עבור לתוכן

מפרט מוכן, רק חסר לוח אם, ואני מתלבט בין 2..

Featured Replies

פורסם

הנה המפרט:

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box

G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII

CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER

LG GSA-H10 DVDRW WHITE

כונן דיסקטים 1.44 כסוף

ENERMAX LIBERTY 500W

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

לא יודע איזה מארז, לא משנה בכל מיקרה :ם

אני מתלבט בין שלושת הלוחות אם הבאים, יותר נכון זה לבט בין 2 אבל על השלישי אני עדיין רוצה חוות דעת:

ASUS P5B

GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775

DFI Infinity 975X for LGA775

מי מהם הכי כדאי למפרט?

יותר יקר פחות יקר לא משנה..

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ASUS P5B - שמעתי שהוא לוח אם ממש גרוע, ולא נותן את התמורה, אבל עם עדכון ביוס הוא סביר בהחלט.

GIGABYTE GA-965P-DS3 - לוח מאוד טוב לאוברקלוק, מחיר סביר, תומך בכל הפונקציות.

DFI Infinity 975X - לוח אם דיי בנוני לאוברקלוק, ביזבוז כסף על צ'יפסט יותר יקר, עם עדכון ביוס הוא יוצא קצת יותר טוב.

השאלה היא האם אתה מתכנן אוברקלוק, אם כן אז אני אומר לך ללכת על DS3, אם לא אז עדיף P5B שהוא הזול בחבורה מבית טוב.

פורסם
  • מחבר

ASUS P5B - שמעתי שהוא לוח אם ממש גרוע, ולא נותן את התמורה, אבל עם עדכון ביוס הוא סביר בהחלט.

GIGABYTE GA-965P-DS3 - לוח מאוד טוב לאוברקלוק, מחיר סביר, תומך בכל הפונקציות.

DFI Infinity 975X - לוח אם דיי בנוני לאוברקלוק, ביזבוז כסף על צ'יפסט יותר יקר, עם עדכון ביוס הוא יוצא קצת יותר טוב.

האשלה היא האם אתה מתכנן אוברקלוק, אם כן אז אני אומר לך ללכת על DS3, אם לא אז עדיף P5B שהוא הזול בחבורה מבית טוב.

לא עושה ולא אעשה שום OC :ם

אגב, אם יש לי רשת ביתית, של 5 מגה וכל זה, הלוח אם לא קשור למשהו בזה? Oם

חוץ מזה, אמרת שהאסוס גרוע מאיזה בחינה? של OC? ..

כי אם הוא גרוע בדברים אחרים, אז עדיף שאני אקח את הג'יגהבייט בכל זאת, לא? :פ

ו.. מזה עידכון ביוס? X:

פורסם

האינטרנט לא קשור ללוח

כמעט כל הלוחות מספקים אותו דבר

אלא אם כן יש איזה סדרה מסוימת שיצאה פגומה מהמפעל

ואם אתה לא עושה OC למה אתה לוקח E66?

אתה באמת צריך כזה חזק?

פורסם
  • מחבר

האינטרנט לא קשור ללוח

כמעט כל הלוחות מספקים אותו דבר

אלא אם כן יש איזה סדרה מסוימת שיצאה פגומה מהמפעל

ואם אתה לא עושה OC למה אתה לוקח E66?

אתה באמת צריך כזה חזק?

כן :ם

אני יודע בשביל משחקים חדשים אפשר E63 או E64, אבל ה-E66 הכי משתלם מבחינת התמורה למחיר.

עדיין לא עניתם לי מזה עידכון ביוס Oם זה משנה לי בכלל?

בקיצור, לקחת את ה-DS3? :ם

פורסם

עדכון לביוס

זה צריבת גרסא שונה מהגרסא המקורית שבאה עם הביוס של הלוח

לפעמים זה משפר לפעמים זה לא

לא כל גרסא מתאימה לכל אחד

אתה צריך לשאול איזה גרסא אתה צריך בהתאם לאיזה בעיה (כביכול בעיה) אתה רוצה לתקן/לשפר

רק שתדע שעדכון ביוס זה על אחריותך בלבד!!!

זה מבטל את האחריות!!!

פורסם

חבל לקחת את הזכרונות האלה אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק. קח 533 או 667 אם אתה מתעקש אבל עם תזמונים נמוכים יותר.

פורסם

חבל לקחת את הזכרונות האלה אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק. קח 533 או 667 אם אתה מתעקש אבל עם תזמונים נמוכים יותר.

עם מעבדי קונרו עדיף מהירות על תיזמונים, התיזמונים בקושי גורעים מהביצועים של המעבד...

פורסם

אבל לא בטוח שהתוספת במחיר שווה את העליה ל800

667 גם מספק ביצועים דומים

פורסם
  • מחבר

הלו, אני לא שאלתי על המפרט, המפרט סגור וחתום.

שאלתי אך ורק על לוח אם בקשר למפרט.

