פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים 8 מגה באפר וגם עולה יותר מדיהנה מksp של ווסטרן דיגיטל ב200 שקל פחות, אותו נפח ו16 מגה באפרhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים זה לא של KSPKSP הם חנות, הם משווקים ומוכרים דברים, הם לא מייצרים הרד דיסקיםההרד דיסק הוא של ווסטרן דיגיטלאם אתה רוצה אתה יכול לקנות את הסמסונג עם 8 מגה באפר ב600 שקלבזמן האחרון זה כבר ניהיה מעצבןכולם מדברים על "רעש"איזה רעש לעזאזל, הסאונד הקטן של משהו זז בתוך המארז?שמשהו רועש ממש זה אומר שהרכיב לא תקין
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים הוא לא התכוון מילולית "של KSP" הוא התכוון שה WD ב KSP (בכלליות) רועש.יש דיסקים קשיחים שעושים רעש, הרבה מהם במיוחד בזמן קריאה וכתיבה של מידע... חלק מהדיסקים הקשיחים עושים יותר רעש מאחרים, ויש כאלו שהם שקטים מאוד.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים רעש של טרקטור?או הרעש הזה שנגיד אם אני פותח תוכנה או עושה משהו אז אני שומע כמו צצצצצצ'יק כזה שקט?אם זה רעש של טרקטור אז זה לא בסדר, אם זה הדבר השני אז זה סתם שטויותאני הייתי ליד כל מיני מחשבים עם הרד דיסקים שלהם ואני בחיים לא שמעתי רעש שממש יכול להפריע לבנאדם
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים נכון, יש אנשים שלוקחים את זה טיפה בהגזמה, אבל נתקלתי במספיק דיסקים קשיחים בחיים שלי שהרעש יכול להפריע.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אולי מה שאמרו לו זה היה על דיסקים שלהם פעםזה לא הגיוני שהבנאדם לא שמע את הדיסק הזה ובמקום זה יקנה ב600 שקל אותו נפח ו8מגה באפר- זה בזבוז גדול של כסף
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים תרגעו! ההבדל בביצועים בין 8 MB ל16MB ממש קטן וכמעט לא מורגש. אם יש לך דיסק של WD במחיר יותר זול לך עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.