות פסיכי לגמרי כדי להשקיע כזה סכום על לוח ולהוציא מפרט לחלוטין מאיזון.

אני חוזר וממליץ על הDFI 975 כלוח השפוי ביותר - גם HIGH END, גם אוברקלוקר מצויין, פיצ'רים הנחוצים קיימים, ומחיר ממש הוגן.

פורסם

סליחה? אני לא מבין את ההגיון שלך.

DFI 975X מבוסס על צ'יפסט HIGH END, נכון להיום הוא מלך האוברקלוק ועובר את הP5W DH לאחר עדכון ביוס - והוא זול - ההבדל במחיר זניח בינו לבין הDS3 (כולה 60 שקל? לכל הרוחות, אתה עושה צחוק. אתה אומר שלוח אחד עדיף כי הוא יותר זול, ומציע לוח ב500 שקל יותר!).

אם כבר להשתגע, עדיף לקחת P5W DH כי ההפרש בינו לבין P5B Deluxe הוא ממש זניח מבחינת מחיר. אבל לכל הרוחות - 1500++ ללוח? במפרט של 7600 ללא מסך? מישהו צריך להיות פסיכי לגמרי כדי להשקיע כזה סכום על לוח ולהוציא מפרט לחלוטין מאיזון.

אני חוזר וממליץ על הDFI 975 כלוח השפוי ביותר - גם HIGH END, גם אוברקלוקר מצויין, פיצ'רים הנחוצים קיימים, ומחיר ממש הוגן.

וגם תומך קרוספייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים