פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אוקי הנה שאלות לבדיקה:האם אתה משתמש בקרוספייר?(שאלא אם יש לך איזה מסך ענקי ואתה משחק על רזולוציה של 1900 על משהו אז זה לא שווה בכלל)אתה חושב שקירור פסיבי של היטפייפס יהיה יותר טוב מלקנות קירור אקטיבי?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר אוקי הנה שאלות לבדיקה: האם אתה משתמש בקרוספייר?(שאלא אם יש לך איזה מסך ענקי ואתה משחק על רזולוציה של 1900 על משהו אז זה לא שווה בכלל) אתה חושב שקירור פסיבי של היטפייפס יהיה יותר טוב מלקנות קירור אקטיבי? אני מתכוון שATI אמר שיהיה בעתיד פתרון לכרטיס עיבוד פסיקאלי וזה יהיה הכרטיס הנוסף במערך ה CF (תקנתי למעלה) ואני התכוונתי לקירור שעל הלוח
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אתה קונה קונרו לא? אם כן אז אין לך מה לדאוג בקשר לעיבוד פיזיקליהרי גם ככה הגרפיקה היא מהכרטיס מסך והמעבד לא מנוצל עד הסוף אז אני לא חושב שכרטיס מסך יעשה את העבודה יותר טוב ממעבד קונרו
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר טוב אז סגרת לי את בעית ה CF אני קונה את ה P180 מקורר טוב אז אתה חושב שלוח אם שלא מקורר ב HEAT PIPE לא יהווה בעיה? או שכן כי אם לא אז עדיף לי ללכת על ה DS3 נכון ? או שכדי לי עדיין ללכת על DFI או שבכלל על DS4 מקווה שאני לא מציק לך (סליחה)
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים גם בDS-4 יש מקום לכרטיס פיסיקאלי בעתיד (יש שני סלוטים של PCI-EXPRESS X16)הקירור הפסיבי הוא בהחלט יתרון
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לדעתי הds3 כבר מספיק חזק בשביל אוברקלוק למשל ולא שווה להוסיף עוד 200 שקל בשביל קירור פסיבי שבכסף הזה אתה כבר יכול לקנות קירור אקטיביוחוץ מזה לוח אם בלי קירור על הצ'יפסט לא מת, הלוח שיש לי בלי קירורהלוח הקודם שהיה לי בלי קירורעדיף לקנות את הDS3 ובכסף שנחסך לשים עליו קירור אקטיבי אם אתה מעוניין שיהיה יותר טוב כי יהיה משהו מוחשי שידחוף את החום מחוץ למארז
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים קירור פסיבי יש גם לDS3פשוט פחות טובקירור פסיבי יותר טוב מקירור אקטיבי (המאווררים הקטנים האלה מתחילים להרעיש מהר מאוד)לDS4 יש עוד כמה פיצ'רים כמו DUAL BIOS וRAID וFIREWIREאבל זה בהחלט שיקול כלכליהייתי מעדיף את הDS-4 אבל אם לא אז את הDFI
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לא נראה לי קריטי כרגעאבל ב2 מתוך שלושת הלוחות הנ"ל היא קיימת(האמת, אני בכלל לא בטוח שהם באים בתצורה של PCI-E X16)
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים דעתי היא שהקונרו הוא מעבד שיכול להתמודד עם פיזיקה וA.I בו זמנית בלי בעיה וככה לא צריך שכרטיס מסך יעשה את זה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר טוב לפי מה שהבנתי זה קודם לפי האפשרות הכלכלית שלי ואחר כך הסדר הבאה 1. DS4 2. אינפיניתי 3. DS3 נכון? ותודה על התגובות וסליחה על הטירחה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין לך 400 להוסיף בשביל ה1900XT? כי זה פשוט יהיה חבל, בגלל שה1900XT חזק משמעותית בגלל ה48 מעבדי שיידרים שלו ויש משחקים כמו אובליביון לדוגמה שענקיים עם הרבה שטח והרבה רינדור וגרפיקה יפה שפשוט הוא יחזיק הרבה הרבה יותר טובאם זאת היתה הדילמה שלי הייתי יורד לDS3 ובעוד משהו אחר כדי לגייס עוד 400 כדי לקנות את הכרטיס הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.