עבור לתוכן

קירור לפנטיום D 805

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

ברשותי פנטיום D שכרגע עומד על 3.5 ג'יגה אחרי אובר קלוק.

ברצוני להגיע ל3.6-3.8 ג'יגה(תלוי במגבלות הספק שהוא 480W, ולכן כנראה פחות מ3.8).

הקירור סטוק כבר נמצא במצב גבולי ב3.5 ג'יגה(60-62 מעלות במאמץ). ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו.

בהנחה שהאוברקלוק המקסימלי יהיה 3.8, איזו מערכת קירור עליי לקנות? כמובן שהמטרה היא לצאת הכי זול שאפשר, אבל עדיין לקנות משהו שבטוח יוכל להחזיק את המעבד גם ב3.8 על בערך 55 מעלות גג במאמץ.

מה דעתכם? נראה לי שהכי זולים וטובים הם הפריזר 7 או הביג טייפון(שכבר קצת יקר בשבילי אבל אם הוא חובה אז אני אשקיע בו). אשמח לשמוע עוד הצעות!

תודה,

גיא.

פורסם

תסתכל כאן:

http://img141.imageshack.us/img141/3465/idleek8.png

הפריזר 7 פרו, שעולה 160 שקל ~ משתווה בביצועים לBigTyphoon שעולה כמעט 100 שקל יותר :o

לי יש את ה Freezer 7 Pro והוא מצוין! הוא שומר על הפרסקוט שלי על 37 מעלות במנוחה, שאמרו לי שזה מעולה לפרסקוט

בקיצור, תתחדש :xyxthumbs:

נ.ב: השם שלך שקסי בטירוף!! :P

פורסם

תסתכל כאן:

הפריזר 7 פרו, שעולה 160 שקל ~ משתווה בביצועים לBigTyphoon שעולה כמעט 100 שקל יותר :o

לי יש את ה Freezer 7 Pro והוא מצוין! הוא שומר על הפרסקוט שלי על 37 מעלות במנוחה, שאמרו לי שזה מעולה לפרסקוט

במנוחה כמעט כל מאוורר מקרר בצורה זהה, טמפ' המאמץ היא החשובה.

לאחר זה נאמר, הוא לא מתקרב לThermaltake Big Typhoon.

פורסם

תסתכל כאן:

no one cares 'bout the idle temps :smile1:

פורסם
  • מחבר

בidle באמת הטמפ' לא קריטית... עם הסטוק אני עומד על בערך 43 בIDLE והמאוורר לא במהירות שיא.

השאלה שלי היא לא מי יותר טוב - הביג טייפון או הפריזר. השאלה שלי היא איזה מאוורר יהווה פתרון טוב לצרכים שלי, במחיר הכי זול. אני גם אשמח למשהו יותר זול מהפריזר, אבל אם צריך אני אשלם גם את המחיר שלו ואפילו את של הביג טייפון. השאלה היא מה אני באמת צריך?

לגבי הניק השקסי - אני אקח זאת כמחמאה? :cool2:

פורסם

בidle באמת הטמפ' לא קריטית... עם הסטוק אני עומד על בערך 43 בIDLE והמאוורר לא במהירות שיא.

השאלה שלי היא לא מי יותר טוב - הביג טייפון או הפריזר. השאלה שלי היא איזה מאוורר יהווה פתרון טוב לצרכים שלי, במחיר הכי זול. אני גם אשמח למשהו יותר זול מהפריזר, אבל אם צריך אני אשלם גם את המחיר שלו ואפילו את של הביג טייפון. השאלה היא מה אני באמת צריך?

לגבי הניק השקסי - אני אקח זאת כמחמאה? :cool2:

טוב תתעלמו ממני...

והתכוונתי לשם הפרטי שלך.. גיא

עכשיו תנסה להבין למה... (אם תכנס לפרופיל שלי זה יקל עליך :o)

פורסם

טוב תתעלמו ממני...

והתכוונתי לשם הפרטי שלך.. גיא

עכשיו תנסה להבין למה... (אם תכנס לפרופיל שלי זה יקל עליך :o)

השם של השותף לחיים שלך הוא גיא?

פורסם
  • מחבר

זה השם שלך אני מניח? לפי המייל?

בכל מקרה - אני מניח ששלא מעט כאן היה ניסיון בנושא. האם אתם מוכנים בבקשה לשתף את דעתכם? חבל לי לזרוק כסף על מערכת קירור גרועה, או מצד שני לשלם הרבה כסף על משהו שהוא מעל הצרכים שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים