פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף?גם בגודל של 800x600 1024x768תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אולי כאן תמצא משהו:http://www.webmaster.org.il/reference.asp?lang=cssאין שם בידיוק לגודל התמונה, אלא יותר למיקום.אתה תמיד יכול להגדיר תמונה(בHTML), לשנות את הגודל שלה(בJS) ולשנות את הZORDER שלה(בCSS).
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים רקעים לא ניתן למתוח לפי גודל המסך, לפחות לא באופן טריוויאליעם זאת ניתן להגדיר האם הרקע יחזור על עצמו באופן הבא<body style='background-image: url(bg.jpg); background-repeat: no-repeat;'> כמו כן ניתן לשנות את מיקום הרקע ביחס לעמוד באמצעות - background-position
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים והדרך הטובה ביותר להבטיח שהרקע שלך יוצג בדיוק כפי שאתה רוצה, היא להשתמש בframes, תיצור frame בדף הראשי בגודל של הרקע שלך, אם זה כלכך חשוב לך.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מה?? למה להשתמש בframes?? זה סתם מעיק על הדפדפן(והשרת).הדרך הכי טובה שאני חושב עליה, היא מה שהצעתי מקודם. אם קיימת דרך אחרת יעילה יותר(אולי שימוש במאפייני cssבלבד) תרשמו אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.