אני לא רוצה לעדכן שום ביוס ולא עושה שום OC , הג'יגהבייט DS3 יתן לי את התמורה הכי גדולה ללא שום עידכון ביוס?

אם כן אני אקח אותו.

פורסם

ברור שאם יש לך תקציב אני אמליץ לך על DS3 או אינפיניטי 975, אבל אם אתה לא עושה OC אתה יכול לקחת לוח זול בהרבה!!

עם פיצ'רים דומים כמובן, מלבד OC.

מעוניין?

פורסם

עדיף זיכרון 533 עם תיזמונים הדוקים יותר אם אתה לא עושה OC

התיזמונים כן משפיעים גם במערכת קונרו.

בקשר ללוח - מה שתבחר ASUS או GB יהיה טוב. שניהם לוחות מעולים.

ביוס כדאי לעדכן בכל מקרה כי אלו לוחות חדשים שמתקנים בהם עינייני תאימויות ושיפורים ניכרים בכל גירסה(אבל זה תלוי באמת אם אתה ספציפית צריך או לא)

ודרך אגב הE6600 הוא לא המעבד בעל יחס תמורה לכסף הטוב ביותר(כמו שכתבת)

פורסם

עדיף זיכרון 533 עם תיזמונים הדוקים יותר אם אתה לא עושה OC

התיזמונים כן משפיעים גם במערכת קונרו.

בקשר ללוח - מה שתבחר ASUS או GB יהיה טוב. שניהם לוחות מעולים.

ביוס כדאי לעדכן בכל מקרה כי אלו לוחות חדשים שמתקנים בהם עינייני תאימויות ושיפורים ניכרים בכל גירסה(אבל זה תלוי באמת אם אתה ספציפית צריך או לא)

ודרך אגב הE6600 הוא לא המעבד בעל יחס תמורה לכסף הטוב ביותר(כמו שכתבת)

*סליחה, אני לא מצליח להתחבר למשתמש האחר שלי, זה עדיין אני, אביב :ם*

בקשר ל-E6600 - לפי כל הטבלאות והכתבות והסיקורים, כן.. במיוחד בשביל תקציב כמו שלי שהוא בסביבות ה-10K, עדיף לקחת אותו.

בעניין הזכרונות, כמו שמישהו כתב פה, בקונרו התזמונים משפיעים, אבל בקטנה, באמת בקטנה, עדיף לקחת 800 עם תזמונים פחות הדוקים, אגב, תמיד אפשר לקחת 800 עם תזמונים יותר הדוקים , אבל זה כבר הפרש מחירים ממש גדול, לדעתי זה בזבוז, חוץ מזה שהתזמונים לא כ"כ משנים..

בקשר לביוס, אם העידכון מוריד מהאחריות, אני די מפחד לעשות את זה.. אם ההבדל לא יהיה גדול בביצועים אז אני לא אעדכן, גם אבא שלי בטח ירה בי עם איזה שוטגן מטווח קצר אם הוא ירצה להשתמש באחריות ויגלה שאין לו בגללי, אז נראה לי שאני אוותר ם:

פורסם

*סליחה, אני לא מצליח להתחבר למשתמש האחר שלי, זה עדיין אני, אביב :ם*

בקשר ל-E6600 - לפי כל הטבלאות והכתבות והסיקורים, כן.. במיוחד בשביל תקציב כמו שלי שהוא בסביבות ה-10K, עדיף לקחת אותו.

בעניין הזכרונות, כמו שמישהו כתב פה, בקונרו התזמונים משפיעים, אבל בקטנה, באמת בקטנה, עדיף לקחת 800 עם תזמונים פחות הדוקים, אגב, תמיד אפשר לקחת 800 עם תזמונים יותר הדוקים , אבל זה כבר הפרש מחירים ממש גדול, לדעתי זה בזבוז, חוץ מזה שהתזמונים לא כ"כ משנים..

בקשר לביוס, אם העידכון מוריד מהאחריות, אני די מפחד לעשות את זה.. אם ההבדל לא יהיה גדול בביצועים אז אני לא אעדכן, גם אבא שלי בטח ירה בי עם איזה שוטגן מטווח קצר אם הוא ירצה להשתמש באחריות ויגלה שאין לו בגללי, אז נראה לי שאני אוותר ם:

ללא OC כל הלוחות-אם יתנו אותם ביצועים , עם הבדלים זניחים בביצועים כך גם לגבי הזכרונות

ה-E6600 בהחלט שווה את מחירו , הוא יותר טוב מ-FX-62 !

עידכון ביוס לא מבטל אחריות !

עידכון ביוס לא משפר ביצועים

פורסם

עידכון ביוס לא מבטל אחריות !

תלוי אם זה עדכון רשמי (!)

עידכון ביוס לא משפר ביצועים

מוסיף או גורע לפעמים אפשרויות מתח למעבד וכל השאר ולכן (אם אכן הוספו)מניסיון משפר ביצועי אוברקלוק יותר גבוהים ויציבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים